Neregistrovan. Registruj se ili Uloguj ovde.

Hemijska Sredstva Za Održavanje Kvaliteta Vode U Bazenima

Suzi Izbor Proizvoda:
Sredstvo za uništavanje algi u bazenima Alga Stop MCom Bradophen H 1L
Kliknite za detalje - Sredstvo za uništavanje algi u bazenima Alga Stop MCom Bradophen H 1L
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Alga Stop Bradophen H. Količina: 1 litar. Uputstvo za upotrebu:. - Pre punjenja bazena napraviti rastvor od 200ml Bradophena H u 10 litara vode pa sa tim rastvorom prebrisati dno bazena i zidove pa zatim napuniti bazen vodom.. - Izvršiti šok tretman vode sa hlornim T-granulatom. - Posle 48 sati dodati 100ml Bradophen H na 5m3 vode. - Posle 7 dana dodaje se od 50 do 100ml Bradophena H na 5m3 vode, nedeljno.. Sastav: 9.9% kvaternerna amonijum jedinjenja; benzil-C12-C16 alkildimetil, hlorid. Baktericid. Fungicid. Algacid. Savremeno sredstvo za dezinfekciju i sprečavanje stvaranja algi u bazenima za kupanje. Može se mešati sa svim jedinjenjima hlora koja se koriste za bazen. Pogodan je kao 1% rastvor za čišćenje i dezinfekciju kabina za svlačenje, rešetki za noge, kao i svih ostalih površina..

890.00din
Dekalcit Sredstvo za pranje bazena i uklanjanje masnih naslaga i kamenca 1L DEK 010
Kliknite za detalje - Dekalcit Sredstvo za pranje bazena i uklanjanje masnih naslaga i kamenca 1L DEK 010
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Sredstvo za pranje bazena. Uklanja masne naslage i kamenac. Aktivni sastojak: fosforna kiselina 20%. Količina: 1 litar. Razređivanje: od 1:5 do 1:50.

890.00din
PH Minus - Sredstvo za smanjivanje PH vrednosti vode u bazenima
Kliknite za detalje - PH Minus - Sredstvo za smanjivanje PH vrednosti vode u bazenima
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Sredstvo za smanjivanje PH vrednosti vode u bazenima. Masa 1.5 kg. Doziranje se vrši u rastopljenom stanju prema priloženom uputstvu. Fotografija je ilustrativnog karaktera.

899.00din
Tablete za bazene sa trostrukim dejstvim Sanifort Combi 15146
Kliknite za detalje - Tablete za bazene sa trostrukim dejstvim Sanifort Combi 15146
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Sanifort Combi 3 u 1. Sporo rastvorljive multifunkcionalne tablete koje služe:. - za dezinfekciju vode u bazenima za plivanje. - za odstranjivanje fizičkih nečistoća. - za kontrolu algi. Količina: 4 tablete. Broj izdatog rešenja za stavljanje u promet: 532-01-130/2013-09 od 31.05.2013.. Sastav:. - Trihlorizocianuricna kiselina - slobodni hlor-min. 81%. - Bakar sulfat-4%. - Aluminijum sulfat -6%. Tablete imaju germicidno dejstvo. Oblast primene: Sanifort Combi deluje istovremeno kao dezinfikator i koagulant. Upotrebljava se za svakodnevno održavanje dezinfekcije vode u bazenima za plivanje.. Način upotrebe:. Nakon izvršenog hiperhlorisanja vode u bazenu sa Sanifort brzo rastvarajućim tabletama ili granulama, postavite multifunkcionalne tablete u skimer ili drugi plivajući dispenser.. Uključite bazensku pumpu da bi obezbedili kretanje vode. Tablete ce početi sporo da se rastvaraju i oslobađaju aktivne supstance u koncentraciji neophodnoj za održavanje vode u vašem bazenu. Periodično proveravajte stanje tableta. Kada se tablete u potpunosti rastvore postavite nove.. Sanifort combi održava vodu u vašem bazenu čistom i prozračnom. Štiti je od stvaranja algi i taloži čvrste čestice.. Standardna doza: 1 tableta 200g na 25-30 m3 vode za 7 dana, obezbeđuje stalnu koncentraciju aktivnog hlora u dijapazonu 0,2-0,5 mg/l.. Proveravajte svakodnevno nivo ostatka slobodnog hlora koristeći tester traku. Ako je sadržaj niži od 0,2 mg/l dodajte neophodnu količinu Sanifort brzo rastvorljivog granulata..

