Plaćanje platnim karticama
Od 16.03.2010. godine Sve Za Kuću D.O.O. u saradnji sa kompanijom Chip Card a.d i Bankom Intesa omogućava plaćanje proizvoda platnim karticama Visa, Master i Maestro. Proces plaćanja navedenim karticama odvija se na zaštićenom serveru banke i svi poverljivi podaci o kupcu i kartici su u tom procesu zaštićeni. Sigurnost podataka, prilikom plaćanja platnim karticama, garantuje procesor platnih kartica, Chip Card a.d, Banca Intesa Beograd, zbog toga se kompletan proces naplate obavlja na stranicama banke. Chip Card a.d i Banca Intesa a.d. Beograd obezbeđuje svim korisnicima Internet prodajnog mesta www.SveZaKucu.rs sigurnu kupovinu implementacijom najsavremenijih tehnologija u oblasti Internet plaćanja.

Pored klasičnog načina plaćanja proizvoda platnim karticama, moguće je plaćanje na do 6 rata bez kamate Master karticama banke Intesa.


Zaštita poverljivih podataka o transakciji


Prilikom plaćanja platnom karticom na internetu, unos podataka o kartici se vrši na zaštićenoj stranici banke. Sigurnost podataka prilikom plaćanja karticama, garantuje procesor platnih kartica na čijim stranicama se obavlja ceo proces plaćanja. Ni jednog trenutka preduzeće Sve Za Kuću, niti Chip Card a.d. koji posreduje u procesuiranju platnih kartica u ime i za račun preduzeća Sve Za Kuću d.o.o., nema pristup podacima sa Vaše platne kartice, pa samim tim ni ne može biti odgovoran za njihovu eventualnu zloupotrebu.


USLOVI KUPOVINE

Želimo da se osećate sigurnim prilikom kupovine preko SveZaKucu.rs. Ukoliko naiđete na bilo kakav problem prilikom naručivanja i kupovine artikala, budite sigurni da smo spremni da vam pomognemo.

Povraćaj novca

Povracaj novca se koristi isključivo u slučaju reklamacije. Ukoliko je roba plaćena karticom putem interneta, Sve Za Kuću d.o.o. je u obavezi da povraćaj novca vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja.

Izjava o zaštiti privatnosti

Sve Za Kuću d.o.o. obavezuje se se da će čuvati privatnost svih kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Sa opštim uslovima kupovine se možete upoznati ovde.

zatvori prozor