• Vaša korpa je trenutno prazna.
  Prikazano 1 - 60 od 73 proizvoda
    1 | 2  | napred  
  Sortiraj Proizvode:
  Ingenuity Jastuk za dojenje Plenti i pokrivač Colorful Gem 11819 - Kliknite za detalje

  Ingenuity Jastuk za dojenje Plenti i pokrivač Colorful Gem 11819

  Šifra Proizvoda: 88535
  4499 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 14

  U paketu se dobija i pokrivač za dojenje. Dezen: Colorful Gem. Uzrast: 0+. Dimenzije: ~ 43x62x16.5cm. Dizajniran u konsultaciji sa IBCLC stručnjakom (International Board-Certified Lactation Consultant). Presvlaka jastuka se može skinuti i prati u mašini za pranje veša, prema uputstvu. Materijal jastuka je vodootporan. Sistem sa etiketama kao podsetnik kada je bilo poslednje hranjenje. Džep za odlaganje uložaka za grudi. Obezbeđuje optimalan položaj i za bebu i za mamu. Udoban i za dojenje i za hranjenje na flašicu. Kada beba poraste može se koristiti kao potpora za bebu kada leži ili sedi. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na slikama i naveden je u karakteristikama. Ovaj proizvod ne sadrži luk sa igračkama, već pokrivač za dojenje.. .

  Ingenuity Jastuk za dojenje Plenti sa lukom sa igračkama Hop Art 11821 - Kliknite za detalje

  Ingenuity Jastuk za dojenje Plenti sa lukom sa igračkama Hop Art 11821

  Šifra Proizvoda: 88536
  4499 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 15

  Dezen: Hop Art. Uzrast: 0+. Dimenzije: ~ 43x62x16.5cm. Dizajniran u konsultaciji sa IBCLC stručnjakom (International Board-Certified Lactation Consultant). Luk sa dve mekane igračke, može da se odvoji od jastuka. Presvlaka jastuka se može skinuti i prati u mašini za pranje veša, prema uputstvu. Materijal jastuka je vodootporan. Sistem sa etiketama kao podsetnik kada je bilo poslednje hranjenje. Obezbeđuje optimalan položaj i za bebu i za mamu. Udoban i za dojenje i za hranjenje na flašicu. Kada beba poraste može se koristiti kao potpora za bebu kada leži ili sedi. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na slikama i naveden je u karakteristikama.. .

  Ingenuity Jastuk za dojenje Plenti sa lukom sa igračkama Elle Love You 11822 - Kliknite za detalje

  Ingenuity Jastuk za dojenje Plenti sa lukom sa igračkama Elle Love You 11822

  Šifra Proizvoda: 88538
  4499 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 14

  Dezen: Elle Love You. Uzrast: 0+. Dimenzije: ~ 43x62x16.5cm. Dizajniran u konsultaciji sa IBCLC stručnjakom (International Board-Certified Lactation Consultant). Luk sa dve mekane igračke, može da se odvoji od jastuka. Presvlaka jastuka se može skinuti i prati u mašini za pranje veša, prema uputstvu. Materijal jastuka je vodootporan. Sistem sa etiketama kao podsetnik kada je bilo poslednje hranjenje. Obezbeđuje optimalan položaj i za bebu i za mamu. Udoban i za dojenje i za hranjenje na flašicu. Kada beba poraste može se koristiti kao potpora za bebu kada leži ili sedi. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na slikama i naveden je u karakteristikama.. .

  Ingenuity Jastuk za dojenje Plenti sa lukom sa igračkama Fairytale Story 11823 - Kliknite za detalje

  Ingenuity Jastuk za dojenje Plenti sa lukom sa igračkama Fairytale Story 11823

  Šifra Proizvoda: 88539
  4499 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 14

  Dezen: Fairytale Story. Uzrast: 0+. Dimenzije: ~ 43x62x16.5cm. Dizajniran u konsultaciji sa IBCLC stručnjakom (International Board-Certified Lactation Consultant). Luk sa dve mekane igračke, može da se odvoji od jastuka. Presvlaka jastuka se može skinuti i prati u mašini za pranje veša, prema uputstvu. Materijal jastuka je vodootporan. Sistem sa etiketama kao podsetnik kada je bilo poslednje hranjenje. Obezbeđuje optimalan položaj i za bebu i za mamu. Udoban i za dojenje i za hranjenje na flašicu. Kada beba poraste može se koristiti kao potpora za bebu kada leži ili sedi. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na slikama i naveden je u karakteristikama.. .

  KIDS II Ingenuity Ležaljka SAMPSON SKU10269 - Kliknite za detalje

  KIDS II Ingenuity Ležaljka SAMPSON SKU10269

  Šifra Proizvoda: 92507
  5599 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 2

  Ležaljka - njihalica za bebu sa vibracijom i melodijama. Uzrast: 0m+. Nosivost: 9 kg. Brend: Ingenuity. Model: Sampson. Dimenzije: 48 x 58 x 58 cm. 11 melodija i umirujuća vibracija sa kontrolom zvuka. Uklonivi bočni jastučići. Ukloniv jastuk za glavu. Sigurnosni pojas iz 3 tačke vezivanja. Ne klizajuće postolje ležaljke. Plišana presvlaka. Presvlaka sedišta je periva u mašini za pranje veša. Mobilni luk sa igračkama. 2 plišane igračke. Za rad potrebne baterije tipa C (nisu uključene u paket). . .

  KIDS II Ingenuity Ležaljka Minnie Mouse Rosy Skies SKU12206 - Kliknite za detalje

  KIDS II Ingenuity Ležaljka Minnie Mouse Rosy Skies SKU12206

  Šifra Proizvoda: 92510
  7199 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 2

  Ležaljka - njihalica za bebu sa vibracijom i melodijama. Uzrast: 0m+. Nosivost: 9 kg. Brend: Ingenuity. Dezen: Minnie Mouse Rosy Skies. Dimenzije: 48 x 58 x 58 cm. Sigurnosni pojas iz 3 tačke. Neklizajuće postolje. Ukloniv luk sa igračkama. Dodatni mekani jastuk za glavu. Jastuk i navlaka perivi u mašini za pranje veša. 8 melodija i vibracija koje se automatski isključuju nakon 15 minuta. Za rad potrebne baterije (nisu uključene u paket). . . .

  Ingenuity Automatska bebi ležaljka sa vibracijom i melodijama Hamilton 10825 - Kliknite za detalje

  Ingenuity Automatska bebi ležaljka sa vibracijom i melodijama Hamilton 10825

  Šifra Proizvoda: 88497
  9999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 14

  Dezen: Hamilton. Uzrast: od rođenja. Nosivost: 9kg. Dimenzije: ~ 58.5x53.5x44.5cm (VxDxŠ). Napajanje: 3 C/LR14 (1.5V) alkalne baterije (nisu uključene u paket). Hybridrive™ tehnologija omogućava i do 2 puta duže trajanje baterija. Mom Motion Design - oponaša prirodne majčine pokrete. 2 brzine vibriranja. 8 melodija i 3 zvuka prirode. Automatsko isključivanje posle 30 minuta. Luk sa igračkama (može se skinuti). Sigurnosni pojas sa 3 tačke vezivanja, podesiv. Neklizajuće nožice. Široko i udobno sedište sa dva položaja naslona. Dodatno jastuče za novorođenče. Presvlaka se može skinuti i prati u mašini za pranje veša, prema uputstvu. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na slikama i naveden je u karakteristikama..

  KIDS II Ingenuity Ljuljaška COMFORT 2 GO Cuddle Lamb SKU12184 - Kliknite za detalje

  KIDS II Ingenuity Ljuljaška COMFORT 2 GO Cuddle Lamb SKU12184

  Šifra Proizvoda: 92509
  10299 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 2

  Uzrast: 0m+. Nosivost: 9 kg. Brend: Ingenuity. Model: Comfort 2 Go. Dezen: Cuddle Lamb. Dimenzije: 72 x 57 x 58 cm. Sigurnosni pojas iz 5 tačaka. Neklizajuće postolje. Ukloniv luk sa igračkama. 2 plišane igračke. Za rad potrebne baterije 3 C/LR14 (nisu uključene u paket). Dodatni mekani jastuk. Jastuk i navlaka perivi u mašini za pranje veša. Umirujuće melodije. . . .

  KIDS II Ingenuity Ležaljka sa projektorom TWINKLE TAILS SKU11200 - Kliknite za detalje

  KIDS II Ingenuity Ležaljka sa projektorom TWINKLE TAILS SKU11200

  Šifra Proizvoda: 92508
  10599 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 2

  Ležaljka - njihalica za bebu sa projektorom, vibracijom i melodijama. Uzrast: 0m+. Nosivost: 9 kg. Brend: Ingenuity. Dimenzije: 62.2 x 56.6 x 58.4 cm. 2 položaja naslona sedišta. 7 umirujućih melodija i zvuci prirode. Sigurnosni pojas iz 3 tačke vezivanja. Ukloniv dodatni jastuk. Ne klizajuće postolje ležaljke. Plišana presvlaka. Presvlaka sedišta je periva u mašini za pranje veša. Mobilni luk-tenda sa igračkama. 2 plišane igračke. Svetlosna projekcija na luku. Za rad potrebne baterije 3 C/LR14 (nisu uključene u paket). . . .

