Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Mr.Black 24K Gold serum

24k Gold Anti-Aging serum za lice je formulisan za dehidriranu kožu umornog izgleda.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 9
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Nega kože

Šifra Proizvoda: 96205

Poslednja cena bila je: 999 din

Karakteristike proizvoda: Mr.Black 24K Gold serum

Mr.Black 24K Gold serum

Mr. Black 24K Gold Anti-Aging Serum je luksuzni tretman za negu, koji sprečava starenje kože i daje joj mladalački, glatki i sjajni izgled

Formula sa 24K zlatom se koristi kao sredstvo za smanjenje bora i poboljšavanje elastičnosti i čvrstoće kože

Ovaj serum koji u svom sastavu ima čisto 24 karatno zlato čisti i hidrira kožu i smanjuje znakove starenja

Preporučuje se upotreba na svim tipovima kože. 24k Gold Anti-Aging serum za lice je formulisan za dehidriranu kožu umornog izgleda

Jedinstveni hydrogel sastav zlatnog seruma obuhvata naprednu formulu sa hidratantnim i regenerativnim dejstvom, osmišljenu da podstiče prirodni proces obnavljanja kože, za anti-aging efekat, teksturu i sjaj.

Opis proizvoda: Mr.Black 24K Gold serum

24k Gold Anti-Aging serum za lice je formulisan za dehidriranu kožu umornog izgleda. Jedinstveni hydrogel sastav zlatnog seruma obuhvata naprednu formulu sa hidratantnim i regenerativnim dejstvom, osmišljenu da podstiče prirodni proces obnavljanja kože, za anti-aging efekat, teksturu i sjaj. Za najbolji efekat anti-aging tretmana, koristite je u kombinaciji sa vašim omiljenom Mr.Black 24K Gold maskom. Uputstvo za upotrebu: naneti serum 3-5 kapljica na očišćeno lice i masirati kružnim pokretima dok se serum ne absorbuje. Može se koristiti pre šminkanja. Koristiti dva puta dnevno. Sastojci: Water, Glycerin, Witch Hazel extract, Sodium Hyaluronate, Glycosyl Trehalose, Xanthan Gum, Hydroxyethyl Cellulose, Carbomer, Triethanolamine, Propylene glycol, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Disodium EDTA, Flavor, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.