Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Alati, Radionice i Kreativni Setovi za Dečake

Sortiraj Proizvode:
Prikazano 0 do 0 od 0  

U današnje vreme vrlo je važno usmeriti decu da se bave zanimanjima odraslih. Imitirajući odrasle i igrajući se sa različitim Role-play igračkama najmlađi uče da razumeju svet oko sebe, da postanu sposobniji i nezavisniji u svakodnevnom životu. Takođe, Role-play setovi za dečake i devojčice pozitivno utiču na sticanje osećanja odgovornosti za vlastite postupke, a razvija se i logičko razmišljanje.
Kreativni setovi za dečake sadrže raznovrsni alat koji svojom verodostojnošću zaista mami decu na dugotrajnu maštovitu igru u "radionici". Uredno je poređan u kutiju ili koferče, što znači da će se lako raskloniti nered koji prave igračke, a zahvaljujući ručkama, točkićima ili naramenicama vaše dete će ga sa zadovoljstvom nositi sa sobom, kada krenete na put ili kod drugara. Alat je napravljen od plastike, tako da je bezbedan i za mlađu decu od 3 godine i više.
Za maštovite dečake tu su i građevinske mašine: bageri, utovarivači, rovokopači, viljuškari, mešalice, dizalice, i drugo. Naročito su zanimljive Siku poljoprivredne mašine – dečije igračke urađene izrazito verno, po stvarnim modelima traktora, kombajna, silosa, itd.

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.