  KIDS II Ingenuity Ljuljaška ConvertMe 2 Seat - Wimberly SKU12322 - Kliknite za detalje

  KIDS II Ingenuity Ljuljaška ConvertMe 2 Seat - Wimberly SKU12322

  Šifra Proizvoda: 92516
  14399 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 2

  2 u 1 - ljuljaška i ležaljka. Uzrast: 0m+. Nosivost: 9 kg. Brend: Ingenuity. Model: ConvertMe 2 Seat. Dezen: Wimberly. Dimenzije: 48 x 58 x 58 cm. 5 brzina ljuljanja i funkcija vibracije. 12 melodija i 4 zvuka prirode. EasyLock funkcija - prebacivanje sa ljuljanja na vibriranje. Sigurnosni pojas iz 5 tačaka. Ne klizajuće postolje. Plišana navlaka. Ukloniv dodatni jastuk za glavu. Navlaka i jastuk su perivi u mašini za pranje veša. Mobilni luk sa igračkom. Za rad potrebne 1 baterija C/LR14 (1.5V) alkalna + 4 baterije D/LR20 (1.5V) alkalne (nisu uključene u paket). Hybridrive pogon - produžena trajnost baterija. SlimFold - tehnologija lakog sklapanja i jednostavnog prenošenja. . .

  Ingenuity Pametna Ljuljaška i njihalica za bebe, na struju ili baterije Holden 10639 - Kliknite za detalje

  Ingenuity Pametna Ljuljaška i njihalica za bebe, na struju ili baterije Holden 10639

  Šifra Proizvoda: 88465
  25999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 14

  Dezen: Holden. Uzrast: od rođenja. Nosivost: 9kg. Dimenzije: ~ 86.5x71x81.5cm. Napajanje: baterije ili strujni adapter. 2u1: Luljaška čije se sedište može odvojiti i koristiti kao njihalica. 4 vrste pokreta: standardna vibracija, talasi, auto i otkucaji srca. 8 melodija, 3 zvuka iz prirode i bela buka. Mogućnost povezivanja sa smartphone-om. Tajmer za automatsko ljuljanje: 30, 45 ili 60 minuta. Luk sa plišanim igračkama. Sedište se može rotirati svih 360 stepeni dok je na nosaču ljuljaške. Sedište ima dva položaja naslona. Potporno jastuče za novorođenče. Sigurnosni pojas sa 5 tačaka vezivanja. Presvlaka sedišta se može prati u mašini za pranje veša, prema uputstvu. Neklizajuće nožice. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na slikama i naveden je u karakteristikama..

  Ingenuity Pametna Ljuljaška i njihalica za bebe Bella Teddy, na struju ili baterije 11019 - Kliknite za detalje

  Ingenuity Pametna Ljuljaška i njihalica za bebe Bella Teddy, na struju ili baterije 11019

  Šifra Proizvoda: 88466
  28499 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 15

  Dezen: Bella Teddy. Uzrast: od rođenja. Nosivost: 9kg. Dimenzije: ~ 86.5x71x81.5cm. Napajanje: baterije ili strujni adapter. 2u1: Luljaška čije se sedište može odvojiti i koristiti kao njihalica. 4 vrste pokreta: standardna vibracija, talasi, auto i otkucaji srca. 8 melodija, 3 zvuka iz prirode i bela buka. Mogućnost povezivanja sa smartphone-om. Tajmer za automatsko ljuljanje: 30, 45 ili 60 minuta. Luk sa plišanim igračkama i svetlom. Sedište se može rotirati svih 360 stepeni dok je na nosaču ljuljaške. Sedište ima dva položaja naslona. Potporno jastuče za novorođenče. Sigurnosni pojas sa 5 tačaka vezivanja. Presvlaka sedišta se može prati u mašini za pranje veša, prema uputstvu. Neklizajuće nožice. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na slikama i naveden je u karakteristikama..

  KIDS II Ingenuity Jastuk za dojenje Jastuk za mame Plenti+ SKU11816 - Kliknite za detalje

  KIDS II Ingenuity Jastuk za dojenje Jastuk za mame Plenti+ SKU11816

  Šifra Proizvoda: 92592
  4499 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 1

  Brend: Ingenuity. Dezen: Lets Flip Again. Uzrast: 0+. Dimenzije: ~ 43 x62 x 16.5 cm. Dizajniran u konsultaciji sa IBCLC stručnjakom (International Board-Certified Lactation Consultant). Presvlaka jastuka se može skinuti i prati u mašini za pranje veša, prema uputstvu. Materijal jastuka je vodootporan. Sistem sa etiketama kao podsetnik kada je bilo poslednje hranjenje. Džep za odlaganje uložaka za grudi. Obezbeđuje optimalan položaj i za bebu i za mamu. Udoban i za dojenje i za hranjenje na flašicu. Kada beba poraste može se koristiti kao potpora za bebu kada leži ili sedi. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na slikama i naveden je u karakteristikama. Ovaj proizvod ne sadrži luk sa igračkama.. .

  Ingenuity Bebi ležaljka sa vibracijom i melodijama Flora the Unicorn 12201 - Kliknite za detalje

  Ingenuity Bebi ležaljka sa vibracijom i melodijama Flora the Unicorn 12201

  Šifra Proizvoda: 88506
  6499 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 14

  Dezen: Flora the Unicorn. Uzrast: od rođenja. Nosivost: 9kg. Dimenzije: ~ 58.5x48x58.5cm (VxŠxD). Napajanje: 3 C/LR14 (1.5V) alkalne baterije (nisu uključene u paket). Mogućnost vibracije. 8 melodija. Luk sa igračkama (može se skinuti). Sigurnosni pojas sa 3 tačke vezivanja, podesiv. Neklizajuće nožice. Duboko i udobno sedište sa dodatnim jastukom za novorođenče. Presvlaka se može skinuti i prati u mašini za pranje veša, prema uputstvu.

  Ingenuity Bebi ležaljka - baunser - sa vibracijom i melodijama Morrison 11203 - Kliknite za detalje

  Ingenuity Bebi ležaljka - baunser - sa vibracijom i melodijama Morrison 11203

  Šifra Proizvoda: 88504
  6999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 14

  Dezen: Morrison. Uzrast: od rođenja. Nosivost: 9kg. Dimenzije: ~ 58.5x48x58.5cm (VxŠxD). Napajanje: 3 C/LR14 (1.5V) alkalne baterije (nisu uključene u paket). Mogućnost vibracije. 8 melodija. Automatsko isključivanje nakon 15 minuta rada. Luk sa igračkama (može se skinuti). Sigurnosni pojas sa 3 tačke vezivanja, podesiv. Neklizajuće nožice. Duboko i udobno sedište sa dodatnim jastukom za novorođenče. Presvlaka se može skinuti i prati u mašini za pranje veša, prema uputstvu.

  KIDS II Ingenuity Ležaljka WHITAKER SKU12325 - Kliknite za detalje

  KIDS II Ingenuity Ležaljka WHITAKER SKU12325

  Šifra Proizvoda: 92512
  6999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 2

  Ležaljka - njihalica za bebu sa vibracijom i melodijama. Uzrast: 0m+. Nosivost: 9 kg. Brend: Ingenuity. Model: Whitaker. Dimenzije: 48 x 58 x 58 cm. 8 melodija i umirujuća vibracija. Sigurnosni pojas iz 3 tačke vezivanja. Ukloniv jastuk za glavu. Ne klizajuće postolje ležaljke. Plišana navlaka. Navlaka i jastuk su perivi u mašini za pranje veša. Mobilni luk sa igračkama. 2 plišane igračke. Za rad potrebne 3 baterije C/LR (nisu uključene u paket).

  Ingenuity Ležaljka za bebu - Rocking Seat - Cuddle Lamb 112118 - Kliknite za detalje

  Ingenuity Ležaljka za bebu - Rocking Seat - Cuddle Lamb 112118

  Šifra Proizvoda: 88509
  8399 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 14

  Dezen: Cuddle Lamb. Uzrast: od rođenja. Nosivost: 11kg. Dimenzije: ~ Š 43.7 x D 78 x V 74 cm. Napajanje: 3 C/LR14 (1.5V) alkalne baterije (nisu uključene u paket). Njihalica ili stacionarna fotelja. Mogućnost vibracije. Melodije i zvuci prirode. Kontrola jačine zvuka. Luk sa igračkama. Sigurnosni pojas sa 5 tačaka vezivanja, podesiv. Duboko i udobno sedište sa dodatnim jastukom za novorođenče. 3 položaja naslona sedišta za maksimalnu udobnost. Presvlaka se može skinuti i prati u mašini za pranje veša, prema uputstvu. Neklizajuće nožice. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na slikama i naveden je u karakteristikama..

