Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Mašine za testenine

Mašina za testenine i rezanca MARCATO Atlas 150
Kliknite za detalje - Mašina za testenine i rezanca MARCATO Atlas 150
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Dužina: 20 cm. Širina: 20 cm. Visina: 15,5 cm. Materijal: nerđajući čelik. Valjci: eloksirana aluminijska legura (štiti od korozije i habanja). Za 3 oblika testenine:. Lasagne: 150 mm. Fettuccine: 6,5 mm. Tagliolini: 2 mm. Debljina testa: od 4,8 mm do 0,6 mm. Robusna i izdržljiva. Jednostavna za rukovanje. Napomena: Nije pogodna za pranje u mašini za sudove. Pojedinačni delovi imaju modularnu strukturu. Jednostavno ih rastavite, pustite da se osuši, a zatim preostalo testo možete ukloniti četkom ili drvenim strugačem. Proizvedeno u Italiji. . .

9,444.00din
Mašina za testenine i makarone MARCATO Regina
Kliknite za detalje - Mašina za testenine i makarone MARCATO Regina
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Ručna mašina za izradu šupljih testenina. Dužina: 29,5 cm. Širina: 12,5 cm. Visina: 19 cm. Materijal: ABS plastika, polikarbonat visokog kvaliteta. Sečiva od nerđajućeg čelika. Za 5 oblika testenine:. Bucatini (debele cevčice nalik špagetama, sa šupljinom u sredini). Fusilli (fuzili, spiralnog oblika). Maccheroni (veliki makaroni). Maccheroncini (mali makaroni). Rigatoni (rebrasta šuplja testenina u obliku cevčica). Svaki oblik je lako zamenljiv i napravljen je od nerđajućeg čelika. Robusna i izdržljiva mašina. Jednostavna za rukovanje. Napomena: Nije pogodna za pranje u mašini za sudove. Pojedinačni delovi imaju modularnu strukturu. Jednostavno ih rastavite, pustite da se osuši, a zatim preostalo testo možete ukloniti četkom ili drvenim strugačem. Proizvedeno u Italiji. .

10,266.00din
NOODLMATIC mašinica za rezance
Kliknite za detalje - NOODLMATIC mašinica za rezance
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Mehanički uređaj. Plastični valjci. Lak za održavanje.

RASPRODATO 1,720.00din
Kliknite za detalje - Pocajt - noodlmatic za pravljenje rezanaca
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Model: 10876. Noodlmatic Pocajt namenjen je za brzu i laku izradu pravih, domaćih rezanaca, jer omogućuje valjanje i rezanje testa. Valjci su izrađeni od posebne plastične mase i omogućuju izvanredno dobro rezanje testa. Pruža Vam mogućnost da sa ponosom poslužite jela iz dobre domaće kuhinje.. Mašinica za rezance. Mehanički uređaj. Plastični valjci. Lak za održavanje. .

RASPRODATO 2,449.00din
Kliknite za detalje - Mašina za rezance i testo CSS-5540
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Materijal: nerđajući čelik. Mašina se sastoji iz dva dela (rasklapajuća). Deo sa valjkom za razvlačenje kao glavni deo i deo sa valjcima za rezanje kao nastavljivi deo. Jednostavan sistem sastavljanja i rastavljanja. Veoma pogodan za čišćenje i održavanje. Moderan dizajn i odlična funkcionalnost. Razvlačenje testa: 7 različitih debljina za razvlačenje. Rezanje testa: valjak za sitno rezano testo 2 mm širine, valjak za šire rezano testo 6 mm širine. Dimenzije: širina 18 cm, visina 13 cm, dužina bez valjaka za rezanje 12 cm, dužina sa valjcima za rezanje 21 cm, radna širina valjaka 14,5 cm. Stega za pričvršćivanje na radnu površinu. . . . .

RASPRODATO 2,490.00din
Kliknite za detalje - TROREZ POCAJT mašinica za rezance
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Mehanički uređaj. Plastični valjci. Lak za održavanje.

RASPRODATO 3,190.00din
Kliknite za detalje - Pocajt - trorez za pravljenje rezanaca
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Model: 10028. Pocajt Trorez namenjen je za brzu i laku izradu pravih, domaćih rezanaca, jer omogućuje valjanje i rezanje testa.. Valjci su izrađeni od posebne plastične mase i omogućuju izradu jako tankih rezanaca - 0,7mm, standardnih i širokih rezanaca.. Lak za održavanje. Pruža Vam mogućnost da sa ponosom poslužite jela iz dobre domaće kuhinje..

RASPRODATO 3,749.00din
Kliknite za detalje - Aparat za izradu testenine Vivax Home PM-200 02350300
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Vivax Home PM-200. Snaga: 200W. Kapacitet: 360 gr. 4 nastavka za izradu testenine, špagete, linguine, fettuccini, rigatoni. Meša i formira ukusne testenine. Pogodan i za punjenje kobasica. Jednostavan za korišćenje. Lako se čisti - svi delovi se mogu prati u mašini za pranje sudova. .

RASPRODATO 6,299.00din
Prikazano 1 do 8 od 8