Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Robotski usisivač Braava 390t

Tehnologija je razvijena u saradnji sa američkom svemirskom agencijom NASA i deluje kao kućni GPS. NorthStar navigacijska kocka Braavi šalje signal kojim utvrđuje njen trenutni položaj u prostoru.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 43
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Robot Usisivači

Šifra Proizvoda: 85264

Poslednja cena bila je: 39990 din

Karakteristike proizvoda: Robotski usisivač Braava 390t

Robotski usisivač Braava 390t

Vrlo tihi rad

Efikasna krpa od mikrofibera

Jednostavno upravljanje

Za sve vrste čvrstih podova

NorthStar navigacija

Sistem Pro-Clean: sa rezervoarom za vodu za čišćenje

Dva načina čišćenja: suvo i mokro

Čišćenje uza zid i ispod nameštaja

Funkcija: Pauza-Uključivanje

Turbo punjač

Opis proizvoda: Robotski usisivač Braava 390t

iRobot je posvećen robotici i stalnim razvojem novih. Naši istraživački roboti uspešni su u najopasnijim ratnim zonama ili u uslovima prirodnih katastrofa, gde moraju biti 100% uspešni. Isti standardi važe i za sve naše robote za domaćinstvo. Kada se odlučite za iRobot Braava čistač, možete računati na 100% efikasnosti svakog dana i bilo gde.
Tehnologija je razvijena u saradnji sa američkom svemirskom agencijom NASA i deluje kao kućni GPS. NorthStar navigacijska kocka Braavi šalje signal kojim utvrđuje njen trenutni položaj u prostoru. Zahvaljujući njemu Braava zna šta je već očistila i koja mesta je još potrebno očistiti. Kada Braava završi sa čišćenjem vraća se na mesto gde je započela sa čišćenjem i isključuje se.
iRobot Braavu možete koristiti za suvo i/ili mokro čišćenje. Možete koristiti posebne krpe od mikrofibera ili krpe za jednokratnu upotrebu. Bela krpa sakuplja prašinu, kosu, životinjsku dlaku i koristi se za suvo čišćenje. Plava krpa je namenjena mokrom čišćenju. Krpe se jednostavno postave u glavu za čišćenje koja je magnetom pričvršćena za robota, a nakon završenog čišćenja jednostavno se skinu i operu u mašinu za pranje veša.
Braava je tokom svog rada izuzetno tiha. Bez teškoće može čistiti i noću ili u zoru i zasigurno neće probuditi niti jednog ukućana. Braava nije usisavač i zato može imati ugrađen motor s tihim radom, ali uprkos tome temeljno sakuplja prašinu, dlake, mrve i kosu.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.