  Ingenuity Ležaljka za bebu - Rocking Seat - Henley 10926 - Kliknite za detalje

  Ingenuity Ležaljka za bebu - Rocking Seat - Henley 10926

  Šifra Proizvoda: 88508
  9599 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 14

  Dezen: Henley. Uzrast: od rođenja. Nosivost: 11kg. Dimenzije: ~ Š 43.7 x D 78 x V 74 cm. Napajanje: 3 C/LR14 (1.5V) alkalne baterije (nisu uključene u paket). Njihalica ili stacionarna fotelja. Mogućnost vibracije. Melodije i zvuci prirode. Kontrola jačine zvuka. Luk sa igračkama. Sigurnosni pojas sa 5 tačaka vezivanja, podesiv. Duboko i udobno sedište sa dodatnim jastukom za novorođenče. 3 položaja naslona sedišta za maksimalnu udobnost. Presvlaka se može skinuti i prati u mašini za pranje veša, prema uputstvu. Neklizajuće nožice. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na slikama i naveden je u karakteristikama..

  Ingenuity Ljuljaška za bebe Flora The Unicorn 12202 - Kliknite za detalje

  Ingenuity Ljuljaška za bebe Flora The Unicorn 12202

  Šifra Proizvoda: 88470
  9999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 15

  Dezen: Flora The Unicorn. Uzrast: od rođenja. Nosivost: 9kg. Dimenzije: ~ 72.5x57x58.5cm. Napajanje: 4 komada C/LR14 (1.5V) baterije (nisu uključene u paket). 6 brzina ljuljanja. 12 melodija. Tajmer sa opcijama 30, 45 i 60 minuta ljuljanja. WhisperQuiet tehnologija za bešumno ljuljanje. Luk sa dve plišane igračke koje se mogu otkačiti. Sedište ima dva položaja naslona. Potporno jastuče za novorođenče. Sigurnosni pojas sa 5 tačaka vezivanja. Presvlaka sedišta se može prati u mašini za pranje veša, prema uputstvu. Neklizajuće nožice. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na slikama i naveden je u karakteristikama..

  KIDS II Ingenuity Ležaljka SmartBounce Automatic Bouncer - Pemberton SKU12320 - Kliknite za detalje

  KIDS II Ingenuity Ležaljka SmartBounce Automatic Bouncer - Pemberton SKU12320

  Šifra Proizvoda: 92514
  10299 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 2

  Ležaljka - njihalica za bebu sa vibracijom i melodijama. Uzrast: 0m+. Nosivost: 9 kg. Brend: Ingenuity. Model: SmartBounce Automatic Bouncer. Dezen: Pemberton. Dimenzije: 48 x 58 x 58 cm. 2 brzine vibracije. 8 melodija i 3 zvuka prirode sa automatskim isključivanjem nakon 30 min. Mom Motion Design - oponaša prirodne majčine pokrete. Sigurnosni pojas iz 3 tačke vezivanja. Ne klizajuće postolje ležaljke. Plišana navlaka. Ukloniv dodatni jastuk. Navlaka i jastuk su perivi u mašini za pranje veša. Mobilni luk sa igračkama. 2 plišane igračke. Za rad potrebne 3 baterije C/LR (nisu uključene u paket). Hybridrive pogon - produžena trajnost baterija. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na slici 1 i naveden u karakteristikama..

  Ingenuity Pametna automatska ležaljka za bebe - baunser Ridgedale - Kliknite za detalje

  Ingenuity Pametna automatska ležaljka za bebe - baunser Ridgedale

  Šifra Proizvoda: 9589
  10999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 78

  Ležaljka - njihalica za bebu sa vibracijom. Linija proizvođača: InGenuity by Bright Starts. Dezen: Ridgedale. Uzrast: od rođenja. Maksimalna podržana masa: 9 kg. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda prikazan je na slikama i naveden u karakteristikama.. 30 minuta vibriranja i 2 moguće brzine. Automatsko isključivanje nakon 30 minuta rada. Njihalica koja ima mogućnost simuliranja prirodnog ljuljuškanja u maminom naručju u trajanju od 30 minuta. 11 umirujućih melodija i prirodnih zvukova sa mogućnošću kontrole jačine zvuka i automatskim isključivanjem. 2 pozicije nagiba potpuno prilagođene bebinim potrebama. Mekana podloga i jastučić za glavu napravljeni od premium materijala za potpunu udobnost bebe. Luk sa 2 mekane igračke. Sigurnosni pojas sa 3 tačke vezivanja. Neklizajuće noge ležaljke. Podloga, jastučić i luk se mogu ukloniti. Podloga i jastučić su perivi u mašini za pranje veša. Hybridrive tehnologija za štednju baterije - 3 puta duže trajanje baterija nego kod sličnih ljuljaški. Napajanje: 3 C baterije (nisu uključene u paket).

  Ingenuity Bebi ležaljka sa melodijama, vibracijom i osvetljenjem Twinkle Teddy Bear - Kliknite za detalje

  Ingenuity Bebi ležaljka sa melodijama, vibracijom i osvetljenjem Twinkle Teddy Bear

  Šifra Proizvoda: 44720
  11799 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 70

  Ležaljka - njihalica za bebu sa melodijama i vibracijom. Linija proizvođača: Ingenuity by Bright Starts. Dezen: Twinkle Twinkle Teddy Bear. Uzrast: od rođenja. Maksimalna podržana masa: 9 kg. Dimenzije: 48.3cm x 58.4cm x 58.4cm. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda.. Njihalica koja ima mogućnost simuliranja prirodnog ljuljuškanja u maminom naručju. Umirujuće melodije i prirodni zvuci. Kontrola jačine zvuka. Osvetljenje u ritmu melodija. Mekana podloga i jastučić za glavu za potpunu udobnost bebe. Luk sa 2 mekane igračke. Sigurnosni pojas sa 3 tačke vezivanja. nagib podesiv u 2 položaja. Neklizajuće noge ležaljke. Podloga, jastučić i luk se mogu ukloniti. Podloga i jastučić su perivi u mašini za pranje veša. Napajanje: 3 C baterije (nisu uključene u paket).

  Ingenuity Pametna Bebi ljuljaška i baunser sa melodijama Raylan 12189 - Kliknite za detalje

  Ingenuity Pametna Bebi ljuljaška i baunser sa melodijama Raylan 12189

  Šifra Proizvoda: 88464
  12799 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 14

  Dezen: Raylan. Uzrast: od rođenja. Nosivost: 9kg. Dimenzije: ~ 77.5x53.5x61cm. 2u1: funkcija ljuljanja i funkcija vibriranja. 5 brzina ljuljanja. 12 melodija i 4 zvuka prirode. Whisper Quiet™ operativni mod za bešumno ljuljanje. Sigurnosni pojas sa 5 tačaka vezivanja. Dodatno jastuče za potporu glave novorođenčeta. Luk sa plišanom igračkom. Neklizajuće nožice. Napajanje: za ljuljanje su potrebne 4 D/LR20 (1.5V) alkalne baterije, za vibraciju je potrebna 1 C/LR14 (1.5V) alkalna baterija (nisu uključene u paket). Hybridrive tehnologija omogućava 3x duže trajanje baterija. Presvlaka se može prati u mašini za pranje veša, prema uputstvu. Lako se sklapa i odlaže. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na slikama i naveden je u karakteristikama..

  KIDS II Ingenuity Prenosivi krevetac 2 nivoa Travel Simple Cot - BEAUMONT 11163 - Kliknite za detalje

  KIDS II Ingenuity Prenosivi krevetac 2 nivoa Travel Simple Cot - BEAUMONT 11163

  Šifra Proizvoda: 84039
  12999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 44

  Krevetac sa dva nivoa. Šifra: SKU11163. Uzrast: 0+. Nosivost: 15 kg (okvirno do 3 godine). Spoljne dimenzije: 104 x 73 x 76 cm. Dimenzija podloge za gornji nivo: 69 x 36 cm. Masa kreveca: 12 kg. 2 nivoa - prostor za igru i prostor za spavanje. Postavlja se na 4 nogara. Odvojivi i sklopivi dušek. Torba za transport. Bočni džepovi za sitnice. Jednostavno za održavanje. Jednostavno sklapanje/rasklapanje. Jednostavno za transport. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na slici 1 i naveden u karakteristikama..

  Ingenuity Ljuljaška za bebe Pačiji zagrljaji - Kliknite za detalje

  Ingenuity Ljuljaška za bebe Pačiji zagrljaji

  Šifra Proizvoda: 47225
  13700 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 101

  Ljuljaška za bebe. Dezen: Quacks & Cuddles. Uzrast: od rođenja. Maksimalna podržana masa: 9 kg. Dimenzije: ~ 72 x 57 x 58 cm. Masa ljuljaške: 4.1 kg. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda prikazan je na slikama i naveden u karakteristikama.. TrueSpeed™ tehnologija sa 6 brzina ljuljanja prilagođenih bebinom uzrastu. Whisper Quiet™ operativni mod za bešumno ljuljanje. Napajanje: baterije (nisu uključene u paket). 2 položaja nagiba naslona. Dodatni jastučić za glavu se može ukloniti. Podesivi luk sa mekanim igračkama se može skloniti kako biste lakše pristupili bebi. Tajmer sa 3 opcije: 30, 45 i 60 minuta. 6 melodija umirujuće deluju na bebu. Sigurnosni pojas sa 5 tačaka vezivanja. Presvlaka sedišta i dodatno jastuče su perivi u mašini za pranje veša.

