Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Bluetooth MP3-FM Transmiter CM-015B

Više ne morate da jurite telefon po automobilu niti da držite slušalicu dok razgovarate, takođe, Vaš auto audio uređaj ne mora da poseduje mp3 player da biste slušali omiljenu muziku u mp3 formatu.....Podržava SD kartice do 2 GB i USB stikove...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 184
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Auto Bluetooth Speakerphon

Šifra Proizvoda: 8865

Poslednja cena bila je: 3990 din

Karakteristike proizvoda: Bluetooth MP3-FM Transmiter CM-015B

Bluetooth MP3-FM Transmiter CM-015B

Bluetooth transmitter za automobil

Omogućava puni dupleks razgovor, unapređen sistem redukcije šuma i eha

Uparivanje sa mobilnim telefonom i automatsko preuzimanje dolaznog poziva (ako tu funkciju podržava telefon)

Mikrofon je ugrađen u uređaj, a sagovornik se čuje preko zvučnika audio sistema u automobilu (nema mikrofonije i nema eha)

Po završtetku razgovora uređaj automatski emituje muziku sa SD kartice ili USB flash diska priključenih na transmiter

Displej uređaja prikazuje broj pozivoca kod dolaznog poziva

Podržava automatsko odgovaranje na dolazni poziv, kao i preuzimanje veze uspostavljene preko CM-015B na mobilni telefon (privatnost razgovora)

Taster za preuzimanje poziva, odbijanje poziva i uparivanje sa mobilnim telefonom

Reprodukcija MP3 muzike sa Bluetooth kompatibilnih uređaja (A2DP)

Profili: A2DP, Headset, Handsfree

Funkcija MP3 plejera sa FM transmiterom

Reprodukuje MP3/WMA fajlove sa nand flash memorijske kartice SD/MMC (do 2 Gb) ili USB flash memorije ili preko ugrađenog konektora sa eksternog MP3 plejera ili diskmena i sl. - AUX

Ugrađen stereo FM transmiter

Frekfentno područje na kojem emituje FM transmiter: 87.5--108.OMHz

LCD displej podržava prikaz jačine zvuka, frekfencije na kojoj transmiter emituje, broj pesme, naziv pesme

Napajanje: 12V -24VDC

Opis proizvoda: Bluetooth MP3-FM Transmiter CM-015B

Ova neverovatna, mala spravica objedinjuje dve vrlo važne tehnologije u vašem automobilu.

Bluetooth transmitter ugrađen u uređaj može da se upari sa vašim mobilnim telefonom, što vam omogućava razgovaranje preko ugrađenog mikrofona u transmiteru i slušanje vašeg sagovornika preko audio sistema (zvučnika) ugrađenog u vaš automobil. Sigurnost koju time dobijate je nemerljiva u odnosu na klasično telefoniranje, držanjem telefona u ruci.

Sistem funkcioniše automatski, ako ste preko transmitera slušali MP3 muziku, u trenutku kad odgovorite na poziv s mobilnog telefona, muzika se automatski zaustavlja i vi možete da razgovarate sa pozivaocem. Kad prekinete vezu emitovanje muzike se nastavlja automatski.

MP3/FM Transmitter je uređaj koji vam omogućava puštanje MP3 muzike sa prenosnog MP3 player-a ili drugog uređaja sa 3.5 mm ulazom za slušalice na postojeći radio u automobilu. Druga mogućnost je puštanje muzike sa SD ili MMC kartice (uređaj poseduje slot za navedene kartice) ili sa USB flash diska (poseduje USB slot).

Npr. ukoliko u automobilu imate radio kasetofon ili CD i želite da pomoću svog prenosnog MP3 player-a ili diskmena puštate muziku na njemu, CM-015B MP3/FM Transmitter je rešenje koje će vam uštedeti novac jer nećete morati da nabaviti novi preskupi CD/MP3 auto uređaj.

Uređaj se koristi tako što se jedan njegov kraj uključi u priključnicu auto upaljača. Time se uređaj napaja strujom. Na drugom kaju se nalazi 3.5 mm džek (standardni stereo džek za slušalice). Pomoću ovog džeka uređaj povezujete na MP3 player, CD diskman, vokmen i sl. Kada pustite muziku sa MP3 plajera ili diskmena, uređaj počne sa emitovanjem radio signala. Ovaj radio signal pronađete na skali vašeg auto radio kasetofana i slušate muziku. Jednostavno!

Za slučaj da je radio frekfencija na kojoj uređaj emituje muzički signal zauzeta nekom radio stanicom, na Electror MP3/FM Transmitter-u može da se promeni frekfencija i pronađe na drugom mestu na radio skali. Tako ćete uvek biti u prilici da imate odličan zvuk. Izbor frekvencije: Od 87,5 - 108 MHz.

Uredjaj se jednostavno povezuje i koristi i predstavlja izuzetno praktičan dodatak za svaki automobil.

Garancija je godinu dana.

Ovaj proizvod je vrlo jednostavan za instalaciju.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.