Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Pino Toys Drvena slagalica Farma 4050 - 1

Slagalica zahteva od deteta da pažljivo posmatra oblike elemenata kojima raspolaže i oblike utisnute na podlozi, da ih analizira, upoređuje i pronalazi identične.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 32
Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 87440

Poslednja cena bila je: 1299 din

Karakteristike proizvoda: Pino Toys Drvena slagalica Farma 4050 - 1

Pino Toys

Drvena slagalica

Motiv: farma

Dimenzije: 28,5 x 28,5 x 1 cm

Netoksične boje

Podstiče razvoj fine motorike, pažnje, koncentracije, razmišljanja, logičkog zaključivanja, koordinacije oko-ruka, učenje boja i pojmova

Uzrast: 24m+

Napomena: igračka nije namenjena deci ispod 2 godine starosti

Opis proizvoda: Pino Toys Drvena slagalica Farma 4050 - 1

PINO Slagalica-umetaljka Farma je didaktičko sredstvo koje je u isto vreme i slagalica i umetaljka. To je igračka koja obezbeđuje visok nivo dečije samostalnosti i samopouzdanja. Ona zahteva od deteta da pažljivo posmatra elemente kojima raspolaže, da ih analizira i upoređuje a zatim pronalazi identične oblike onima koji su utisnuti na podlozi.
Životinje kao omiljeni likovi obezbeđuju početno interesovanje, a manipulisanje delovima pomoći će detetu da nauči boje, oblike, nazive životinja i vežba koordinaciju oko-ruka.
Koncepcija igre sa umetaljkom slagalicom je zasnovana na pokušajima i greškama. Stalnim ponavljanjem ono vremenom uči princip po kojem se rešavaju umetaljke.
Ova igračka prati individualni tempo svakog deteta, a u isto vreme motiviše ga da samo svojim zalaganjem i upornošću ulazi u narednu zonu razvoja.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.