Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

TELETABISI

Sortiraj Proizvode:
Kliknite za detalje - Teletabisi plišana muzička igračka Laa-Laa TO6073

Pritiskom na svetleću pločicu na stomaku, Lala počinje da peva veselu melodiju. Uživajte u prijatnim zvucima i prepustite se bežbrižnoj celodnevnoj igri sa vašim omiljenim Teletabisom.

RASPRODATO
cena: 4299 dinara

šifra: 52413

Ocena Posetilaca(85)
Kliknite za detalje - Teletabisi plišana igračka Po TO6306

Zakoračite u čarobni svet Teletabisa gde vas čeka mekana plišana lutka Po koja skakuće!

RASPRODATO
cena: 3929 dinara

šifra: 52414

Ocena Posetilaca(63)
Kliknite za detalje - Teletabisi plišana igračka Tickle&Giggle Assorted TO5917

Zakoračite u čarobni svet Teletabisa! Lutkica od mekanog pliša veselih boja koja zvučno reaguje na dodir stomačića.

RASPRODATO
cena: 3499 dinara

šifra: 52412

Ocena Posetilaca(89)
Kliknite za detalje - Teletabis Plišana lutka sa zvukom Assorted TO6305

Zakoračite u čarobni svet Teletabisa! Pritiskom na stomačić plišane lutke, tvoj Teletabis će se oglasiti!

RASPRODATO
cena: 2299 dinara

šifra: 52410

Ocena Posetilaca(63)
Kliknite za detalje - Teletabisi plišana igračka Assorted TO5911

Zakoračite u čarobni svet Teletabisa! Lutkica od mekanog pliša veselih boja ulepšaće vašu svakodnevicu.

RASPRODATO
cena: 1599 dinara

šifra: 52411

Ocena Posetilaca(79)
Prikazano 1 do 5 od 5  

Plišane igračke su tako tako slatke i umiljate, i svako je imao jednu u nekoj fazi svog života. One su obično napravljene od tekstila poput pliša ili frotira. U kućnoj izradi mogu biti pletene ili heklane, napravljene od filca, ili ponekad čarapa. Uobičajeni materijali za punjenje uključuju sintetička vlakna, vatu, pamuk, slamu, plastične perle i pasulj. Neke moderne plišane igračke sadrže i tehnologiju za kretanje i interakciju sa detetom, svetlosne ili zvučne efekte, poput zvezdanog projektora, melodija ili uspavanki.
Punjene igračke se prave u mnogo različitih oblika, ali većina podseća na prave životinje (vuk, jednorog, panda, mačka, žirafa, slon), ponekad sa preuveličanim proporcijama ili karakteristikama, legendarna stvorenja, omiljene likove iz crtanih filmova, likove koji se pojavljuju u bezvremenskoj dečijoj literaturi ili predmete iz svakodnevnog života. Tokom 1990-ih godina, Ty Warner je stvorio Beanie Babies, seriju životinja punjenih plastičnim kuglicama koje su bile popularne kao kolekcionarski predmeti. Disney plišane igračke zasnovane su na likovima iz različitih Disney crtaća i igrano-animiranih filmova, dok su 44 Cats i YooHoo igračke i junaci hit serijala za decu.
Plišani meda je popularna dečija igračka, izrađena od pliša ili drugog tekstila i sintetičkih vlakana za punjenje. Igračka je postala popularna početkom 20. veka u Americi, nakon što je jedna fabrika igračaka počela da proizvodi plišane medvediće. Prvobitno nazvan Teddy Bear po anegdoti koja je pratila američkog predsednika Teodora Ruzvelta, kada je u lovu poštedeo mladunče medveda, plišani meda je postao popularna dečija igračka, proslavljena u pričama, pesmama i filmovima.
Plišani medvedići su među najpopularnijim poklonima za decu, ali plišane igračke su popularne za čitav niz uzrasta i namena. Često se poklanjaju i odraslima da bi izrazile naklonost, čestitke ili saosećanje. Pošto nam plišane životinje često poklanjaju upravo ljudi koje volimo, one su i simbol ljubavi.
Bez obzira na priliku, sigurni smo da ćete u našoj ponudi pronaći upravo onu mekanu plišanu igračku koja će vam odgovarati.
Ceo tekst možete pročitati na našem blogu: Plišane igračke – poklon za maženje i grljenje

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.