Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Bratz Globus 342908

Kreni na put oko sveta sa Bratz globusom ... 3 načina za igru sa informacijama o hrani, muzici, valutama, stanovništvu, najvišim tačkama ... podaci o državama, pokrajinama, okeanima, kontinentima ...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 257
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Zabavna nauka za decu

Šifra Proizvoda: 6041

Poslednja cena bila je: 9690 din

Karakteristike proizvoda: Bratz Globus 342908

Bratz Globus

Uzrast : 6g+ (6 godina i više)

Linija : Bratz Adventures in Learning Globe

Tri načina za učenje

Paket : globus, knjiga sa receptima

Dimenzije : 28 x 29 x 40 cm

Potrebne su baterije za rad koje nisu uključene u paket

Upozorenje : igračka nije preporučljiva za decu ispod 6 godina

Opis proizvoda: Bratz Globus 342908

Kreni na put oko sveta sa Bratz globusom. Bilo da moraš da popraviš ocenu iz geografije ili jednostavno želiš da unaprediš svoje znanje, globus će ti otkriti sve tajne sveta. Šarena kugla ima veliku, stabilnu bazu sa tastaturom, i lako se okreće oko svoje ose, a ima i iglicu zakačenu na aviončiću za lakše lociranje tačno onoga šo ti treba.

Aviončić je ključ za sve. Bez obzira za koji se način učenja odlučiš, moraćeš dodirom iglice aviona da objaviš informacije i odgovoriš na pitanja tako što ćeš dodirnuti određenu destinaciju.

1. način : Fenomenalnih 50 - gde dobijaš informacije o hrani, muzici i drugim značajnim stvarima za preko 50 zemalja;
2. način : Put oko sveta - daje informacije o valutama, stanovništvu, najvišim tačkama itd. klikom na bilo koje mesto na globusu;
3. način : Igrice - nudi 6 igrica koje zahtevaju da po globusu pronalaziš mesta koje ti zada, a da pri tome ne istekne predviđeno vreme. Postoji i dugme za ponovno preslušavanje pitanja.

Osim hrpe informacija o zemljama sveta, tu su podaci o državama, pokrajinama, okeanima i kontinentima. Uvek možeš saznati koje je tačno vreme u bilo kojoj zemlji u svetu. U paketu dobijaš i knjigu sa 24 različita recepta iz svih delova sveta.

Kako bi radio, globusu su neophodne 4 C i 1 AAA baterije. Nakon nekoliko minuta mirovanja sam se gasi kako bi štedeo baterije.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.