Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Motor na akumulator 102 crne boje

Sjajna zabava za Vašu decu. Odlična igračka za razvoj motoričkih funkcija organizma deteta. Motor sa akumulatorskim napajanjem. Baterija: 6V - 4,5 Ah. Maksimalna podržana masa 15 kg.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 103
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Automobili i motori na akumulator za decu

Šifra Proizvoda: 9062

Poslednja cena bila je: 6799 din

Karakteristike proizvoda: Motor na akumulator 102 crne boje

Motor na akumulator 102

dimenzije vozila 90x44x58cm

preporučeno maksimalno opterećenje do 15kg

baterija 6V 4.5A

vek trajanja baterije oko 300 punjenja

adapter 6V500mA

vreme punjenja od 8 - 12h

brzina vozila oko 3km/h

efektivna voznja sa punom baterijom od 45 - 60min.

težina vozila 5.3kg

bruto tezina upakovanog proizvoda 7.2kg

dimenzije pakovanja 55x36x32cm

Opis proizvoda: Motor na akumulator 102 crne boje

Sjajna zabava za Vašu decu.
Izvedite decu u park, ponesite im ovaj motor sa akumulatorskim napajanjem,i njihovoj sreće neće biti kraja. Biće oduševljeni činjenicom da mogu samostalno da pokreću motor i upravljaju njime, baš kao što to rade odrasli u njihovoj okolini.

Odlična igračka za razvoj motoričkih funkcija organizma deteta. Dete, ne samo da će naučiti osnove ponašanja u ulozi vozača, već će razviti koordinaciju pokreta kao i osećaj orijentacije u prostoru.

U interesu sigurnosti vašeg deteta, vaše sigurnosti i sigurnosti drugih, treba da u potpunosti razumete preporučene smernice za ovaj tip dečijih igračaka. Ovo vozilo na baterije koristi samo baterije koju su u sklopu kompleta, nikako druge i sa drugačijim karakteristikama. Takođe, vozilo se ne sme koristiti na bilo kojim javnim putevima ili trotoarima. Vozilo bi trebalo koristiti samo na privatnom posedu uz dozvolu vlasnika, a od zaštitne opreme treba detetu staviti kacigu, štitnike za ruke i za kolena. Deca moraju biti pod nadzorom odrasle osobe u svakom trenutku kada se koristi vozilo. To je od suštinskog značaja za bezbednost vašeg deteta. Da bi proizvod dugo trajao sledite uputstva o održavanju i upotrebi istog. Ovo uključuje i informacije o punjenju baterije.

Proizvod se isporučuje u originalnoj kutiji, nenamontiran. Za montažu proizvoda potrebno je oko 30 min. Od alata su vam potrebni šrafciger i klešta, alat nije deo seta.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.