Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Chicco Trio Living 79122.97

Toliko atraktivna i praktična da biste učinili sve da imate jedna takva! Svet je neverovatno iskustvo za dete koje se vozi u Living kolicima.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 107
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Kolica za bebe

Šifra Proizvoda: 8756

Poslednja cena bila je: 67900 din

Karakteristike proizvoda: Chicco Trio Living 79122.97

Chicco Trio Living

Grupa 0m+ (od rođenja)

Boja : 97 Fuego (pogledaj sliku)

Kolica, ležaljka i sedište za automobil

Stop&Go Kočnice

Duple rotirajuće ručke

Naslon za leđa podesiv u četiri položaja

Sedište se okreće, tako da dete ili gleda u roditelja ili mu je okrenuto leđima

Dobra i bezbedna korpa od materijala koji diše

Standardni pribor : korpa, torba za bebine stvari, navlaka za noge i navlaka za kišu

Kolica : za decu od rođenja do 3 godine

Ležaljka : za decu od rođenja do 6 meseci

Sedište : od rođenja pa nadalje zahvaljujući sistemu sa 4 pozicije podešavanja položaja

Mere sklopljenih kolica : v x š - 96 x 41/46 cm

Mere rasklopljenih kolica : v x d x š - 105 x 93 x 55 cm

Težina kolica : 10.70 kg

Opis proizvoda: Chicco Trio Living 79122.97

Tokom prvih meseci života, od izuzetne važnosti za vaše dete je da što je moguće više vremena provodi u horizontalnom položaju. Ovo ne znači da bi roditelji trebalo da odustanu od putovanja. Naprotiv, vrlo je bitno da svakodnevno izvodite vaše dete na otvoren prostor.

Trio Living je najnoviji putnički sistem za urbane roditelje, koji imaju dinamičan život i tempo koji ne mogu, ili ne žele da menjaju.

Četir načina korišćenja garantuju da, dok beba dobija svu lagodnost koja je potrebna, roditelji mogu da nastave svoj uobičajen život.

Living kolica sa sedištem mogu da se koriste tako da dete gleda u roditelja ili mu je okrenuto leđima. Naslon za leđa se spušta na 4 različita položaja za udobno dremanje tokom šetnje. Prostrano sedište je vrlo udobno , a duplo punjenje nežno obuhvata vaše dete. Napravljeno od tehničkih materijala visokog kvaliteta koji dišu. Dobijaju se sa kapuljačom koja štiti dete u svim vremenskim prilikama. Inovativan i lak sistem koji se koristi za stavljanje i skidanje sedišta na Living kolica znači da možete brzo da menjate položaj sedišta, tako da dete gleda u roditelja ili se koristi tradicionalni položaj kada je dete okrenuto leđima roditelju. Ram je ultra-kompaktan i vrlo lako se sklapa. Kada je sklopljen, kompaktan je i zauzima vrlo malo prostora, u bilo kom položaju da je okrenuto sedište.

Ležaljku koja dolazi uz kolica moguće je kako nositi u ruci tako i montirati na kolica. Jako je bezbedna i udobna i napravljena od materijala koji diše.

Uz kolica takođe dolazi i fotelja za auto koja se može montirati kako u automobil tako i na kolica. AutoFix Gupa 0+ fotelja za auto, koja ima potpuno novi sistem pričvršćivanja i oslobađanja pomoću samo jedne ruke.

Mnogo dodatnog pribora, lepo skrojeno, odlični materijali i stil koji vam omogućavaju da zaista uživate u ovom jedinstvenom iskustvu.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.