Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Pametni Budilnik Xiaomi Integrisan Chromecast i Google Assistant

Xiaomi Mi Smart Clock - pametni pomoćnik za vaš dom. Integrisani Google Assistant, 3,97 inčni LCD ekran u boji osjetljiv na dodir sa rezolucijom 800 x 480 px, integrisani Chromecast, zvučnik, dva mikrofona. Mogućnost prikaza snimaka...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 1
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Zidni Satovi, Stoni Satovi

Šifra Proizvoda: 104576

Poslednja cena bila je: 6990 din

Karakteristike:

Pametni Budilnik Xiaomi Integrisan Chromecast i Google Assistant

Veličina ekrana: 4 inča

LCD osetljiv na dodir

Rezolucija: 800 x 480 px

Dimenzije: 11.3 x 6.8 x 8.15 cm

Masa: 272 grama

WiFi 2.4 GHz

Bluetooth 5.0

Integrisan Google Assistant

Integrisan Chromecast

Zvučnik

Mikrofon: 2

Izbor prikaza sata: 10 varijanti

Opis:

Xiaomi Mi Smart Clock - pametni pomoćnik za vaš dom. Integrisani Google Assistant, 3,97 inčni LCD ekran u boji osjetljiv na dodir sa rezolucijom 800 x 480 px, integrisani Chromecast, zvučnik, dva mikrofona. Mogućnost prikaza stvarnih snimaka sa povezanih kamera, upravljanje vašom pametnom kućom, reprodukcija muzike... Služi i kao budilnik i stoni sat sa više od 10 načina prikaza vremena.

Najnovija ažuriranja u nekoliko minuta i jednim dodirom.
Želite li da budete u toku sa onim što se događa u svetu ili u vašem gradu? Xiaomijev pametni sat omogućava vam upravo to! Daje vam sve ažurne informacije koje su Vam potrebne. Pomoću Googleovog glasovnog asistenta, dobićete najnovije informacije i vesti, kao i vremensku prognozu, stanje u saobraćaju na putu na posao... Ako koristite Google kalendar, tada vam Xiaomi Mi Smart Clock može reći koje sastanke imate danas ili šta ste danas planirali. Ako želite znati sve prethodne informacije i pogodnosti čim se probudite, samo postavite program Dobro jutro, koji će vam dati informacije koje su vam potrebne čim se probudite i zatražite ih.

Sat će se rado pridružiti vašoj zabavi Xiaomi Mi Smart Clock reprodukuje vaše omiljene pesme, koristeći YouTube Music ili Spotify direktno u aplikaciji Xiaomi Home. Naravno, možete reprodukovati ne samo svoju muziku, već i podcaste ili radio emisije. U kombinaciji sa Chromecastom, i vaše omiljene emisije, serije, filmove...

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.