2,590.00din
Sredstvo za zimsko održavanje vode u bazenima Diasa Diaspenser Wintersleep
Kliknite za detalje - Sredstvo za zimsko održavanje vode u bazenima Diasa Diaspenser Wintersleep
Nasa najbolja cena, Preporuka, Novo u Ponudi

Sredstvo za zimsko održavanje vode u bazenima. Masa: 2kg. Sastav: Sinklozen 99%( aktivna supstanca), borna kiselina. Zabranjena je upotreba sredstva za tretman vode za piće!. Doziranje:. - Za bazene velicine 50 m3 ili manje: otvorite sve žlebove i stavite dispenzer u centar bazena sa poklopcem okrenutim nadole. - Za bazene vece od 50 m3: dodajte još jedan dozator na svakih 50 m3.

3,999.00din
Flokulant za tretman vode u bazenima Aquapak 1L PLH 040
Kliknite za detalje - Flokulant za tretman vode u bazenima Aquapak 1L PLH 040

Aquapak. Flokulant za tretman vode u bazenima. Količina: 1 litar. Tečno sredstvo sa širokim spektrom pH dejstva. Za otklanjanje sitne nečistoće od koje voda postane. mutna. Brzo stvara velike pahulje koje zatim treba ukloniti usisivačem za bazen. Sastav: polialuminijum hlorid. Doziranje: 50 do 100 ml na 10 m3 vode. Sipa se u nekoliko tačaka bazena.

590.00din
Alga Stop Super 1 Lit - Sredstvo Protiv Algi i Bakterija
Kliknite za detalje - Alga Stop Super 1 Lit - Sredstvo Protiv Algi i Bakterija

Tečno sredstvo protiv razvijanja algi u bazenima. Nepenušavo sredstvo. Za bazene, hidromasažne kade .... Zapremina pakovanja 1 Litar. Doziranje prema uputstvu na pakovanju. Ilustrativna fotografija.

999.00din
Ph minus u granulama Sredstvo za smanjivanje pH vrednosti vode u bazenima 020084 1kg
Kliknite za detalje - Ph minus u granulama Sredstvo za smanjivanje pH vrednosti vode u bazenima 020084 1kg

Sredstvo za smanjivanje PH vrednosti vode u bazenima. Količina: 1 kg. Doziranje: 150g na 10m3 za smanjenje pH za 0,2.. Upozorenje:. - Ne ubacujte u neposrednoj blizini metalnih predmeta!. - Ne mešajte sa drugim hemijskim proizvodima!. Fotografija je ilustrativnog karaktera..

999.00din
AquaLux B 1L - Algicid, Fungicid i Baktericid
Kliknite za detalje - AquaLux B 1L - Algicid, Fungicid i Baktericid

AQUALUX B je visokokvalitetni algicid, fungicid i baktericid. Baziran na katjonskom polimeru. Ne peni. Primenjuje se u bazenima za plivanje, fontanama, bazenima sa talasima.... Sastav: N,N-dimetil-2-hidroksiamonijum hlorid (polimer). Zapremina: 1 litar.

