Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

APARATI ZA TURSKU KAFU

Sortiraj Proizvode:
Kliknite za detalje - Ljubičasti aparat za tursku kafu Fakir kaave

Kapacitet: 4 šoljice turske kafe (70 ml). Vreme kuvanja: 1 šoljica: 1,5 min – 4 šoljice: 3 min Zvučni i svetlosni signal za kraj kuvanja kafe

cena: 9599 dinara

šifra: 100423

Ocena Posetilaca(6)
Kliknite za detalje - BEKO Aparat za tursku kafu beli BKK2300

BEKO Aparat za tursku kafu sa tehnologijom CookSense zaustavlja vrenje u pravom trenutku kako biste dobili savršenu penu. Vaš zadatak je samo da uživate u kremastoj, aromatičnoj i ukusnoj kafi, šoljicu za šoljicom.

cena: 8399 dinara

šifra: 88627

Ocena Posetilaca(26)
Kliknite za detalje - Beko Aparat za tursku kafu BKK2300

Kompaktan dizajn aparata koji zauzima vrlo malo prostora, snage 670W. Autentični ukus turske kafe.

cena: 7999 dinara

šifra: 66197

Ocena Posetilaca(58)
Kliknite za detalje - Aparat za kafu Sencor SCE 2101RD

Sa crvenom bojom koja unosi živost u svaki prostor, ovaj aparat je dizajniran sa ekstra kompaktnim dimenzijama, što ga čini idealnim za male kuhinje, kancelarije ili studentske domove.

cena: 4499 dinara

šifra: 43815

Ocena Posetilaca(1)
Kliknite za detalje - Bauer električna džezva za kafu CM-500 Santos

Električna džezva za kafu Bauer CM-500 Santos poseduje grejač od nerđajućeg čelika što dodatno potvrđuje njen kvalitet.

cena: 2399 dinara

šifra: 92976

Ocena Posetilaca(15)
Prikazano 1 do 5 od 5  

Džezve i Aparati Za KafuEspresso, Ristretto, Espresso Macchiato, Café Crème, Cappuccino, Latte Macchiato, Caffe Latte...

Zaljubljenik ste u kafu koji voli da bude u toku? Ili ste u potrazi za novim, boljim automatskim aparatom za espresso kafu za svoj dom?

Evo nekih informacija i parametara, kako biste bolje razumeli šta ove mašine mogu da ponude, a koji vam mogu olakšati izbor. Kafe aparati se razlikuju po različitim opcijama pića koja mogu da pripreme, veličini, snazi, kapacitetu.

Naposletku, razliku pravi i svota novca koju za dodatne funkcionalnosti želite da odvojite.
Za ljubitelje filter kafe, tu su aparati poznatih brendova Iskra, Tefal, Colossus, Zilan i drugi.

Ako su sve što želite skromna pića poput klasičnih espreso kafa u kafiću, jeftina mašina će završiti posao. Međutim, malo veći budžet ima svojih prednosti.

Takav je slučaj sa aparatima DeLonghi, poput modela Dedica, koji ima moć da izvuče puno ukusa iz fino mlevenih i blago prženih zrna kafe, što je odlika koja prevazilazi mogućnosti jeftinijih proizvođača aparata za espresso.

Nescafe Dolce Gusto aparati za kafu, moderne su kompaktne mašine, ali ne dozvolite da vas zavara njihova veličina. Sa 1.5kW snage i pritiskom do 15 bara, sposobni su da naprave preko 30 vrsta toplih i hladnih vrsta kafa i čajeva.

Ono što pomaže majušnom Dolce Gusto da izgleda još manje, jeste njegovo zaobljeno telo i kružna glava nalik kugli.

Jedinstveni oblik ove mašine prenosi razigran, gotovo sladak karakter na enterijer, u poređenju sa prosečnim kutijastim aparatima koji zauzmu veći deo radne ploče u kuhinji.

Aparati koji se izdvajaju po svojoj automatizaciji kompletnog procesa pripreme kafe, od mlevenja, pripremanja kafe i automatskog čišćenja aparata, su Krups i Bosch.

Ovi brendovi, poznati su po obilju funkcionalnosti, raznolikosti napitaka na bazi kafe koji se u njima nogu pripremiti, kao i mogućnosti ugradnje uređaja u kuhinjske elemente, po čemu se izdvajaju ugradni Bosch aparati za espresso.

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.