  Ingenuity Bebi ljuljaška sa melodijama i strujnim kablom Everston 11149 - Kliknite za detalje

  Ingenuity Bebi ljuljaška sa melodijama i strujnim kablom Everston 11149

  Šifra Proizvoda: 88471
  16199 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 14

  Dezen: Everston. Uzrast: od rođenja. Nosivost: 9kg. Dimenzije: Š 68.6 x D 73.7 x V 88.9 cm. Napajanje: baterije ili strujni kabl. Sedište se može zarotirati za 180 stepeni. 3 smera ljuljanja. 6 brzina ljuljanja, pomoću TrueSpeed tehnologije moguće je podesiti idealnu brzinu za uzrast bebe. Tajmer se može podesiti na 30, 45 ili 60 minuta. 8 melodija, 3 zvuka prirode i bela buka. Luk sa dve plišane igračke. Opcija umirujuće vibracije. Široko, udobno sedište sa dodatnim jastučetom za novorođenče. Dva položaja naslona sedišta. Sigurnosni pojas sa 5 tačaka vezivanja. Presvlaka i jastuče se mogu prati u mašini za pranje veša, prema uputstvu. Lagani ram i točkići omogućavaju jednostavno prenošenje.

  Ingenuity Pametna ljuljaška za bebe sa melodijama svetlosnim efektima i strujnim adapterom Flora the Unicorn 12165 - Kliknite za detalje

  Ingenuity Pametna ljuljaška za bebe sa melodijama svetlosnim efektima i strujnim adapterom Flora the Unicorn 12165

  Šifra Proizvoda: 88477
  22299 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 14

  Dezen: Flora the Unicorn. Uzrast: od rođenja. Nosivost: 9kg. Dimenzije: ~ Š 90.5 x D 87 x V 102 cm. Napajanje: baterije ili strujni kabl. Sedište se može zarotirati za 180 stepeni. 3 smera ljuljanja. 6 brzina ljuljanja, pomoću TrueSpeed tehnologije moguće je podesiti idealnu brzinu za uzrast bebe. Tajmer se može podesiti na 30, 45 ili 60 minuta. Mogućnost povezivanja Vašeg pametnog telefona. 8 melodija i 3 zvuka prirode. LightBeams™ tehnologija zabavlja bebu svetlosnim efektima u kombinaciji sa melodijama i okretanjem vrteške sa igračkama. Luk sa vrteškom i plišanim igračkama. Široko, udobno sedište sa 2 dodatna jastučeta za novorođenče. Dva položaja naslona sedišta. Sigurnosni pojas sa 5 tačaka vezivanja. Presvlaka i jastuci se mogu prati u mašini za pranje veša, prema uputstvu. Lagani ram i točkići omogućavaju jednostavno prenošenje. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na slikama i naveden je u karakteristikama..

  InGenuity by Bright Starts Stolica za bebu 2u1 Magenta - Kliknite za detalje

  InGenuity by Bright Starts Stolica za bebu 2u1 Magenta

  Šifra Proizvoda: 35245
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:6939 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 98

  Bebi stolica - podizač - baza. Linija proizvođača: InGenuity. Dezen: Magenta. Uzrast: 6m+. Nosivost: 22 kg. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda prikazan je na slikama i naveden u karakteristikama.. Pogodna za postavljanje na svaku trpezarijsku stolicu. Pričvršćuje se na trpezarijsku stolicu pomoću kaiševa. Sigurnosni pojas sa 3 tačke vezivanja. Poslužavnik sa mestom za čašu. Poslužavnik se može prati u mašini za pranje posuđa. Poslužavnik se jednostavno odlaže na svoje mesto koje se nalazi u dnu stolice. Lagana i praktična za nošenje van kuće. U pakovanju uputstvo za upotrebu. . . .

  InGenuity by Bright Starts Stolica za bebu 2u1 Aqua - Kliknite za detalje

  InGenuity by Bright Starts Stolica za bebu 2u1 Aqua

  Šifra Proizvoda: 35246
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:6939 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 129

  Bebi stolica - podizač - baza. Linija proizvođača: InGenuity. Dezen: Aqua. Uzrast: 6m+. Nosivost: 22 kg. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda prikazan je na slikama i naveden u karakteristikama.. Pogodna za postavljanje na svaku trpezarijsku stolicu. Pričvršćuje se na trpezarijsku stolicu pomoću kaiševa. Sigurnosni pojas sa 3 tačke vezivanja. Poslužavnik sa mestom za čašu. Poslužavnik se može prati u mašini za pranje posuđa. Poslužavnik se jednostavno odlaže na svoje mesto koje se nalazi u dnu stolice. Lagana i praktična za nošenje van kuće. U pakovanju uputstvo za upotrebu. . . .

  KIDS II Ingenuity Stolica za bebe 2 u 1 - Slate - Kliknite za detalje

  KIDS II Ingenuity Stolica za bebe 2 u 1 - Slate

  Šifra Proizvoda: 68987
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:6939 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 48

  Ingenuity proizvod. Šifra proizvođača: SKU60533. Uzrast: 4m+. Nosivost: 22kg. Boja: siva. Buster stolica. Višenamenska stolica - za hranjenje i igru. Pogodna za postavljanje na svaku trpezarijsku stolicu. Pričvršćuje se na trpezarijsku stolicu pomoću kaiševa. Sigurnosni pojas sa 3 tačke vezivanja. Poslužavnik sa mestom za čašu. Poslužavnik se može prati u mašini za pranje posuđa. Poslužavnik se jednostavno odlaže na svoje mesto koje se nalazi u dnu stolice. Lagana i praktična za nošenje van kuće. U pakovanju uputstvo za upotrebu. Dimenzije: 29.2 cm x 34.3 cm x 38.1 cm. Težina: 2.7kg.

  KIDS II Ingenuity Stolica za bebe 2 u 1 - Tirkizno plava - Mint - Kliknite za detalje

  KIDS II Ingenuity Stolica za bebe 2 u 1 - Tirkizno plava - Mint

  Šifra Proizvoda: 68988
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:6939 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 43

  Ingenuity proizvod. Šifra proizvođača: SKU60684. Uzrast: 4m+. Nosivost: 22kg. Boja: tirkizno plava. Buster stolica. Višenamenska stolica - za hranjenje i igru. Pogodna za postavljanje na svaku trpezarijsku stolicu. Pričvršćuje se na trpezarijsku stolicu pomoću kaiševa. Sigurnosni pojas sa 3 tačke vezivanja. Poslužavnik sa mestom za čašu. Poslužavnik se može prati u mašini za pranje posuđa. Poslužavnik se jednostavno odlaže na svoje mesto koje se nalazi u dnu stolice. Lagana i praktična za nošenje van kuće. U pakovanju uputstvo za upotrebu. Dimenzije: 29.2 cm x 34.3 cm x 38.1 cm. Težina: 2.7kg.

  Ingenuity Bebi ležaljka - baunser - sa vibracijom i melodijama Audrey 11202 - Kliknite za detalje

  Ingenuity Bebi ležaljka - baunser - sa vibracijom i melodijama Audrey 11202

  Šifra Proizvoda: 88503
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:6999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 14

  Dezen: Audrey. Uzrast: od rođenja. Nosivost: 9kg. Dimenzije: ~ 58.5x48x58.5cm (VxŠxD). Napajanje: 3 C/LR14 (1.5V) alkalne baterije (nisu uključene u paket). Mogućnost vibracije. 8 melodija. Automatsko isključivanje nakon 15 minuta rada. Luk sa igračkama (može se skinuti). Sigurnosni pojas sa 3 tačke vezivanja, podesiv. Neklizajuće nožice. Duboko i udobno sedište sa dodatnim jastukom za novorođenče. Presvlaka se može skinuti i prati u mašini za pranje veša, prema uputstvu.

  Ingenuity Automatska ležaljka za bebu sa vibracijom i melodijama Sunčani zagrljaji - Kliknite za detalje

  Ingenuity Automatska ležaljka za bebu sa vibracijom i melodijama Sunčani zagrljaji

  Šifra Proizvoda: 47230
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:7999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 77

  Ležaljka - njihalica za bebu sa melodijama i vibracijom. Linija proizvođača: Ingenuity. Dezen: Sunny Snuggles. Uzrast: od rođenja. Maksimalna nosivost: 9 kg. Dimenzije: 60cm x 62cm x 48cm. 7 umirujućih melodija i prirodnih zvukova. Kontrola jačine zvuka i automatsko isključivanje. Mekana podloga i jastučić za glavu za potpunu udobnost bebe. Luk sa 2 mekane igračke. Sigurnosni pojas sa 3 tačke vezivanja. Neklizajuće noge ležaljke. Podloga, jastučić i luk se mogu ukloniti. Podloga i jastučić su perivi u mašini za pranje veša. Za montiranje ležaljke nije potreban alat. Napajanje: baterije (nisu uključene u paket).

