Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Baštenski roštilj na drva Fieldmann FZG 1030W

Baštenski roštilj FZG 1030W dizajniran je sa naglaskom na elegantnom dizajnu i kvalitetnoj izradi. Njegov moderan izgled dodaje stilski element vašem eksterijeru.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 1

Cena sa PDV: 14899 dinara

Na Stanju

Akcija, Sniženje, Novo ili Popust Kupon

Šifra Proizvoda: 43764

Vreme slanja:  3 - 5 radnih dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 11.00 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Fieldmann

Brend: Fieldmann

Karakteristike proizvoda: Baštenski roštilj na drva Fieldmann FZG 1030W

Baštenski roštilj na drva

Boja: Belo-crna

Deo za loženje drva

Posuda za vatru: 60cm

Hromirana rešetka za roštilj

Veličina rešetke: prečnik 60 x 42 cm

Površina za roštiljanje prečnika 44 cm

Visina površine za roštiljanje: 25 cm

Poklopac: prečnik 47 cm

Materijal: mesh premaz, telo kamina od spaljenog MgO

Jednostavna montaža i upotreba

Opis proizvoda: Baštenski roštilj na drva Fieldmann FZG 1030W

Baštenski roštilj FZG 1030W dizajniran je sa naglaskom na elegantnom dizajnu i kvalitetnoj izradi. Njegov moderan izgled dodaje stilski element vašem eksterijeru. Roštilj je izrađen od izdržljivog materijala, što mu garantuje dug životni vek i otpornost na vremenske uticaje.

Ima stabilnu konstrukciju i noge koje sprečavaju prevrtanje roštilja. Zaštitna mreža sprečava ispadanje varnica. Tako možete uživati u roštiljanju sa osećajem sigurnosti i mira.

Roštilj je veoma jednostavan za sastavljanje i upotrebu. Dolazi sa kompletnim uputstvima koja će vam pomoći da ga sastavite. Samo ga postavite na odabrano mesto, napunite ga drvima/briketima i zapalite vatru. Kontrola je jednostavna i intuitivna.

Možete ispeći odreske, grilovano povrće (karfiol, šargarepu), grilovane punjene paprile ili pripremiti sendviče sa roštilja. Na ovaj način možete koristiti roštilj ne samo za atmosferu, već i za stvaranje ukusnih gurmanskih zalogaja. Roštilj Fieldmann FZG 1030W je takođe idealan dodatak za opuštanje, odmor i druženje u prirodi.

Baštenski roštilj na drva Fieldmann FZG 1030W kombinuje estetiku i funkcionalnost za uživanje u autentičnom roštiljanju na otvorenom. Sa belo-crnim dizajnom, ovaj roštilj dodaje šarm svakom dvorištu ili bašti.

Opremljen delom za loženje drva, ovaj roštilj omogućava tradicionalno roštiljanje na drva, pružajući jedinstven ukus hrani. Posuda za vatru veličine 60 cm obezbeđuje dovoljno prostora za gorivo, dok hromirana rešetka za roštilj pruža stabilnu i sigurnu površinu za pripremu hrane.

Veličina rešetke od 60 x 42 cm i površina za roštiljanje prečnika 44 cm omogućavaju pripremu većih količina hrane, dok visina površine za roštiljanje od 25 cm omogućava optimalno upravljanje toplotom. Poklopac prečnika 47 cm omogućava dodatnu zaštitu hrane i regulaciju temperature.

Materijal izrade uključuje Mesh premaz za zaštitu od korozije, dok je telo kamina napravljeno od spaljenog MgO materijala, koji je otporan na visoke temperature i obezbeđuje dugotrajnost roštilja.

Baštenski roštilj na drva je savršen izbor za ljubitelje autentičnog roštiljanja na drva u prijatnom okruženju svog dvorišta ili bašte.

Ideje za marinadu za roštiljsko meso

Najbolji način da obogatite ukus roštiljskog mesa je kroz marinade koje dodaju dubinu i slojevitost aromama. Evo nekoliko inspirativnih kombinacija za vaše omiljene vrste mesa:
Osvežavajuća marinada za piletinu kombinuje kraft piva, pikantni đumbir i toplu notu garam masala začina, stvarajući harmoničan spoj slatkog i začinskog.
Svinjetina će biti neodoljivo sočna i slatko-kisela sa marinadom od jabukovog sirćeta, sveže limete i egzotičnog voća poput ananasa i kivija, obogaćena medom, smeđim šećerom i aromatičnim začinima.
Za junetinu, sušeni origano, osvežavajući sok od papaje, duboki tonovi crnog vina i balzamiko sirćeta, stvaraju bogatstvo ukusa koje će oduševiti vaše nepce.
Za jagnjetinu, kombinacija kremastog jogurta, osvežavajućeg limunovog soka, sveže nane i ruzmarina, uz dodatak belog luka, stvara savršenu harmoniju mediteranskih aroma.
Ribe i plodove mora marinirajte u maslinovom ulju, sveže isceđenom limunovom soku, sa sitno iseckanim belim lukom, suvom majčinom dušicom i svežim vlašcem, za osvežavajući, morski doživljaj na vašem tanjiru.
Ove marinade će sigurno oživeti vaš roštilj i oduševiti vaše goste. Uživajte u obroku!

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.