Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

AURORA

Sortiraj Proizvode:
Kliknite za detalje - Aurora YooHoo Slo plišana igračka 15 cm

YooHoo Slo je mekana, plišana igračka veličine 15 cm i idealna je da uvek bude uz tebe. Napravljena je od kvalitetnih materijala i ima oči u boji kao svoj zaštitni znak.

cena: 610 dinara

šifra: 88494

Ocena Posetilaca(28)
Kliknite za detalje - Aurora YooHoo Flamingo plišana igračka 23 cm

YooHoo Flamingo je mekana, plišana igračka veličine 23 cm i idealna je da uvek bude uz tebe. Napravljena je od kvalitetnih materijala i ima oči u boji kao svoj zaštitni znak.

RASPRODATO
cena: 890 dinara

šifra: 88502

Ocena Posetilaca(26)
Kliknite za detalje - Aurora YooHoo Shooga plišana igračka 15 cm

YooHoo Shooga je mekana, plišana igračka veličine 15 cm i idealna je da uvek bude uz tebe. Napravljena je od kvalitetnih materijala i ima oči u boji kao svoj zaštitni znak.

RASPRODATO
cena: 770 dinara

šifra: 88485

Ocena Posetilaca(26)
Kliknite za detalje - Aurora YooHoo Max plišana igračka 15 cm

YooHoo Max je mekana, plišana igračka veličine 15 cm i idealna je da uvek bude uz tebe. Napravljena je od kvalitetnih materijala i ima oči u boji kao svoj zaštitni znak.

RASPRODATO
cena: 770 dinara

šifra: 88486

Ocena Posetilaca(26)
Kliknite za detalje - Aurora YooHoo Martee plišana igračka 15 cm

YooHoo Martee je mekana, plišana igračka veličine 15 cm i idealna je da uvek bude uz tebe. Napravljena je od kvalitetnih materijala i ima oči u boji kao svoj zaštitni znak.

RASPRODATO
cena: 770 dinara

šifra: 88487

Ocena Posetilaca(27)
Kliknite za detalje - Aurora YooHoo Skipee plišana igračka 15 cm

YooHoo Skipee je mekana, plišana igračka veličine 15 cm i idealna je da uvek bude uz tebe. Napravljena je od kvalitetnih materijala i ima oči u boji kao svoj zaštitni znak.

RASPRODATO
cena: 770 dinara

šifra: 88489

Ocena Posetilaca(26)
Kliknite za detalje - Aurora YooHoo Lora plišana igračka 15 cm

YooHoo Lora je mekana, plišana igračka veličine 15 cm i idealna je da uvek bude uz tebe. Napravljena je od kvalitetnih materijala i ima oči u boji kao svoj zaštitni znak.

RASPRODATO
cena: 690 dinara

šifra: 88491

Ocena Posetilaca(27)
Kliknite za detalje - Aurora YooHoo Ring plišana igračka 15 cm

YooHoo Ring je mekana, plišana igračka veličine 15 cm i idealna je da uvek bude uz tebe. Napravljena je od kvalitetnih materijala i ima oči u boji kao svoj zaštitni znak.

RASPRODATO
cena: 690 dinara

šifra: 88492

Ocena Posetilaca(27)
Kliknite za detalje - Aurora YooHoo Mango plišana igračka 15 cm

YooHoo Mango je mekana, plišana igračka veličine 15 cm i idealna je da uvek bude uz tebe. Napravljena je od kvalitetnih materijala i ima oči u boji kao svoj zaštitni znak.

RASPRODATO
cena: 690 dinara

šifra: 88493

Ocena Posetilaca(26)
Kliknite za detalje - Aurora YooHoo Lemmee plišana igračka 15 cm

YooHoo Lemmee je mekana, plišana igračka veličine 15 cm i idealna je da uvek bude uz tebe. Napravljena je od kvalitetnih materijala i ima oči u boji kao svoj zaštitni znak.

