Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Prese za koštice

LEIFHEIT Odstranjivač koštica šljiva 37300
Kliknite za detalje - LEIFHEIT Odstranjivač koštica šljiva 37300
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Dimenzije: 195 x 114 x 223 mm. Materijal: plastika, nerđajući čelik. Aparat poseduje podesivi otvor za manje i veće šljive. Gumene stopice omogućavaju stabilnost aparata prilkom rada da ne dolazi do proklizavanja. Posle upotrebe, aparat se veoma lako pere pod mlazom vode.

2,139.00din
Presa za vađenje koštica iz višnje i trešnje
Kliknite za detalje - Presa za vađenje koštica iz višnje i trešnje
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Aparat za automatsko vađenje koštica iz višanja i trešanja. Efikasno odstranjuje koštice iz trešanja i višanja. Jednostavan i bezbedan za upotrebu, štedi vreme. Ubacite trešnje ili višnje, pritisnete ručicu i očistite ih od koštica koje se smeštaju u posebnu posudu na dnu aparata.

1,200.00din
Sprava za iskoštičavanje - vađenje koštica iz višnje i trešnje
Kliknite za detalje - Sprava za iskoštičavanje - vađenje koštica iz višnje i trešnje
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Vadilica koštica za višnje i trešnje. Materijal: plastika. Baza ne kliza. Efikasno odstranjuje koštice iz trešanja i višanja.

1,499.00din
Presa za iskoštičavanje - vađenje koštica iz višnje i trešnje CC522
Kliknite za detalje - Presa za iskoštičavanje - vađenje koštica iz višnje i trešnje CC522
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Presa za iskoštičavanje - vađenje koštica iz višnje i trešnje. Jednostavna i brza upotreba. Stabilna konstrukcija. Materijal: plastika, metal.

RASPRODATO 890.00din
Kliknite za detalje - Presa za vađenje koštica iz višanja i maslina različitih veličina - Izbijačica
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Jednostavna i brza upotreba. Stabilna konstrukcija. Pričvršćivanje za podlogu pomoću snažnog vakuum sistema. Velika posuda za višnje i masline. Izbijač koštica od nerđajućeg čelika. .

RASPRODATO 950.00din
Kliknite za detalje - Presa za koštice 10523
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Proizvođač Lorme linea. Šifra proizvođača 10523. Presa za koštice klasik. Materijal plastika. Boja Bela. .

RASPRODATO 990.00din
Kliknite za detalje - Presa za koštice 11131
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Proizvođač Lorme linea. Šifra proizvođača 11131. Presa za koštice extra. Materijal plastika. Boja Bela. .

RASPRODATO 990.00din
Kliknite za detalje - LEIFHEIT Presa za vađenje koštica iz višanja COMFORT LINE 37200
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Automatski izbacivač koštica iz višanja i trešanja. Pritiskanjem ručice metalna burgija prolazi kroz višnju, koštica pada u spremište u dnu izbacivača a višnja se odbija od gumenog uloška i izlazi napolje. Zahvaljujući dizajnu, u grlu izbacivača višnje formiraju red tako da se čisti jedna po jedna višnja. Spremište za višnje na vrhu ima veliku zapreminu tako da omogućava brz rad. Na dnu se nalaze gumene stopice koje onemogućavaju klizanje po površini. Jednostavan za čišćenje. Može da se pere u mašini za sudove. Uz izbacivač se dobija dodatni rezervni gumeni uložak.

RASPRODATO 2,259.00din
Kliknite za detalje - Leifheit Mašina za odvajanje koštica iz višanja LF 37211
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Dimenzije: 158 x 17 x 115 mm. Stabilne gumirane stopice protiv klizanja. Materijal: plastika / nerđajući čelik. Boja: bela / prozirna posuda za koštice. Pogodna za mašinu za pranje sudova. Jednostavno održavanje: Očistite sečivo nakon upotrebe pod mlazom vode, sve ostalo možete lako očistiti u mašini za pranje posuđa. Jednostavno odlaganje: kada aparat ne koristite, odvojiva ručka može se odložiti u posudu za sakupljanje koštica. . . . .

RASPRODATO 2,790.00din
Prikazano 1 do 9 od 9
 

Pečenje pite od višanja ili priprema pekmeza od šljiva i drugih ukusnih poslastica biće lako uz pomoć mašina za čišćenje koštica. Mehanizam prese lako uklanja koštice, ostavljajući plodove spremnim za jelo, kuvanje ili konzerviranje. Jedinstveni mehanizam razdvaja košticu u posudu aparata, a višnje padaju odvojene u drugu posudu koju ste vi pripremili. Pomoću mašine za odvajanje koštica možete očistiti do 15 kg višanja ili trešanja na sat vremena. Voće će ostati celo i neće biti zgnječeno. Sveže višnje je biti spremne za slatko, kompot, ali i pripremu pita, sokova, kolača itd.
Presa za čišćenje šljiva seče plodove na pola, a koštice padaju u veliku posudu koja stabilno stoji na 4 neklizajuća stopala. Istovremeno, sledeća šljiva upada u mašinu za uklanjanje koštica. Zahvaljujući velikoj kontejneru za sakupljanje, možete očistiti veliku količinu plodova, a da ne morate prekidati posao da biste ispraznili posudu.
Stabilnost mašine za uklanjanje koštica obezbeđena je gumenim stopicama na dnu aparata, dok zaobljena ručka osigurava ugodno držanje i sigurno manevrisanje. Posle posla čelični klip ili sečivo očistite pod mlazom vode, a preostali delovi se mogu staviti u mašinu za pranje posuđa. Noviji modeli prese poseduju uklonjivu ručku. Uklanjanjem ručke i postavljanjem u posudu za sakupljanje koštica uređaj se može sklopiti i uštedeti vam prostor do naredne sezone.