Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Klett Ruski jezik 7 Udžbenik za sedmi razred Konečno! 3

Udžbenik za sedmi razred - Konečno! 3. Autori: G. Rajhert Borovski, D. Genč, D. Kerkez, E. Valah, ž. Cenker, J. Ginić, K. Amštajn Baman, M. Broš, N. Osipova Jos, U. Borgvart. Izdavač: Klett.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 13
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Nemački francuski ruski jezik

Šifra Proizvoda: 92631

Poslednja cena bila je: 1045 din

Karakteristike proizvoda: Klett Ruski jezik 7 Udžbenik za sedmi razred Konečno! 3

Klett

Ruski jezik 7 - Konečno! 3

Udžbenik

Za sedmi razred osnovne škole

Autori: G. Rajhert Borovski, D. Genč, D. Kerkez, E. Valah, ž. Cenker, J. Ginić, K. Amštajn Baman, M. Broš, N. Osipova Jos, U. Borgvart

Tip korica: meki povez

Broj strana: 120

ISBN: 978-86-533-0421-8

Opis proizvoda: Klett Ruski jezik 7 Udžbenik za sedmi razred Konečno! 3

Konečno! 3 predstavlja moderan udžbenički komplet za ruski jezik koji u potpunosti odgovara savremenim didaktičkim zahtevima.

Privlačan dizajn, kratka i dinamična vežbanja, autentičan jezik, likovi koji su bliski učenicima i veliki broj strategija pomažu učenicima da što bolje savladaju ruski jezik i pruža sve vidove jezičkih aktivnosti na razumljiv i pristupačan način, a nastavnicima nudi ideje kojima će obogatiti nastavu ruskog jezika.

Učenicima je olakšano usvajanje leksike kroz raznolika vežbanja i njihovu laku primenjivost. Savremene teme i realne situacije motivišu učenike i stvaraju interkulturalne kompetencije. Ponuđene su didaktičkek strategije koje pomažu učenicima u rešavanju zadataka i pružaju mogućnost da provere i utvrde svoju komunikativnu i jezičku kompetenciju.

Udžbenik je sadržinski bogat i raznovrstan, što daje izbor nastavniku i učeniku, a ravnopravno su zastupljeni individualni rad, rad u paru, rad u grupi. Gramatičke strukture su pitko i logično predstavljene, što olakšava savladavanje gradiva i podstiče samostalan rad.

ODOBRENO IZDANJE od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.