Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Nuby Tuferi za grudi

Sigurni upijajući ulošci nude maksimalnu sigurnost u toku osetljivog perioda dojenja. Ne propuštaju mleko, nevidljivi ispod odeće, ultra tanki, bele boje. Izuzetno mekano punjenje. Gotovo neprimetni, nežni za kožu, unutrašnja ivica ne pritiska grudi. Prir

Ocena Posetilaca Broj ocena: 105
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Pumpice I Ulošci Za Grudi

Šifra Proizvoda: 9555

Poslednja cena bila je: 994 din

Karakteristike proizvoda: Nuby Tuferi za grudi

Nuby ulošci za grudi

Količina 48 komada

Ultra konforni

Bele boje

Idealni za mame u pokretu

Zbog velike potražnje ovog proizvoda, molimo Vas da, pre pravljenja porudžbenice, pozovete telefonom kako bismo proverili dostupnost artikla za koji ste zainteresovani.

Opis proizvoda: Nuby Tuferi za grudi

Sigurni upijajući ulošci nude maksimalnu sigurnost u toku osetljivog perioda dojenja. Super upijajući sloj zadržava tečnost i sprečava njeno razlivanje po površini, održavajući kožu suvom. Spoljašnji sloj koji diše omogućava bradavici i koži da dišu i sprečavaju iritaciju. Ekstra tanak sloj čini uložak nevidljivim ispod odeće. Ovi ulošci su dizajnirani tako da se fiziološki prilagode vašim grudima, meki su i nežni i dopuštaju vašoj koži da diše, nudeći maksimum sigurnosti. Preporučeni i odabrani od strane mama.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.