Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

STEZNICI ZA VRAT

Sortiraj Proizvode:
Kliknite za detalje - Magnetni povez za vrat

Magnetni povez za vrat se preporučuje se za preventivu i terapiju promena vratne kičme, za bolju prokrvljenost vrata i glave, protiv glavobolje.

RASPRODATO
cena: 1450 dinara

šifra: 54105

Ocena Posetilaca(62)
Kliknite za detalje - Fortuna Steznik za vrat sa magnetima INT-050

Obezbeđuje konstantni ujednačen pritisak i potporu, sprečava patološki, a podržava fiziološki pokret u zglobu, održava radnu temperaturu zgloba i mišića.

RASPRODATO
cena: 999 dinara

šifra: 14852

Ocena Posetilaca(99)
Prikazano 1 do 2 od 2  

Steznik za koleno, lakat, skočni zglob, rame, cervikalna kragna, imobilizator za ruku - bilo da ste se usled sportske povrede ili uganuća povredili – pronađite sve steznike na jednom mestu. U našoj ponudi možete pronaći modele steznika različitih proizvođača – Fortuna i Neoprene, Marene, kao i steznike poznatog nemačkog brenda Medisana.
Ukoliko ste imali hirurški zahvat, za koji je neophodna upotreba medicinskog steznika, izaberite modele američkog proizvođača Marena, koji su planirani isključivo za ovu upotrebu i pravljeni od specijalnog tkanja najsavremenije tehnologije. Ukoliko osećate bol u donjem delu leđa, takozvanom lumbalnom delu kičme, u ponudi imamo magnetne steznike sa ojačanjem, koji doprinose boljoj cirkulaciji i zagrevaju mišiće i tetive. Neoprene steznike možete naći i sa magnetima za povrede zgloba ruke. Izuzetno uspešan i kvalitetan je i steznik za rame sa magnetima engleskog proizvođača Fortuna, koji dovodi do povećanja gipskosti ramenog dela. Cervikalna kragna koristi se kao zaštita kod blažih i hroničnih povreda vrata, obezbeđuje pravilno držanje vrata i onemogućava njegovo istegnuće. Imobilizator, koji se koristi kod povreda ruke i ramena, registrovan je kao zvanično medicinsko sredstvo kod Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije.

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.