Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Nikon digitalni fotoaparat Coolpix L20

10 megapiksela, jednostavan za rukovanje i lak za korišćenje. NIKKOR objektiv sa zumom od 3,6x. LCD ekran 3 inča. Režim lakog automatskog fotografisanja. Snimanje filma sa zvukom ...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 104
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Nikon digitalni fotoaparati

Šifra Proizvoda: 9523

Poslednja cena bila je: 10990 din

Karakteristike proizvoda: Nikon digitalni fotoaparat Coolpix L20

Nikon digitalni fotoaparat Coolpix L20

Efektivni pikseli: 10,0 miliona

Objektiv: NIKKOR sa zumom od 3,6x; 6,7-24,0mm (35mm [135] ugao slike formata: 38-136mm); f/3,1-6,7; digitalni zum: do 4x (35 mm [135] ugao slike formata: 544mm)

Opseg fokusa (od objektiva): od 30cm do beskonačnosti (∞); makro režim krupnog plana: od 5cm do beskonačnosti (∞)

Ekran: 3 inča, oko 230k tačaka, TFT LCD

Medij za skladištenje podataka: Interna memorija (oko 20 MB), SD/SDHC memorijske kartice, Nije kompatibilan sa multimedijskim karticama (MMC).

ISO osetljivost: Automatski (automatsko pojačanje ISO 64-1600)

Izvori napajanja: Dve AA alkalne ili litijumske baterije, dve punjive EN-MH2 Ni-MH baterije, AC adapter EH-65A

Trajanje baterije: Oko 240 snimaka sa alkalnom baterijom ili 440 snimaka sa EN-MH2 baterijom (Zasnovano na CIPA industrijskom standardu za merenje trajanja baterija za fotoaparate. Mereno pri 23°C; zum podešavan pri svakom snimku, ugrađeni blic aktiviran pri svakom drugom snimku, režim slike postavljen na „Normalan“.)

Dimenzije (širina x visina x dubina): Oko 96,5 x 61 x 29 mm ne računajući ispupčenja

Obezbeđeno uputstvo za upotrebu

Opis proizvoda: Nikon digitalni fotoaparat Coolpix L20

Fotoaparat rezolucije od 10 megapiksela, jednostavan za rukovanje i lak za korišćenje, sa NIKKOR objektivom sa zumom od 3,6x, LCD ekranom od 3 inča, režimom lakog automatskog fotografisanja, automatskim biračem scene i širokim spektrom automatskih funkcija protiv zamućenja i funkcija za portrete, omogućava vam da uvek dobijete oštre snimke i sjajne portrete.

NIKKOR objektiv za zumom od 3,6x omogućava izvanrednu preciznost i oštru rezoluciju. (ekvivalent formatu filma od 35mm [135]: 38 – 136mm.)

Funkcija protiv zamućenja 2x automatski sprečava zamućenost slika na dva načina. Funkcija otkrivanja pokreta otklanja posledice pomeranja fotoaparata i objekta. Funkcija izbora najboljeg snimka (Best Shot Selector, BSS) bira najoštriji snimak od 10 uzastopnih.

Automatski birač scene bira režim optimalne scene za popularne situacije pri fotografisanju.

Režim lakog automatskog fotografisanja: jednostavno uključite fotoaparat i snimajte ne brinući za postavke.

Pametni sistem za portrete: napredne automatske funkcije za savršene portrete. Režim prepoznavanja osmeha omogućava snimanje kad se osoba koju fotografišete osmehne. Funkcija prepoznavanja treptaja vas upozorava kad neko zatvori oči.

Veliki LCD ekran od 3 inča sa zaštitnim slojem protiv odsjaja pojednostavljuje kompoziciju i reprodukciju, čak i na jakom suncu.

Velika dugmad omogućava lako rukovanje uz posebnu dugmad za snimanje i reprodukciju na gornjem delu fotoaparata, čime se obezbeđuje lak pristup ovim funkcijama.

Rezolucija od 10,0 megapiksela omogućava snimanje izuzetno detaljnih slika koje su pogodne za štampu kako u celosti, tako i u odabranim segmentima, uključujući velike formate.

Visokom ISO (1600) osetljivošću na osvetljenje smanjuje se rizik od dobijanja zamućenih slika kod snimanja objekata koji se brzo kreću, kao i pri slabom osvetljenju.

Napredno automatsko fokusiranje lica sa ugrađenom funkcijom za otklanjanje efekta crvenih očiju omogućava vam da brzo pronađete i precizno fokusirate do 12 lica u okviru, kao i da u samom trenutku snimanja otklonite neprirodnu boju očiju izazvanu blicom.

Režimi sa 16 scena nude optimizovane postavke za popularne stilove, efekte i lokacije fotografisanja.

Funkcija D-lighting omogućava zadovoljavajuće rezultate tako što popravlja jake senke, spasavajući slike u uslovima nedovoljne osvetljenosti, kao i snimke napravljene pri prekomernom osvetljenju u pozadini.

Snimanje filma sa zvukom.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.