Plaćanje platnim karticama
Od 16.03.2010. godine Sve Za Kuću D.O.O. u saradnji sa kompanijom eMS d.o.o. i Bankom Intesa omogućava plaćanje proizvoda platnim karticama Visa, Master i Maestro. Proces plaćanja navedenim karticama odvija se na zaštićenom serveru banke i svi poverljivi podaci o kupcu i kartici su u tom procesu zaštićeni. Sigurnost podataka, prilikom plaćanja platnim karticama, garantuje procesor platnih kartica, eMS d.o.o., Banca Intesa Beograd, zbog toga se kompletan proces naplate obavlja na stranicama banke. eMS d.o.o. i Banca Intesa a.d. Beograd obezbeđuje svim korisnicima Internet prodajnog mesta www.SveZaKucu.rs sigurnu kupovinu implementacijom najsavremenijih tehnologija u oblasti Internet plaćanja.

USLOVI KUPOVINE

Želimo da se osećate sigurnim prilikom kupovine preko SveZaKucu.rs. Ukoliko naiđete na bilo kakav problem prilikom naručivanja i kupovine artikala, budite sigurni da smo spremni da vam pomognemo.

Povraćaj novca

Povracaj novca se koristi isključivo u slučaju reklamacije. Ukoliko je roba plaćena karticom putem interneta, Sve Za Kuću d.o.o. je u obavezi da povraćaj novca vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja.

Izjava o zaštiti privatnosti

Sve Za Kuću d.o.o. obavezuje se se da će čuvati privatnost svih kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

zatvori prozor