Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Retro blender 1.5L Westinghouse WKBE221BK

Uz mogućnost lomljenja leda, ovaj blender postaje vaš saveznik u kreiranju osvežavajućih napitaka tokom toplih letnjih dana.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 1

Cena sa PDV: 12990 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 89476

Vreme slanja:  2 - 3 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 3.50 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Westinghouse

Brend: Westinghouse

Karakteristike proizvoda: Retro blender 1.5L Westinghouse WKBE221BK

Retro blender 1.5L Westinghouse

Jacina: 220-240V 50/60Hz 500W

Staklena posuda 1.5L

Lomljenje leda

3 brzine sa pulse funkcijom

Inox seciva

Prikaz broja obrtaja

Neklizajuce postolje

Poseduje RoHS CE LFGB sertifikate

Opis proizvoda: Retro blender 1.5L Westinghouse WKBE221BK

Uplovite u svet retro šarma uz Westinghouse Retro blender kapaciteta 1.5 litara! Ovaj snažan uređaj snage 500W omogućava vam pripremu raznovrsnih napitaka i poslastica sa lakoćom.

Staklena posuda zapremine 1.5 litara pruža dovoljno prostora za pripremu omiljenih smutija, koktela ili svežih voćnih sokova. Uz mogućnost lomljenja leda, ovaj blender postaje vaš saveznik u kreiranju osvežavajućih napitaka tokom toplih letnjih dana.

Sa 3 brzine i pulse funkcijom, imate potpunu kontrolu nad procesom blendiranja, prilagođavajući ga vašim potrebama i preferencijama. Inox sečiva obezbeđuju efikasno i ravnomerno mlevenje sastojaka, postižući željenu teksturu.

Prikaz broja obrtaja omogućava vam da pratite intenzitet blendiranja, dok neklizajuće postolje obezbeđuje stabilnost uređaja tokom rada.

Sa RoHS, CE i LFGB sertifikatima, Westinghouse Retro blender donosi spoj stila, performansi i bezbednosti. Uživajte u jednostavnom i efikasnom pripremanju omiljenih napitaka uz dodir retro elegancije.

O brendu
Westinghouse, osnovan 1886. godine od strane vizionara Džordža Westinghausa, proživljavao je evoluciju od pionira u železničkim kočnicama do globalnog lidera u električnoj energiji i tehnološkim inovacijama. Njegov angažman u razvoju izmenične struje, u saradnji sa Nikolom Teslom, postavio je temelje modernog električnog sistema. Kroz decenije, Westinghouse je obeležio istoriju sa najbržim liftovima u Rockefeller Centru, prvim komercijalnim radio emitovanjem i konstrukcijom prvog atomskog uređaja.
Nakon Westinghausove smrti 1914. godine, brend je nastavio da se širi, od ulaska u domen kućnih aparata do pionirskih koraka u solarnoj energiji. Sa prepoznatljivim logom dizajniranim 1959. godine od strane Paula Randa, Westinghouse je postao sinonim za tehnološki napredak i inovacije. Danas, brend nastavlja svoje nasleđe, pružajući održiva rešenja u svetu energetike i tehnologije.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.