  InGenuity by Bright Starts Bebi ležaljka sa melodijama i vibracijom Felicity Floral - Kliknite za detalje

  InGenuity by Bright Starts Bebi ležaljka sa melodijama i vibracijom Felicity Floral

  Šifra Proizvoda: 50056
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:8399 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 52

  Ležaljka - njihalica za bebu sa vibracijom i melodijama. Linija proizvođača: InGenuity. Dezen: Felicity Floral. Uzrast: od rođenja. Maksimalna podržana masa (nosivost): 9 kg. Dimenzije: ~ 48 x 53 x 42 cm. Presvlaka sedišta i dodatno jastuče su od izuzetno mekanih materijala, perivi u mašini za veš. Mogućnost uključivanja vibracije. Automatsko isključivanje. 7 umirujućih melodija sa kontolom jačine zvuka. Napajanje: 3 C baterije (nisu uključene u paket). Podesivi luk sa 2 mekane igračke je moguće ukloniti. Sigurnosni pojas sa 3 tačke vezivanja. Nožice ležaljke osigurane od proklizavanja. Kompaktna kada se sklopi, jednostavna je za odlaganje i pogodna za nošenje na put.

  InGenuity by Bright Starts Kolevka - ležaljka za bebe sa projektorom, muzikom i vibracijom Moonlight In Emerson Deluxe - Kliknite za detalje

  InGenuity by Bright Starts Kolevka - ležaljka za bebe sa projektorom, muzikom i vibracijom Moonlight In Emerson Deluxe

  Šifra Proizvoda: 37258
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:8899 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 183

  Ležaljka - kolevka za bebu sa vibracijom. Linija proizvođača: InGenuity by Bright Starts. Dezen: Emerson. Uzrast: od rođenja. Maksimalna podržana masa: 9 kg. Kolevka sa odvojivom vibracionom jedinicom nežno njiše bebu. 8 umirujućih melodija i prirodnih zvukova. Projektor zvezdano nebo očaraće bebu. 2 mekane viseće igračkice. Mekana podloga i jastučić za glavu napravljeni od premium materijala za potpunu udobnost bebe. Sigurnosni pojas sa 3 tačke vezivanja. 2 pozicije nagiba kolevke. Navlaka se može zakopčati kao pokrivač kada beba zaspi. Neklizajuće noge ležaljke. Podloga, jastučić i luk se mogu ukloniti. Napajanje: 3 AA baterije (nisu uključene u paket).

  InGenuity by Bright Starts Kolevka - ležaljka za bebe sa projektorom, muzikom i vibracijom Moonlight In Lullaby Lamb - Kliknite za detalje

  InGenuity by Bright Starts Kolevka - ležaljka za bebe sa projektorom, muzikom i vibracijom Moonlight In Lullaby Lamb

  Šifra Proizvoda: 37260
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:8899 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 166

  Ležaljka - kolevka za bebu sa vibracijom. Linija proizvođača: InGenuity by Bright Starts. Dezen: Lullaby Lamb. Uzrast: od rođenja. Maksimalna podržana masa: 9 kg. Kolevka sa odvojivom vibracionom jedinicom nežno njiše bebu. 8 umirujućih melodija i prirodnih zvukova. Projektor zvezdano nebo očaraće bebu. 2 mekane viseće igračkice. Mekana podloga i jastučić za glavu napravljeni od premium materijala za potpunu udobnost bebe. Sigurnosni pojas sa 3 tačke vezivanja. 2 pozicije nagiba kolevke. Navlaka se može zakopčati kao pokrivač kada beba zaspi. Neklizajuće noge ležaljke. Podloga, jastučić i luk se mogu ukloniti. Napajanje: 3 AA baterije (nisu uključene u paket).

  Ingenuity Ležaljka za bebu - Rocking Seat - Bella Teddy 10986 - Kliknite za detalje

  Ingenuity Ležaljka za bebu - Rocking Seat - Bella Teddy 10986

  Šifra Proizvoda: 88507
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:8899 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 14

  Dezen: Bella Teddy. Uzrast: od rođenja. Nosivost: 11kg. Dimenzije: ~ Š 43.7 x D 78 x V 74 cm. Napajanje: 3 C/LR14 (1.5V) alkalne baterije (nisu uključene u paket). Njihalica ili stacionarna fotelja. Mogućnost vibracije. Melodije i zvuci prirode. Kontrola jačine zvuka. Luk sa igračkama. Sigurnosni pojas sa 5 tačaka vezivanja, podesiv. Duboko i udobno sedište sa dodatnim jastukom za novorođenče. 3 položaja naslona sedišta za maksimalnu udobnost. Presvlaka se može skinuti i prati u mašini za pranje veša, prema uputstvu. Neklizajuće nožice. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda..

  Ingenuity Automatska bebi njihalica do 18kg sa vibracijom Lullaby Lamb - Kliknite za detalje

  Ingenuity Automatska bebi njihalica do 18kg sa vibracijom Lullaby Lamb

  Šifra Proizvoda: 50061
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:9199 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 136

  Ležaljka - njihalica za bebu sa vibracijom. Linija proizvođača: Ingenuity by Bright Starts. Dezen: Lullaby Lamb. Uzrast: od rođenja. Maksimalna podržana masa: 18 kg. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda prikazan je na slikama i naveden u karakteristikama.. Ležaljka koja prati rast deteta od rođenja pa sve dok ne dostigne 18kg (do 4. godine, aproksimativno). Mogućnost uključivanja vibracije. Aktivacija vibracije glasom. Automatsko isključivanje nakon 30 minuta. Mogučnost mehaničkog njihanja. Mogućnost fiksiranja. Neklizajuće noge ležaljke. Naslon podesiv u 3 položaja. Luk sa 2 igračke, može se ukloniti. Sigurnosni pojas sa 5 tačaka vezivanja. Presvlaka se može prati u mašini za pranje veša. Napajanje: 3 C baterije (nisu uključene u paket).

  Ljuljaška za bebu KidsII InGenuity Bella Vista - Kliknite za detalje

  Ljuljaška za bebu KidsII InGenuity Bella Vista

  Šifra Proizvoda: 32994
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:9499 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 122

  Ljuljaška za bebe. Dezen: Bella Vista. Uzrast: od rođenja. Maksimalna podržana masa: 11.5 kg. Dimenzije: ~ 72 x 57 x 58 cm. Masa ljuljaške: 7 kg. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda prikazan je na slikama i naveden u karakteristikama.. TrueSpeed™ tehnologija sa 6 brzina ljuljanja prilagođenih bebinom uzrastu. Whisper Quiet™ operativni mod za bešumno ljuljanje. Štednja baterije - 3 puta duže trajanje baterija nego kod sličnih ljuljaški. Napajanje: 4 D baterije (nisu uključene u paket). 2 položaja nagiba naslona. Dodatni jastučić za glavu se može ukloniti. Podesivi luk sa mekanom igračkom se može skloniti kako biste lakše pristupili bebi. Tajmer sa 3 opcije: 30, 45 i 60 minuta. 6 melodija umirujuće deluju na bebu. KOntrola jačine zvuka i automatsko isključivanje. Sigurnosni pojas sa 5 tačaka vezivanja. Presvlaka sedišta i dodatno jastuče su perivi u mašini za pranje veša.

  Pametna i tiha bebi ljuljaška InGenuity Briarcliff - Kliknite za detalje

  Pametna i tiha bebi ljuljaška InGenuity Briarcliff

  Šifra Proizvoda: 32555
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:9599 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 291

  Ljuljaška za bebe. Dezen: Briarcliff. Uzrast: od rođenja. Maksimalna podržana masa: 11.5 kg. Dimenzije pakovanja: ~ 62 x 60 x 17 cm. Masa ljuljaške: 7 kg. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda prikazan je na slikama i naveden u karakteristikama.. TrueSpeed™ tehnologija sa 5 brzina ljuljanja prilagođenih bebinom uzrastu. Whisper Quiet™ operativni mod za bešumno ljuljanje. Štednja baterije - 3 puta duže trajanje baterija nego kod sličnih ljuljaški. Napajanje: 4 D baterije (nisu uključene u paket). 2 položaja nagiba naslona. Dodatni jastučić za glavu se može ukloniti. Podesivi luk sa mekanom igračkom se može skloniti kako biste lakše pristupili bebi. Tajmer sa 3 opcije: 30, 45 i 60 minuta. 11 melodija i prirodnih zvukova umirujuće deluju na bebu. Sigurnosni pojas sa 5 tačaka vezivanja. Presvlaka sedišta i dodatno jastuče su perivi u mašini za pranje veša.

