Dušeci za vodu

Opuštanje u dušeku na bazenu odličan je način upijanja letnjeg sunca dok besciljno plutate, potapajuću povremeno ruke i stopala u jarkoplavu vodu kako biste se rashladili. Dušeci za bazen su svestrani predmeti; možete jesti ili pijuckati svoje omiljeno osvežavajuće piće na njima, plutati i odmarati se, preplanuti, a lista se nastavlja... Sve u svemu, ako imate bazen ili mu možete lako pristupiti, planirate odmor ili letovanje na moru, dušek za vodu je obavezan detalj na vašem spisku za plažu.
Dizajnirani s ciljem maksimalne udobnosti, dušeci za vodu sa ugodnim naslonima za ruke i leđa, osiguravaju vašu ultimativnu udobnost u svakom trenutku. U skladu s temom opuštanja i udobnosti, pojedini modeli dušeka za vodu poseduju ugrađeni držač za čaše kako bi vam osveženje uvek bilo na dohvat ruke. Poseban otvor u dnu dušeka može služiti za potapanje stopala u vodu, kada želite da se osvežite, a da vam ostatak tela i kupaći ostanu suvi. Kad ne želite da vam se noge skvase, nema problema. Samo naslonite noge na plutajući rub dušeka, izvan otvora.
Model koji godinama ne gubi na svojoj popularnosti je Intex-ov lenjivac za vodu. Plutajuća fotelja za bazene, sa naslonom za leđa i ruke i dva držača za čaše, može izgledati pomalo preterano, ali ovo je stvarnost sa ovim inovativnim ležaljkama za bazene proizvođača Intex. Ovaj dušek dizajniran je da vam pruži krajnje opuštanje zbog kojeg ćete se osećati kao da se odmarate u svojoj fotelji kod kuće, ali u idiličnoj atmosferi neke plaže.
Ukoliko putovanje na jezero ili more planirate sa veselijim društvom sa kojim delite osećaj za humor i zabavu, dušeci za vodu u obliku parčeta pice za svakoga, ili džinovsko Flamingo Party ostrvo za 4 osobe, privlačiće pažnju nadaleko i biti izvor zabave na vašem letovanju.
Dušeci su izrađeni od visokokvalitetnog vinila, koji nije sklon stvaranju rupica ili curenju vazduha. Međutim, ako se vaš dušek za plažu slučajno probušio, jednostavno možete upotrebiti flekice za krpljenje dušeka na naduvavanje kako biste oštećnje popravili.
I naravno, kako biste zaista bezbedno uživali na suncu - ne zaboravite kremu za sunčanje.