RASPRODATO
cena: 690 dinara

šifra: 88495

Ocena Posetilaca(26)
Kliknite za detalje - Aurora YooHoo Chewoo plišana igračka 15 cm

YooHoo Chewoo je mekana, plišana igračka veličine 15 cm i idealna je da uvek bude uz tebe. Napravljena je od kvalitetnih materijala i ima oči u boji kao svoj zaštitni znak.

RASPRODATO
cena: 690 dinara

šifra: 88496

Ocena Posetilaca(26)
Kliknite za detalje - Aurora YooHoo Roodee plišana igračka 15 cm

YooHoo Roodee je mekana, plišana igračka veličine 15 cm i idealna je da uvek bude uz tebe. Napravljena je od kvalitetnih materijala i ima oči u boji kao svoj zaštitni znak.

RASPRODATO
cena: 690 dinara

šifra: 88498

Ocena Posetilaca(26)
Kliknite za detalje - Aurora YooHoo YooHoo plišana igračka 15 cm

YooHoo YooHoo je mekana, plišana igračka veličine 15 cm i idealna je da uvek bude uz tebe. Napravljena je od kvalitetnih materijala i ima oči u boji kao svoj zaštitni znak.

RASPRODATO
cena: 690 dinara

šifra: 88499

Ocena Posetilaca(27)
Kliknite za detalje - Aurora YooHoo Pammee plišana igračka 15 cm

YooHoo Pammee je mekana, plišana igračka veličine 15 cm i idealna je da uvek bude uz tebe. Napravljena je od kvalitetnih materijala i ima oči u boji kao svoj zaštitni znak.

RASPRODATO
cena: 690 dinara

šifra: 88500

Ocena Posetilaca(26)
Prikazano 1 do 14 od 14  

Plišane igračke su tako tako slatke i umiljate, i svako je imao jednu u nekoj fazi svog života. One su obično napravljene od tekstila poput pliša ili frotira. U kućnoj izradi mogu biti pletene ili heklane, napravljene od filca, ili ponekad čarapa. Uobičajeni materijali za punjenje uključuju sintetička vlakna, vatu, pamuk, slamu, plastične perle i pasulj. Neke moderne plišane igračke sadrže i tehnologiju za kretanje i interakciju sa detetom, svetlosne ili zvučne efekte, poput zvezdanog projektora, melodija ili uspavanki.
Punjene igračke se prave u mnogo različitih oblika, ali većina podseća na prave životinje (vuk, jednorog, panda, mačka, žirafa, slon), ponekad sa preuveličanim proporcijama ili karakteristikama, legendarna stvorenja, omiljene likove iz crtanih filmova, likove koji se pojavljuju u bezvremenskoj dečijoj literaturi ili predmete iz svakodnevnog života. Tokom 1990-ih godina, Ty Warner je stvorio Beanie Babies, seriju životinja punjenih plastičnim kuglicama koje su bile popularne kao kolekcionarski predmeti. Disney plišane igračke zasnovane su na likovima iz različitih Disney crtaća i igrano-animiranih filmova, dok su 44 Cats i YooHoo igračke i junaci hit serijala za decu.
Plišani meda je popularna dečija igračka, izrađena od pliša ili drugog tekstila i sintetičkih vlakana za punjenje. Igračka je postala popularna početkom 20. veka u Americi, nakon što je jedna fabrika igračaka počela da proizvodi plišane medvediće. Prvobitno nazvan Teddy Bear po anegdoti koja je pratila američkog predsednika Teodora Ruzvelta, kada je u lovu poštedeo mladunče medveda, plišani meda je postao popularna dečija igračka, proslavljena u pričama, pesmama i filmovima.
Plišani medvedići su među najpopularnijim poklonima za decu, ali plišane igračke su popularne za čitav niz uzrasta i namena. Često se poklanjaju i odraslima da bi izrazile naklonost, čestitke ili saosećanje. Pošto nam plišane životinje često poklanjaju upravo ljudi koje volimo, one su i simbol ljubavi.
Bez obzira na priliku, sigurni smo da ćete u našoj ponudi pronaći upravo onu mekanu plišanu igračku koja će vam odgovarati.
Ceo tekst možete pročitati na našem blogu: Plišane igračke – poklon za maženje i grljenje

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.