  InGenuity by Bright Starts Nežna bebi ležaljka sa vibracijom Sahara Burst - Kliknite za detalje

  InGenuity by Bright Starts Nežna bebi ležaljka sa vibracijom Sahara Burst

  Šifra Proizvoda: 37250
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:9999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 91

  Ležaljka - njihalica za bebu sa vibracijom. Linija proizvođača: InGenuity by Bright Starts. Dezen: Sahara Burst. Uzrast: od rođenja. Maksimalna podržana masa: 9 kg. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda prikazan je na slikama i naveden u karakteristikama.. Njihalica koja ima mogućnost simuliranja prirodnog ljuljuškanja u maminom naručju u trajanju od 30 minuta. 11 umirujućih melodija i prirodnih zvukova (uključujući i otkucaje ljudskog srca), sa mogućnošću kontrole jačine zvuka i automatskim isključivanjem. 2 pozicije nagiba potpuno prilagođene bebinim potrebama. Mekana podloga i jastučić za glavu napravljeni od premium materijala za potpunu udobnost bebe. Luk sa 2 mekane igračke. Sigurnosni pojas sa 3 tačke vezivanja. Neklizajuće noge ležaljke. Podloga, jastučić i luk se mogu ukloniti. Podloga i jastučić su perivi u mašini za pranje veša. Za montiranje ležaljke nije potreban alat. Hybridrive tehnologija za štednju baterije - 3 puta duže trajanje baterija nego kod sličnih ljuljaški. Napajanje: 3 C baterije (nisu uključene u paket).

  InGenuity by Bright Starts Nežna bebi ležaljka sa vibracijom Emerson - Kliknite za detalje

  InGenuity by Bright Starts Nežna bebi ležaljka sa vibracijom Emerson

  Šifra Proizvoda: 37251
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:9999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 130

  Ležaljka - njihalica za bebu sa vibracijom. Linija proizvođača: InGenuity by Bright Starts. Dezen: Emerson. Uzrast: od rođenja. Maksimalna podržana masa: 9 kg. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda prikazan je na slikama i naveden u karakteristikama.. Njihalica koja ima mogućnost simuliranja prirodnog ljuljuškanja u maminom naručju u trajanju od 30 minuta. 11 umirujućih melodija i prirodnih zvukova (uključujući i otkucaje ljudskog srca), sa mogućnošću kontrole jačine zvuka i automatskim isključivanjem. 2 pozicije nagiba potpuno prilagođene bebinim potrebama. Mekana podloga i jastučić za glavu napravljeni od premium materijala za potpunu udobnost bebe. Luk sa 2 mekane igračke. Sigurnosni pojas sa 3 tačke vezivanja. Neklizajuće noge ležaljke. Podloga, jastučić i luk se mogu ukloniti. Podloga i jastučić su perivi u mašini za pranje veša. Za montiranje ležaljke nije potreban alat. Hybridrive tehnologija za štednju baterije - 3 puta duže trajanje baterija nego kod sličnih ljuljaški. Napajanje: 3 C baterije (nisu uključene u paket).

  Ingenuity by Bright Starts Nežna automatska bebi ležaljka sa vibracijom i melodijama Avondale - Kliknite za detalje

  Ingenuity by Bright Starts Nežna automatska bebi ležaljka sa vibracijom i melodijama Avondale

  Šifra Proizvoda: 39796
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:9999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 122

  Ležaljka - njihalica za bebu sa vibracijom. Linija proizvođača: InGenuity by Bright Starts. Dezen: Avondale. Uzrast: od rođenja. Maksimalna podržana masa: 9 kg. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda prikazan je na slikama i naveden u karakteristikama.. Njihalica koja ima mogućnost simuliranja prirodnog ljuljuškanja u maminom naručju u trajanju od 30 minuta. 11 umirujućih melodija i prirodnih zvukova (uključujući i otkucaje ljudskog srca), sa mogućnošću kontrole jačine zvuka i automatskim isključivanjem. 2 pozicije nagiba potpuno prilagođene bebinim potrebama. Mekana podloga i jastučić za glavu napravljeni od premium materijala za potpunu udobnost bebe. Luk sa 2 mekane igračke. Sigurnosni pojas sa 3 tačke vezivanja. Neklizajuće noge ležaljke. Podloga, jastučić i luk se mogu ukloniti. Podloga i jastučić su perivi u mašini za pranje veša. Za montiranje ležaljke nije potreban alat. Hybridrive tehnologija za štednju baterije - 3 puta duže trajanje baterija nego kod sličnih ljuljaški. Napajanje: 3 C baterije (nisu uključene u paket).

  InGenuity by Bright Starts Nežna automatska bebi ležaljka Whimsical Wonders - Kliknite za detalje

  InGenuity by Bright Starts Nežna automatska bebi ležaljka Whimsical Wonders

  Šifra Proizvoda: 41950
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:9999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 115

  Ležaljka - njihalica za bebu sa melodijama i vibracijom. Linija proizvođača: InGenuity by Bright Starts. Dezen: Whimsical Wonders. Uzrast: od rođenja. Maksimalna podržana masa: 9 kg. Dimenzije: 48.3cm x 58.4cm x 58.4cm. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda prikazan je na slikama i naveden u karakteristikama.. Njihalica koja ima mogućnost simuliranja prirodnog ljuljuškanja u maminom naručju u trajanju od 30 minuta. 11 umirujućih melodija i prirodnih zvukova (uključujući i otkucaje ljudskog srca). 2 pozicije nagiba potpuno prilagođene bebinim potrebama. Mekana podloga i jastučić za glavu napravljeni od premium materijala za potpunu udobnost bebe. Luk sa 2 mekane igračke. Sigurnosni pojas sa 3 tačke vezivanja. Neklizajuće noge ležaljke. Podloga, jastučić i luk se mogu ukloniti. Podloga i jastučić su perivi u mašini za pranje veša. Za montiranje ležaljke nije potreban alat. Hybridrive tehnologija za štednju baterije - 2 puta duže trajanje baterija nego kod sličnih ljuljaški. Napajanje: 3 C baterije (nisu uključene u paket).

  InGenuity by Bright Starts Ležaljka za bebe sa melodijama i vibracijom Seneca - Kliknite za detalje

  InGenuity by Bright Starts Ležaljka za bebe sa melodijama i vibracijom Seneca

  Šifra Proizvoda: 41953
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:9999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 134

  Ležaljka - njihalica za bebu sa melodijama i vibracijom. Linija proizvođača: InGenuity by Bright Starts. Dezen: Seneca. Uzrast: od rođenja. Maksimalna podržana masa: 9 kg. Dimenzije: 48.3cm x 58.4cm x 58.4cm. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda prikazan je na slikama i naveden u karakteristikama.. Njihalica koja ima mogućnost simuliranja prirodnog ljuljuškanja u maminom naručju u trajanju od 30 minuta. 11 umirujućih melodija i prirodnih zvukova (uključujući i otkucaje ljudskog srca). 2 pozicije nagiba potpuno prilagođene bebinim potrebama. Mekana podloga i jastučić za glavu napravljeni od premium materijala za potpunu udobnost bebe. Luk sa 2 mekane igračke. Sigurnosni pojas sa 3 tačke vezivanja. Neklizajuće noge ležaljke. Podloga, jastučić i luk se mogu ukloniti. Podloga i jastučić su perivi u mašini za pranje veša. Za montiranje ležaljke nije potreban alat. Hybridrive tehnologija za štednju baterije - 2 puta duže trajanje baterija nego kod sličnih ljuljaški. Napajanje: 3 C baterije (nisu uključene u paket).

  Ingenuity Pametna automatska ležaljka za bebe - baunser Winslow - Kliknite za detalje

  Ingenuity Pametna automatska ležaljka za bebe - baunser Winslow

  Šifra Proizvoda: 46440
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:9999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 166

  Ležaljka - njihalica za bebu sa vibracijom. Linija proizvođača: InGenuity by Bright Starts. Dezen: Winslow. Uzrast: od rođenja. Maksimalna podržana masa: 9 kg. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda prikazan je na slikama i naveden u karakteristikama.. 30 minuta vibriranja i 2 moguće brzine. Automatsko isključivanje nakon 30 minuta rada. Njihalica koja ima mogućnost simuliranja prirodnog ljuljuškanja u maminom naručju u trajanju od 30 minuta. 11 umirujućih melodija i prirodnih zvukova sa mogućnošću kontrole jačine zvuka i automatskim isključivanjem. 2 pozicije nagiba potpuno prilagođene bebinim potrebama. Mekana podloga i jastučić za glavu napravljeni od premium materijala za potpunu udobnost bebe. Luk sa 2 mekane igračke. Sigurnosni pojas sa 3 tačke vezivanja. Neklizajuće noge ležaljke. Podloga, jastučić i luk se mogu ukloniti. Podloga i jastučić su perivi u mašini za pranje veša. Za montiranje ležaljke nije potreban alat. Hybridrive tehnologija za štednju baterije - 3 puta duže trajanje baterija nego kod sličnih ljuljaški. Napajanje: 3 C baterije (nisu uključene u paket).

