Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Woodyland Magnetna tabla Mapa sveta 91190

Postavi elemente slagalice koji predstavljaju različite zemlje na magnetnu mapu sveta, zavisno od oblika i boje.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 129
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Zabavna nauka za decu

Šifra Proizvoda: 63443

Poslednja cena bila je: 3799 din

Karakteristike proizvoda: Woodyland Magnetna tabla Mapa sveta 91190

Woodyland

Magnetna tabla Mapa sveta

Uzrast: 3g+

Materijal: magnet, drvo, plastika

Bojeno netoksičnim bojama

Dimenzije: 77 x 47 x 0.5 cm

Napomena: proizvod nije namenjen deci mlađoj od 3 godine

Opis proizvoda: Woodyland Magnetna tabla Mapa sveta 91190

Lepa i obrazovna drvena tabla koja sadrži 90 magnetnih delova. Deca će staviti elemente slagalice koji predstavljaju različite zemlje na magnetnu mapu sveta, koja je podeljena na kontinente i države. Državne granice označene su tankom linijom. Na ovaj način, deca će lako naučiti da prepoznaju gde da postavljaju pojedine komade slagalice, zavisno od oblika i boje. Kasnije će saznati gdje i na kom kontinentu je zemlja. Igranje sa ovom slagalicom poboljšaće poznavanje geografije, posmatranja, pamćenja i preciznosti dečijih pokreta.

Tradicija, istorija i umetničke sklonosti prepliću energije koje formiraju temelje jedne od istaknutih čeških firmi posvećenih proizvodnji drvenih igračaka. Woodyland je rođen 1999. godine. Širok spektar drvenih igračaka i alata čak i pedagozi koriste tokom obrazovnog procesa. Proizvodi Woodyland-a su dizajnirani da pomognu u razvijanju motoričkih sposobnosti dece, intelektualnih i kreativnih veština. Ovo je ozbiljan i odgovoran zadatak, tako da proizvođači veruju u mišljenje vodećih predškolskih i osnovnih vaspitača. Svaki od novih Woodyland proizvoda prolazi kroz ozbiljne testove u školama i vrtićima. Dizajn igračaka je konsultovan sa diplomcima iz specijalizovanih škola. Dakle, kompanija je sigurna da će češka tradicija proizvodnje drvenih igračaka biti nastavljena.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.