Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Trixie Drvena grebalica za mačke Santo 73cm 44714

Trixie grebalica za mačke Santo je jedinstvenog dizajna i, osim što će biti omiljeno mesto Vaše ljubimice, lepo će izgledati u Vašem domu. Kruškovo drvo, sisal kanap i pliš duge dlake su sjajna kombinacija.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 1

Cena sa PDV: 19900 dinara

Na Stanju

Akcija, Sniženje, Novo ili Popust Kupon

Šifra Proizvoda: 85899

Vreme slanja:  1 - 2 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Masa za dostavu: 4.99 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Trixie - Nemačka

Brend: TRIXIE

Karakteristike proizvoda: Trixie Drvena grebalica za mačke Santo 73cm 44714

Dimenzije: 73x38x38 cm

Materijal: kruškovo drvo, sisal kanap ø 5mm, poliester pliš duge dlake 450g/m²

Boja: krem

4 nivoa

delovi stubova obloženi sisal kanapom

Kućica presvučena šivenim tekstilom

Postolje, platforme i krevet na vrhu obloženi plišom

Krevet na vrhu ima jastuk koji može da se izvadi i pere (ručno pranje)

Opis proizvoda: Trixie Drvena grebalica za mačke Santo 73cm 44714

Trixie grebalica za mačke Santo je jedinstvenog dizajna i, osim što će biti omiljeno mesto Vaše ljubimice, lepo će izgledati u Vašem domu. Stubovi su od lakiranog kruškovog drveta, a delovi su obmotani sisal kanapom koji će maca voleti da grebe i oštri nokte. Sve ostalo je presvučeno plišom duge dlake, krem boje. Njegova mekoća mami da se tu legne i odmara, što će mačka rado činiti, bilo da je u pitanju postolje, platforme ili krevet na vrhu. Sa bilo kojeg dela će imati odličan pregled svih zbivanja oko nje, što je takođe njena odlika.

Želite li da ugodite svojoj mački i istovremeno da zaštitite svoj dom od njenog grebanja i tragova? Zbog toga su tu grebalice za mačke koje će joj pružiti puno zadovoljstva!
Zašto mačke grebu? Mačke su po prirodi znatiželjne i razigrane životinje. Grebanje za njih nije samo način održavanja kandži, već i način oslobađanja od stresa i jačanja mišića. Ako svojoj mački date podlogu za grebanje, grebalicu, sprečićete je da izgrebe vaš nameštaj, tepihe ili tapete. Dakle, sa grebalicom u kući bićete srećni i mačka i vi.
Grebalice su posebno dizajnirane da zadovolje potrebe vaše mačke. Neke od njih su izrađene od robusnog kartona, neke imaju jutane ili sisal delove, a vašoj mački nude površinu po kojoj može da grebe, penje se i odmara do mile volje. Različiti oblici i veličine omogućuju vam da odaberete savršenu grebalicu za mače, odraslu mačku ili krupnu mačku. Naročito mačići i mačke seniori imaju koristi od grebalica koje leže na podu jer ih je lako dohvatiti, bez potrebe za naprednim veštinama penjanja.
Mnoge grebalice sadrže macinu travu i elemente za igranje, što još više stimuliše instinkt za igru kod vaše ljubimice. Nakon grebanja, široke površine grebalica mogu da se koriste i kao udobno mesto za ležanje.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.