  Automatska ležaljka njihalica za bebu InGenuity Briarcliff - Kliknite za detalje

  Automatska ležaljka njihalica za bebu InGenuity Briarcliff

  Šifra Proizvoda: 32560
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:10399 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 158

  Ležaljka - njihalica za bebu sa vibracijom. Dezen: Briarcliff. Uzrast: od rođenja. Maksimalna podržana masa: 11.5 kg. Dimenzije pakovanja: ~ 56 x 46 x 13 cm. Masa ležaljke: 4.5 kg. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda prikazan je na slikama i naveden u karakteristikama.. Hybridrive tehnologija za štednju baterija - 2 puta duže trajanje baterija nego kod sličnih ljuljaški. Napajanje: 3 C baterije (nisu uključene u paket). Dodatni jastučići za glavu i telo se mogu ukloniti. Podesivi luk sa mekanim igračkama se može pomeriti unazad kako biste lakše pristupili bebi. 8 melodija i 3 prirodna zvuka umirujuće deluju na bebu. Sigurnosni pojas sa 3 tačke vezivanja. Noge lježaljke su osigurane od proklizavanja. Presvlaka sedišta i jastučići su perivi u mašini za pranje veša.

  Ingenuity Pametna automatska ležaljka za bebe - baunser Vesper - Kliknite za detalje

  Ingenuity Pametna automatska ležaljka za bebe - baunser Vesper

  Šifra Proizvoda: 9592
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:10499 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 90

  Ležaljka - njihalica za bebu sa vibracijom. Linija proizvođača: InGenuity by Bright Starts. Dezen: Vesper. Uzrast: od rođenja. Maksimalna podržana masa: 9 kg. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda prikazan je na slikama i naveden u karakteristikama.. 30 minuta vibriranja i 2 moguće brzine. Automatsko isključivanje nakon 30 minuta rada. Njihalica koja ima mogućnost simuliranja prirodnog ljuljuškanja u maminom naručju u trajanju od 30 minuta. 11 umirujućih melodija i prirodnih zvukova sa mogućnošću kontrole jačine zvuka i automatskim isključivanjem. 2 pozicije nagiba potpuno prilagođene bebinim potrebama. Mekana podloga i jastučić za glavu napravljeni od premium materijala za potpunu udobnost bebe. Luk sa 2 mekane igračke. Sigurnosni pojas sa 3 tačke vezivanja. Neklizajuće noge ležaljke. Podloga, jastučić i luk se mogu ukloniti. Podloga i jastučić su perivi u mašini za pranje veša. Za montiranje ležaljke nije potreban alat. Hybridrive tehnologija za štednju baterije - 3 puta duže trajanje baterija nego kod sličnih ljuljaški. Napajanje: 3 C baterije (nisu uključene u paket).

  Ingenuity Bebi njihalica - fotelja za decu do 18kg - sa melodijama i vibracijom Felicity Floral - Kliknite za detalje

  Ingenuity Bebi njihalica - fotelja za decu do 18kg - sa melodijama i vibracijom Felicity Floral

  Šifra Proizvoda: 47250
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:10799 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 99

  Ležaljka - njihalica - baunser za bebe - fotelja za decu. Linija proizvođača: Ingenuity. Dezen: Felicity Floral. Uzrast: od rođenja. Nosivost: 18 kg. Ležaljka koja prati rast deteta od rođenja pa sve dok ne dostigne 18kg (do 4. godine, aproksimativno). Mogućnost uključivanja vibracije. Mogučnost mehaničkog njihanja. Mogućnost fiksiranja. 3 položaja naslona. 7 melodija. Kontrola jačine zvuka i automatsko isključivanje. Dodatno jastuče za novorođenče. Neklizajuće noge ležaljke. Luk sa 2 igračke, može se ukloniti. Sigurnosni pojas sa 5 tačaka vezivanja. Presvlaka se može prati u mašini za pranje veša. Napajanje: baterije (nisu uključene u paket).

  InGenuity by Bright Starts Pametna bebi ležaljka sa melodijama i vibracijom Brighton - Kliknite za detalje

  InGenuity by Bright Starts Pametna bebi ležaljka sa melodijama i vibracijom Brighton

  Šifra Proizvoda: 40991
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:10999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 132

  Ležaljka - njihalica za bebu sa vibracijom i melodijama. Linija proizvođača: InGenuity. Dezen: Brighton. Uzrast: od rođenja. Maksimalna podržana masa: 9 kg. Dimenzije: 48.3cm x 58.4cm x 58.4cm cm. Masa ležaljke: 3 kg. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda prikazan je na slikama i naveden u karakteristikama.. 30 minuta vibracije koja imitira mamino nežno ljuljuškanje. 2 brzine vibriranja. Napajanje: 3 C baterije (nisu uključene u paket). Hybridrive™ tehnologija za duplo duže trajanje baterija. 11 melodija i prirodnih zvukova. Duboko sedište čini bebu sigurnom. Jastučići za glavu i telo se mogu ukloniti. Podesivi luk sa igračkama se može skloniti kako biste lakše pristupili bebi. Sigurnosni pojas sa 3 tačke vezivanja. Noge ležaljke su osigurane od proklizavanja. Presvlaka sedišta je periva u mašini za pranje veša.

  Ingenuity Bebi njihalica - fotelja za decu do 18kg Pačji zagrljaji - Kliknite za detalje

  Ingenuity Bebi njihalica - fotelja za decu do 18kg Pačji zagrljaji

  Šifra Proizvoda: 47248
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:10999 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 110

  Ležaljka - njihalica - baunser za bebe - fotelja za decu. Linija proizvođača: Ingenuity. Dezen: Quacks & Cuddles. Uzrast: od rođenja. Nosivost: 18 kg. Ležaljka koja prati rast deteta od rođenja pa sve dok ne dostigne 18kg (do 4. godine, aproksimativno). Mogućnost uključivanja vibracije. Mogučnost mehaničkog njihanja. Mogućnost fiksiranja. 3 položaja naslona. 7 melodija. Kontrola jačine zvuka i automatsko isključivanje. Dodatno jastuče za novorođenče. Neklizajuće noge ležaljke. Luk sa 2 igračke, može se ukloniti. Sigurnosni pojas sa 5 tačaka vezivanja. Presvlaka se može prati u mašini za pranje veša. Napajanje: baterije (nisu uključene u paket).

  Ingenuity Pametna automatska bebi ležaljka - njihalica Cambridge - Kliknite za detalje

  Ingenuity Pametna automatska bebi ležaljka - njihalica Cambridge

  Šifra Proizvoda: 47227
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:11300 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 88

  Ležaljka - njihalica za bebu sa vibracijom i melodijama. Linija proizvođača: Ingenuity. Dezen: Cambridge. Uzrast: od rođenja. Maksimalna podržana masa: 9 kg. Dimenzije: 48.3cm x 58.4cm x 58.4cm cm. Masa ležaljke: 4 kg. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda prikazan je na slikama i naveden u karakteristikama.. 30 minuta vibracije koja imitira mamino nežno ljuljuškanje. 2 brzine vibriranja. Napajanje: 3 C baterije (nisu uključene u paket). Hybridrive™ tehnologija za duplo duže trajanje baterija. 11 melodija i prirodnih zvukova. Duboko sedište čini bebu sigurnom. Jastučići za glavu i telo se mogu ukloniti. Podesivi luk sa igračkama se može skloniti kako biste lakše pristupili bebi. Sigurnosni pojas sa 3 tačke vezivanja. Noge ležaljke su osigurane od proklizavanja. Presvlaka sedišta je periva u mašini za pranje veša.

  KIDS II Ingenuity Ljuljaška-ležaljka za bebe Joungle Journey - Kliknite za detalje

  KIDS II Ingenuity Ljuljaška-ležaljka za bebe Joungle Journey

  Šifra Proizvoda: 84112
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:11499 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 43

  Ljuljaška i ležaljka za bebe. Šifra: SKU60674. Uzrast: 0m+. Nosivost: 9 kg. Dezen: Joungle Journey. Dimenzije: 72 x 57 x 58 cm. Masa: 7 kg. Materijal: mekani tekstil - pliš, stabilan metalni okvir sa neklizajućim nožicama. 2 položaja naslona sedišta. Sigurnosni pojas iz 5 tačaka. Dodatni jastuk. 6 različitih brzina ljuljanja pomoću TrueSpeed tehnologije. 8 melodija sa kontrolom jačine zvuka i automatskim isključivanjem. 3 pozicije tajmera ljuljanja: 30, 45 ili 60 min. Uklonivi luk sa 2 mekane igračke. Sedište sa mekanom podlogom i dodatnim jastučićem za najmanje bebe mogu se prati u mašini za pranje veša. Lako sklapanje i prenošenje. Potrebne 4 baterije C od 1,5 V (nisu uključene u pakovanje). Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda prikazan je na slikama i naveden u karakteristikama..

  Ingenuity Automatska ljuljaška za bebe sa melodijama Buzzy Bloom - Kliknite za detalje

  Ingenuity Automatska ljuljaška za bebe sa melodijama Buzzy Bloom

  Šifra Proizvoda: 44713
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:11799 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 146

  Ljuljaška za bebe. Dezen: Buzzy Bloom. Uzrast: od rođenja. Maksimalna podržana masa: 9 kg. Dimenzije: ~ 72 x 57 x 58 cm. Masa ljuljaške: 7 kg. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda prikazan je na slikama i naveden u karakteristikama.. 6 brzina ljuljanja. Whisper Quiet™ operativni mod za bešumno ljuljanje. EnerGSave™ tehnologija za štednju baterija - 3 puta duže trajanje baterija nego kod sličnih ljuljaški. Napajanje: 4 D baterije (nisu uključene u paket). 2 položaja nagiba naslona. Podesivi luk sa mekanom igračkom se može skloniti kako biste lakše pristupili bebi. Tajmer sa 3 opcije: 30, 45 i 60 minuta. 11 melodija i zvukova umirujuće deluju na bebu. Sigurnosni pojas sa 5 tačaka vezivanja. Neklizajuće noge ljuljaške. Presvlaka sedišta i dodatno jastuče su perivi u mašini za pranje veša.

