Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

BEKO Veš mašina 6kg WUE 6512 XWW

2 kg čistog veša za 14 minuta. Pranje pune mašine veša za 28 minuta. Nije za svu odeću potrebno intenzivno pranje. Ponekad je dovoljno i kratko pranje. Super kratki program Xpress od 14 minuta omogućava pranje do 2 kg veša za samo 14 minuta. 2 kg možda ne

Ocena Posetilaca Broj ocena: 25
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Mašine za pranje i sušenje veša

Šifra Proizvoda: 88622

Poslednja cena bila je: 28990 din

Karakteristike proizvoda: BEKO Veš mašina 6kg WUE 6512 XWW

Beko Mašina za pranje veša WUE 6512 XWW

Kapacitet: 6kg

Brzina centrifuge: 1.000rpm

Energetska klasa: A+++ (po klasifikaciji važećoj u momentu proizvodnje)

Broj programa: 15 (Program za pamuk, Eco program za pamuk, Program za sintetiku, Dnevni ekspres/ekspres super kratak program 14 min, Program za mešani veš, Program za vunu/ručno pranje, GentleCare™ program, Program za centrifugu i ceđenje, Program za ispiranje, Program za jakne, Program za zimsku/sportsku odeću, Program za tamni veš/farmerke, Program za donji veš, Program za košulje, Higijenski program)

Način punjenja: Frontalno

Boja: Bela

Materijal bubnja: Nerđajući čelik

Visina: 84cm

Širina: 60cm

Dubina: 44cm

Masa: 55kg

Nivo buke: 63-75dB(A)

Odlaganje starta: Fleksibilno odlaganje starta (0 h - 19 h)

Digitalni displej

Dodatne funkcije:

Automatsko podešavanje nivoa vode

Dečija sigurnosna zaštita

Digitalni displej

Funkcija dodatnog ispiranja

Kontrola neravnomerno raspoređenog veša

Pretpranje

Program za čišćenje bubnja

Woolmark

Zaštita od prelivanja

Podržane tehnologije: Fast+™, OptiSense®

Opis proizvoda: BEKO Veš mašina 6kg WUE 6512 XWW

2 kg čistog veša za 14 minuta. Nije za svu odeću potrebno intenzivno pranje. Ponekad je dovoljno i kratko pranje. Super kratki program Xpress od 14 minuta omogućava pranje do 2 kg veša za samo 14 minuta. 2 kg možda ne deluje kao puno veša, ali to je čak 20 majica! To znači da ćete biti spremni za polazak za tili čas.

Specijalan program za vunenu odeću koja može da se pere u mašini. Ručno pranje vunene odeće je davno prevaziđeno. Tu je sada program Woolmark® za negu odeće koji kontroliše okretanje bubnja za pažljivo pranje vunene odeće koja može da se pere u mašini. Više ne morate da brinete da li će se vaša dragocena odeća od vune skupiti ili oštetiti u mašini za pranje veša.

Talasasto pomeranje u bubnju za nežnije sušenje veša. Pranjem možete da oštetite odeću. Zbog toga su tu AquaWave® zakrivljena staklena vrata i specijalno dizajnirane lopatice koje pomeraju veš u talasima unutar bubnja zbog čega je tretman odeće nežniji, a efekat pranja bolji. Sledeći put kada vam neko udeli kompliment za odeću, a vi odgovorite "Šta, ova stara stvar?", možda nećete biti daleko od istine.

Pranje pune mašine veša za 28 minuta. Ako vam se čini da je potrebna čitava večnost da mašina završi pranje veša, isprobajte program Daily Xpress. Sa programom Daily Xpress možete da operete punu mašinu veša za samo 28 minuta, na temperaturi od 30°C. Veš će biti opran pre nego što završite gledanje one polusatne epizode serije koju nikako da odgledate.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.