Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Rowenta štapni usisivač RH9890

X-Force Flex 11.60 bežični usisivač objedinjuje svoje nove performanse i iskustvo najboljeg u klasi. Performanse koje očekujete zahvaljujući najnovijim Rowenta tehnologijama

Ocena Posetilaca Broj ocena: 3
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Usisivači

Šifra Proizvoda: 100876

Poslednja cena bila je: 65699 din

Karakteristike proizvoda: Rowenta štapni usisivač RH9890

Rowenta štapni usisivač RH9890

Tip: štapni

Skladištenje: posuda za prašinu

Pozicija snažne brzine: 3

Njegov jedinstveni DigitalForce motor pruža maksimalnu usisnu moć od 130 Air Watti za efikasno i brzo čišćenje od poda do plafona.

Opremljen snažnom demontažnom baterijom za autonomiju od 45 min*.

Kontrolišite snagu pomoću kontrolnog ekrana i okidača za boost, kako biste nadgledali autonomiju i 3 režima rada aparata, za savršen balans u optimizaciji čišćenja.

Iskustvo čišćenja je poboljšano flex tehnologijom koja vam pomaže da doprete I do 4 puta dalje ispod niskog nameštaja, bez potrebe za saginjanjem, uključujući Aqua heade, koja usisava i pere jednim potezom, za dvostruko manje vremena.

Iskusite razliku sa novim bežičnim usisivačem: tehnologija za efikasno i brzo čišćenje.

Opis proizvoda: Rowenta štapni usisivač RH9890

X-Force Flex 11.60 bežični usisivač objedinjuje svoje nove performanse i iskustvo najboljeg u klasi. Performanse koje očekujete zahvaljujući najnovijim Rowenta tehnologijama: Digital Force motor koji postiže usisnu snagu od 130 Air Watti, snažna baterija 25,2V za postizanje autonomije od 45 min, kada se koristi ručni usisivač na Eco režimu. Iskustvo koje nikada ranije niste imali zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji tehnoloških inovacija: Aqua Head koja istovremeno usisava i briše, Flex tehnologija, ekran, LED svetlo i više od toga. Tehnologije u službi efikasnog i brzog čišćenja.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.