  Ingenuity Bebi ljuljaška sa melodijama Sunčani zagrljaji - Kliknite za detalje

  Ingenuity Bebi ljuljaška sa melodijama Sunčani zagrljaji

  Šifra Proizvoda: 47223
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:12699 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 74

  Ljuljaška za bebe. Dezen: Sunny Snuggles. Uzrast: od rođenja. Maksimalna podržana masa: 9 kg. Dimenzije: ~ 72 x 57 x 58 cm. Masa ljuljaške: 4.1 kg. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda prikazan je na slikama i naveden u karakteristikama.. TrueSpeed™ tehnologija sa 6 brzina ljuljanja prilagođenih bebinom uzrastu. Whisper Quiet™ operativni mod za bešumno ljuljanje. Napajanje: baterije (nisu uključene u paket). 2 položaja nagiba naslona. Dodatni jastučić za glavu se može ukloniti. Podesivi luk sa mekanim igračkama se može skloniti kako biste lakše pristupili bebi. Tajmer sa 3 opcije: 30, 45 i 60 minuta. 6 melodija umirujuće deluju na bebu. Sigurnosni pojas sa 5 tačaka vezivanja. Presvlaka sedišta i dodatno jastuče su perivi u mašini za pranje veša.

  Pametna i tiha bebi ljuljaška InGenuity Sumner - Kliknite za detalje

  Pametna i tiha bebi ljuljaška InGenuity Sumner

  Šifra Proizvoda: 33025
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:13299 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 74

  Ljuljaška za bebe. Dezen: Sumner. Uzrast: od rođenja. Dimenzije pakovanja: ~ 62 x 60 x 17 cm. Masa ljuljaške: 7 kg. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda prikazan je na slikama i naveden u karakteristikama.. TrueSpeed™ tehnologija sa 5 brzina ljuljanja prilagođenih bebinom uzrastu. Whisper Quiet™ operativni mod za bešumno ljuljanje. Štednja baterije - 3 puta duže trajanje baterija nego kod sličnih ljuljaški. Napajanje: 4 D baterije (nisu uključene u paket). 2 položaja nagiba naslona. Dodatni jastučić za glavu se može ukloniti. Podesivi luk sa mekanom igračkom se može skloniti kako biste lakše pristupili bebi. Tajmer sa 3 opcije: 30, 45 i 60 minuta. 11 melodija i prirodnih zvukova umirujuće deluju na bebu. Sigurnosni pojas sa 5 tačaka vezivanja. Presvlaka sedišta i dodatno jastuče su perivi u mašini za pranje veša. Nožice ljuljaške osigurane od proklizavanja.

  Ingenuity Bebi ljuljaška i baunser sa melodijama Candler 10216 - Kliknite za detalje

  Ingenuity Bebi ljuljaška i baunser sa melodijama Candler 10216

  Šifra Proizvoda: 88463
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:13299 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 14

  Dezen: Candler. Uzrast: od rođenja. Nosivost: 9kg. Dimenzije: ~ 60x56x58.5cm. 2u1: funkcija ljuljanja i funkcija vibriranja. 5 brzina ljuljanja. 8 melodija i 3 zvuka prirode. Whisper Quiet™ operativni mod za bešumno ljuljanje. Sigurnosni pojas sa 5 tačaka vezivanja. Dodatno jastuče za potporu glave novorođenčeta. Luk sa igračkom. Neklizajuće nožice. Napajanje: za ljuljanje su potrebne 4 D/LR20 (1.5V) alkalne baterije, za vibraciju je potrebna 1 C/LR14 (1.5V) alkalna baterija (nisu uključene u paket). Hybridrive tehnologija omogućava 3x duže trajanje baterija. Presvlaka se može prati u mašini za pranje veša, prema uputstvu. Lako se sklapa i odlaže. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na slikama i naveden je u karakteristikama..

  Ingenuity Bebi ljuljaška i baunser sa melodijama Ridgedale 10215 - Kliknite za detalje

  Ingenuity Bebi ljuljaška i baunser sa melodijama Ridgedale 10215

  Šifra Proizvoda: 88462
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:14699 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 14

  Dezen: Ridgedale. Uzrast: od rođenja. Nosivost: 9kg. Dimenzije: ~ 60x56x58.5cm. 2u1: funkcija ljuljanja i funkcija vibriranja. 5 brzina ljuljanja. 8 melodija i 3 zvuka prirode. Whisper Quiet™ operativni mod za bešumno ljuljanje. Sigurnosni pojas sa 5 tačaka vezivanja. Dodatno jastuče za potporu glave novorođenčeta. Luk sa igračkom. Neklizajuće nožice. Napajanje: za ljuljanje su potrebne 4 D/LR20 (1.5V) alkalne baterije, za vibraciju je potrebna 1 C/LR14 (1.5V) alkalna baterija (nisu uključene u paket). Hybridrive tehnologija omogućava 3x duže trajanje baterija. Presvlaka se može prati u mašini za pranje veša, prema uputstvu. Lako se sklapa i odlaže. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda je prikazan na slikama i naveden je u karakteristikama..

  InGenuity 2u1 Ljuljaska i Ležaljka sa vibracijom Seneca - Kliknite za detalje

  InGenuity 2u1 Ljuljaska i Ležaljka sa vibracijom Seneca

  Šifra Proizvoda: 37263
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:14700 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 152

  Ljuljaška i ležaljka za bebe. Dezen: Seneca. Uzrast: od rođenja. Dimenzije pakovanja: ~ 62 x 60 x 17 cm. Masa ljuljaške: 7 kg. Nosivost: 9 kg. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda prikazan je na slikama i naveden u karakteristikama.. Jedinstvena ljuljaška koja se pomoću Easylock™ dizajna pretvara u ležaljku sa vibracijom. 5 brzina ljuljanja. Hybridrive tehnologija za štednju baterije - 3 puta duže trajanje baterija nego kod sličnih ljuljaški. Napajanje: 4 D baterije (nisu uključene u paket). Dodatni jastučić za glavu se može ukloniti. Podesivi luk sa 2 mekane igračke se može skloniti kako biste lakše pristupili bebi. Tajmer sa 3 opcije: 30, 45 i 60 minuta. 11 melodija i prirodnih zvukova umirujuće deluju na bebu. WhisperQuiet™ technologija za bešuman rad. Sigurnosni pojas sa 5 tačaka vezivanja. Kompaktna kada se sklopi, jednostavna je za odlaganje i pogodna za nošenje na put. Presvlaka sedišta i dodatno jastuče su perivi u mašini za pranje veša. Nožice ljuljaške osigurane od proklizavanja.

  InGenuity by Bright Starts Hranilica za bebu Perfect Place Briarcliff - Kliknite za detalje

  InGenuity by Bright Starts Hranilica za bebu Perfect Place Briarcliff

  Šifra Proizvoda: 35244
  Artikal Je Rasprodat.
  Poslednja cena bila je:14799 din
  Akcija, Sniženje, Novo u Ponudi ili Popust Kupon
  Broj ocena: 237

  Visoka stolica za hranjenje bebe. Linija proizvođača: InGenuity. Dezen: Briarcliff. Uzrast: 6m+. nosivost: 22 kg. Pogledajte video prezentaciju u okviru opisa proizvoda. Video prezentacija je prikaz funkcionalnosti proizvoda. Dezen proizvoda prikazan je na slikama i naveden u karakteristikama.. Sedište podesivo u 7 položaja po visini (prilagodljivo svakom stolu). Naslon podesiv po nagibu u 3 položaja. Oslonac za noge podesiv. Sigurnosni pojas sa 5 tačaka vezivanja. Poslužavnik sa mestom za čašu. Poslužavnik se ože prati u mašini za pranje posuđa. Točkići za lakše pomeranje sa mogućnošću zaključavanja. Navlaka i dodatno jastuče od mekanog materijala, mogu se prati u mašini za pranje veša. Kompaktna kada se sklopi. U pakovanju uputstvo za upotrebu. . . .  Sve cene sa uračunatim PDV-om. Troškovi dostave se dodatno naplacuju.
  Prikazano 1 - 60 od 73 pronađenih |
    1 | 2 | napred  

  O Kategoriji:

  ElektriÄŤni Bicikli Akcija
  Party Paviljon 3 x 9 m Akcija
  Preciscivac Vazduha Akcija
  Leifheit Rolly Mobil 25795 Akcija
  Rasprodaja Poslednji Komadi
  Kućni, hotelski, kancelarijski sefovi