Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

ZVEČKE

Sortiraj Proizvode:

Suzi Izbor Proizvoda:

Prikazano 0 do 0 od 0  

Kada deci želimo da kupimo igračke na poklon ponekad nam zbog šarenila izgleda da su sve iste. I zbog toga što ne vidimo tome svrhu, ne znamo kako da se odlučimo za pravu ili nam je prosto svejedno. Mede, mace, kuce, autići, ptičice – svi su jarkih zelenih, žutih, crvenih, plavih boja, sa dugmićima, melodijama, svetlima, perlicama koje zveče. Naravno, kao što ništa što se tiče najvažnijih malih bića nije slučajno, tako nije ni izbor boja i oblika na igračkama koje su im namenjene.
Zvečke i glodalice za zubiće, sa maksimumom različitih oblika i boja, igračke su koje su vrlo važne u prvoj fazi razvoja kod beba, jer potpomažu razvoj čula, fine motorike, pokreta i emocija.
Zvečka svojim finim mekanim zvukom razvija sluh kod beba i pomaže da se opuste i umire. Oblikom i šarenilom dovoljno im je uzbudljiva i zato vaši mališani žele da je dohvate, zatresu rukicama kako bi ponovo čuli zvuk, a tako im se pravilno razvijaju fine motorne veštine.
Glodalice osim što su zanimljive oblikom vrlo brzo postanu bebama neophodne igračke. Naročito su efikasne i blagotvorne kao lek ako su sa vodom, jer ih možete i ohladiti u frižideru, što će bebi dodatno prijati i ublažiti joj bol koji nastaje prilikom rasta zubića.

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.