Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

MERDEVINE ZA PUZAVICE

Sortiraj Proizvode:
Kliknite za detalje - Merdevine Za Puzavice 0.5 x 1.5 m

Merdevine za puzavice - žaluzina. Idealna je za ukrašavanje zida, balkona ili terase i kao podloga za rast biljaka. Dimenzije jedne žaluzine su 0.5 x 1.5 m.

cena: 1490 dinara

šifra: 89481

Ocena Posetilaca(28)
Kliknite za detalje - Merdevine Za Puzavice 1 x 3 m - Bele

Merdevine za puzavice - žaluzina. Idealna je za ukrašavanje zida, balkona ili terase i kao podloga za rast biljaka. Profil je proizveden od PVC-a koji je tretiran dodacima za zaštitu od UV zračenja

RASPRODATO
cena: 2590 dinara

šifra: 13720

Ocena Posetilaca(182)
Kliknite za detalje - Merdevine Za Puzavice 1 x 3 m - Zelene

Merdevine za puzavice - žaluzina. Idealna je za ukrašavanje zida, balkona ili terase i kao podloga za rast biljaka. Profil je proizveden od PVC-a koji je tretiran dodacima za zaštitu od UV zračenja

RASPRODATO
cena: 2290 dinara

šifra: 13718

Ocena Posetilaca(249)
Kliknite za detalje - Merdevine Za Cveće - Puzavice 1 x 2 m - Zelene boje

Merdevine za cveće, puzavice - žaluzina. Idealna je za ukrašavanje zida, balkona ili terase i kao podloga za rast biljaka. Profil je proizveden od PVC-a koji je tretiran dodacima za zaštitu od UV zračenja. Dimenzije jedne žaluzine su 1 x 2 m.

RASPRODATO
cena: 2190 dinara

šifra: 13717

Ocena Posetilaca(365)
Kliknite za detalje - Merdevine Za Puzavice 1 x 2 m Nortene Trelliwood 170220

Merdevine za puzavice, idealne za ukrašavanje zidova, balkona ili terasa i kao potpora za rast biljaka. Izrađene su od drveta pa ih možete i ofarbati u boju koja vam najviše odgovara.

RASPRODATO
cena: 1999 dinara

šifra: 101191

Ocena Posetilaca(5)
Kliknite za detalje - Merdevine Za Puzavice 1 x 2 m - Bele

Merdevine za puzavice - žaluzina. Idealna je za ukrašavanje zida, balkona ili terase i kao podloga za rast biljaka. Profil je proizveden od PVC-a koji je tretiran dodacima za zaštitu od UV zračenja

RASPRODATO
cena: 1990 dinara

šifra: 13719

Ocena Posetilaca(225)
Prikazano 1 do 6 od 6  

Uređenje životnog prostora jedna je od najstarijih strasti čovečanstva. Svi želimo da dizajniramo svoje domove, radna mesta i životnu sredinu na način koji je prijatan oku i realizujemo svoj dizajn u skladu sa prirodom. Ovde u pomoć dolaze ograde od veštačke trave. Veštačka živa ograda alternativa je pravoj živoj ogradi, zelenoj ogradi od bršljana ili vinovoj lozi. Poslednjih godina ograde sa igličastom ili lisnatom teksturom predstavljaju trend u uređenju i ograđivanju prostora, kako za spoljnu, tako i za unutrašnju, stambenu i komercijalnu dekoraciju. Štaviše, ovaj trend nudi mnoge prednosti u pogledu dekoracije i troškova.
Veštačka živa ograda pruža dugotrajne prednosti upotrebe svojim kvalitetom materijala, otpornim na spoljne uslove. Zbog visoke UV zaštite i vrhunske otpornosti na sunčevu svetlost, godinama čuva svoj prirodni izgled i daje svežinu dvorištu bez obzira na godišnje doba. Takođe, veštačka živa ograda je posebno pogodna za područja koja imaju uslove suše, jer ne zahteva zalivanje. Postavljanjem veštačke žive ograde dramatično smanjujete potrošnju vode potrebne za zalivanje bašte, bez odricanja od estetike.
Ukoliko želite da obezbedite privatnost vaše privatne kuće, vikendice, ili dela dvorišta sa bazenom i dečijim igralištem, koje gleda na susedne kuće ili prometnu ulicu - žive ograde, kao i platna za ograde predstavljaju brzo i jednostavno rešenje. Paneli veštačke žive ograde izrađeni su od stabilne pocinkovane čelične žice, pa je postavljanje ograde izuzetno jednostavno. Ograda se vezuje za metalne stubove, a može se montirati na zidove ili na postojeću ogradu. Za samo jedan dan možete učiniti da vaš životni prostor izgleda lepše. Platna se mogu koristiti i kao gradjevinska zaštitna mreža.
Kada je mreža za senčenje u pitanju, njen naziv je u skladu sa njenom namenom i funkcionisanjem. Mreže za senčenje su lagane pletene polietilenske tkanine koje se koriste za zaštitu od sunčeve toplote i ultraljubičastog zračenja. Mreža za senčenje dolazi u raznovrsnom opsegu u domenu gustine tkanine, pa zasena može biti između 30 i 90%. Platno koje pravi 75-90% zasene koristi se kao platno za ograde, dok se platno sa manjim procentom zasene najčešće koristi za natkrivanje dela bašte ili terase predviđenog za dnevni boravak tokom toplih letnjih dana, kao i za smanjenje količine svetlosti u vašem plasteniku, rasadniku, voćnjaku i bašti ili kao gradjevinske zaštitne ograde. U tu svrhu, optimalna zasena za biljke je 30-40%. U proizvodnji plodova na otvorenom, ova platna dodatno predstavljaju i zaštitu od ptica.

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.