Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

DŽEMPERI PRSLUCI

Sortiraj Proizvode:
Kliknite za detalje - Odelo za pse Be Nordic Blue leđa 40cm Trixie 67485

Odelo za pse sa izgledom trendi dukserice, sa kapuljačom i džepom. POtpuno prijanja uz grudi i stomak psa i ima toplu postavu. Idealno za zimske uslove. Leđa 40cm, vrat 38cm, stomak do 52cm.

cena: 2049 dinara

šifra: 88712

Ocena Posetilaca(27)
Prikazano 1 do 1 od 1  

Psi su nekada, kao i ljudi, mnogo više bili izloženi klimatskim uslovima. Danas naši kućni ljubimci vreme provode sa nama, u kući. Dodatno, s obzirom na to da različite rase pasa potiču iz različitih sredina i genetski su predisponirane da bolje podnesu klimatske uslove podneblja sa kojih potiču, onima koji ne žive na tim podnebljima potrebno je olakšati podnošenje drugačije klime. Zbog toga postoji odeća i obuća za pse: jakne, džemperi, kabanice, kaputi, kišni mantili, rashladni prsluci, čizme za pse.

U ovoj kategoriji ćete pronaći sve što je potrebno vašem ljubimcu da se ugodno oseća i leti i zimi, bilo da nosi džemper dok je kod kuće ili izlazite u šetnju po kišnom i hladnom vremenu i potrebna mu je jakna da ga zaštiti od hladnoće i vlage, ali i da spreči da se dodatno isprlja. Tu se posebno ističu čizme za pse koje, osim što štite, ponekad služe da u šetnju možete da izvedete psa koji zbog povrede ima zavoj na šapi.

Odeća i obuća za pse koju imamo u ponudi izrađena je u skladu sa potrebama psa, od kvalitetnih materijala, lako se oblači, funkcionalna je, izdržljiva i lako se održava. Za ove karakteristike su se potrudili nemački proizvođači Trixie i Nobby.

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.