Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Lutka Hana Montana Dancing Fashion - Mili JP20296

Do tebe je stigla lutka urađena po glavnom liku trenutno najpopularnije tinejdžerske serije - Mili - pravi identitet Hane Montane! Drži lutku, pomeraj je u struku i ona će stvarno zaplesati!

Ocena Posetilaca Broj ocena: 118
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Bebe Lutke Figure i Oprema za lutke

Šifra Proizvoda: 8776

Poslednja cena bila je: 2350 din

Karakteristike proizvoda: Lutka Hana Montana Dancing Fashion - Mili JP20296

Lutka Hana Montana Dancing Fashion - Lutka Mili JP20296

Brend: Hannah Montana

Dimenzije proizvoda: 6.4 x 20 x 33 cm

Pakovanje sadrži: potpuno obučenu lutku,jednu dodatnu bluzu za lutku, tašnu za lutku, četku za kosu za lutku, ogledalce za lutku

Uzrast: 6g+ (6 godina i više)

Upozorenje: Proizvod nije namenjen deci mlađoj od 4 godine zbog sitnih predmeta koje sadrži

Opis proizvoda: Lutka Hana Montana Dancing Fashion - Mili JP20296



Hannah Montana Dancing Fashion - Video prezentacija


Do tebe je stigla lutka urađena po glavnom liku trenutno najpopularnije tinejdžerske serije - Mili - pravi identitet Hane Montane! Sada možeš da se igraš sa lutkom Mili koja pleše! Drži lutku, pomeraj je u struku i ona će stvarno zaplesati! Pokaži kako se kreće i pleše drugarica pop zvezde Hane! Mili je obučena u preslatku ljubičastu bluzu, crne pantalone, crne cipelice, narukvice, ogrlicu i minđuše. Osim odeće koja je na lutki, dobijaš i rančić za nju i jednu ekstra plavu bluzu da možeš da je presvlačiš. Takođe ćeš dobiti i četku i ogledalce za nju i možeš uživati menjajući joj frizuru.
Potražite i lutke Hana Fashion Style 1 i 2 i njenu prijateljicu Lolu, prodaju se zasebno, i upotpunite svoju kolekciju. Hana Montana i njeni prijatelji znaju sve najbolje pokrete i sjajno plešu! Obučeni su po poslednjoj modi i fenomenalno se zabavljaju kada uveče zajedno izađu!

Na prvi pogled, sasvim obična 14-ogodišnjakinja iz Tenesija, Mili Stjuart doseljava sa starijim bratom Džeksonom i ocem Robijem u Kaliforniju. Međutim, osim što proživljava svakodnevne školske i ljubavne probleme poput svih svojih vršnjaka, Mili krije veliku tajnu. Ona je slavna pop-zvezda, pevačica koja nastupa pod imenom Hana Montana. Iako se u školi oseća totalno izgubljenom, na pozornici pred mnogobrojnom publikom pretvara se u pravu zvezdu punu samopouzdanja. Putuje svetom i zabavlja obožavatelje pevajući pesme koje je napisao njen otac i menadžer. Mili se uz pomoć duge plave perike i odeće u stilu prave pop-zvezde pretvara u sasvim drugu devojku, pa je niko ne može prepoznati. Iako je uspela prevariti sve oko sebe, dvoje njenih najvećih obožavatelja, ujedno i dvoje najboljih prijatelja, Lili i Oliver, shvatili su da su Mili i Hana zapravo ista osoba!

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.