Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Auto na akumulator Utus 214 crni

Auto na akumulator realističnog dizajna. Vrata se otvaraju, ima MP3 priključak, sigurnosni pojas za vezivanje, zvučne i svetlosne efekte… Pokreću ga dva motora koji se napajaju iz dve baterije.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 154
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Automobili i motori na akumulator za decu

Šifra Proizvoda: 40012

Poslednja cena bila je: 28999 din

Karakteristike proizvoda: Auto na akumulator Utus 214 crni

Auto na akumulator

Model: 214, izrađen po ugledu na Lamborghini Urus

Boja: crna

Dimenzije vozila: 127x68x44cm

Baterija: 2 x 6V 7Ah

Težina vozila: 18kg

Maksimalna brzina: 3-5km/h

Maksimalno opterećenje: 25kg

Opis proizvoda: Auto na akumulator Utus 214 crni

Dečiji auto na akumulator predviđen za decu od 3 godine starosti pa navise. Ovaj model ima realističan dizajn i podseća na pravi auto. Vrata se otvaraju, ima MP3 priključak, sigurnosni pojas za vezivanje, zvučne i svetlosne efekte… – celokupni sofisticirani dizajn će vaše dete učiniti srećnim i zadovoljnim dok se igra. Maksimalna podržana težina je do 25kg, predviđen je za vožnju jednog deteta.
Džip ima svoj daljinski upravljač sa dometom do 25m, tako da i sa veće udaljenosti možete kontrolisati upravljanje. Ukoliko je vaše dete dovoljno staro, obučite ga da samostalno koristi auto, naravno uz obavezan nadzor odrasle osobe. Dva motora od 35W i dve baterije od 6V7Ah (ili 1x12V7Ah) obezbeđuju vožnju koja može trajati do 60 minuta i više, sa maksimalnom brzinom od 3-5km/h. Trajanje vožnje zavisi od težine deteta i terena po kome se vozi. Idealna podloga za vožnju je suva, tvrda i ravna, bez uspona. Takođe, ukoliko dete često koristi zvučne i svetlosne efekte to smanjuje vreme vožnje. Kada se vozilo sporo kreće, to je obično znak da treba dopuniti bateriju. Vreme punjenja baterije je od 8-12h, a nikada duže od 20h, jer može doći do oštećenja. Dopunu baterije isključivo vrši odrasla osoba.
Sigurnosni pojas obavezno stavite detetu, time povećavate njegovu bezbednost bilo da upravljate vi ili vaše dete samostalno.
Džip se isporučuje nenamontiran u svom originalnom pakovanju. Za uspešno montiranje je dovoljno da sledite slikovne prikaze koji su deo kompleta koji ste dobili ili ih možete preuzeti sa našeg sajta.
Molimo vas da se pridržavate uputstava koji se tiču bezbednosti dece, korišćenja i održavanja proizvoda (vidi Korisnicko uputstvo).
Baterije koje se koriste za zvuk na volanu nisu deo seta.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.