999.00din
Aquadol Sredstvo za čišćenje bazena od masnih i naslaga prljavštine DOL 010
Kliknite za detalje - Aquadol Sredstvo za čišćenje bazena od masnih i naslaga prljavštine DOL 010

Aquadol. Sredstvo za čišćenje bazena od masnih i naslaga prljavštine. Alkalni prašak. Sastav: dihlorizocijanurat dihidrat, natrijum-metasilikat, natrijum tripolifosfat. Količina: 1kg. Vodite računa da što manje praška dospe u vodu bazena. Pogodan za plastične i bazene sa folijom.

1,099.00din
Flokulant za tretman vode u bazenima 020094 1 lit.
Kliknite za detalje - Flokulant za tretman vode u bazenima 020094 1 lit.

Količina: 1 litar. Doziranje: 200-400ml na 10m3. Voda se tretira kada nema plivača u bazenu, potrebnu dozu ravnomerno rasporediti po bazenu. Obavezno isključiti pumpu i ne koristiti sa Diatom filters. Fotografija je ilustrativnog karaktera..

1,199.00din
Sredstvo za povećanje PH vrednosti vode u bazenima PH plus korektor 15148
Kliknite za detalje - Sredstvo za povećanje PH vrednosti vode u bazenima PH plus korektor 15148

PH plus korektor. Količina: 700g. Sastav: Natrijum karbonat min. 90%. Nivo pH vode u bazenu za plivanje treba da se održava u intervalu od 7,2-7,6.. Način upotrebe:. Da bi ste povećali nivo pH u bazenu za plivanje za 0,2 jedinice, neophodno je da dodate 15g preparata na 1 m3 vode.. U tom cilju, nakon što odredite aktuelnu pH vrednost vode, rastvorite potrebnu količinu preparata u 2-3 litra vode u posebnoj posudi. Dobijeni rastvor raspodelite ravnomerno po površini bazena, kada u njemu nema kupača. Nakon 5-10 minuta ponovo proverite pH vrednost vode, koristeci tester traku.. Upozorenje:. - Ne ubacujte u neposrednoj blizini metalnih predmeta!. - Ne mešajte sa drugim hemijskim proizvodima!.

1,399.00din
Flokulant za tretman vode u bazenima Aquapak 5L PLH 050
Kliknite za detalje - Flokulant za tretman vode u bazenima Aquapak 5L PLH 050

Aquapak. Flokulant za tretman vode u bazenima. Količina: 5 litara. Tečno sredstvo sa širokim spektrom pH dejstva. Za otklanjanje sitne nečistoće od koje voda postane. mutna. Brzo stvara velike pahulje koje zatim treba ukloniti usisivačem za bazen. Sastav: polialuminijum hlorid. Doziranje: 50 do 100 ml na 10 m3 vode. Sipa se u nekoliko tačaka bazena. Slika je ilustrativnog karaktera - izgled ambalaže može biti drugačiji..

1,550.00din
Sredstvo za smanjivanje PH vrednosti vode u bazenima PH minus korektor 1kg 15147
Kliknite za detalje - Sredstvo za smanjivanje PH vrednosti vode u bazenima PH minus korektor 1kg 15147

PH minus korektor. Količina: 1kg. Sastav: Natrijum hidrogensulfat min. 90%. Nivo pH vode u bazenu za plivanje treba da se održava u intervalu od 7,2-7,6.. Način upotrebe. Da bi ste smanjili nivo pH u bazenu za plivanje za 0,2 jedinice, neophodno je da dodate 15 g. preparata na 1 m3 vode.. U tom cilju, nakon što odredite aktuelnu pH vrednost vode, rastvorite potrebnu količinu preparata u 2-3 litra vode u posebnoj posudi. Dobijeni rastvor raspodelite ravnomerno po površini bazena, kada u njemu nema kupača. Nakon 5-10 minuta ponovo proverite pH vrednost vode, koristeci tester traku.. Upozorenje:. - Ne ubacujte u neposrednoj blizini metalnih predmeta!. - Ne mešajte sa drugim hemijskim proizvodima!.

1,590.00din
Prikazano 1 do 14 od 120
  1 | 2 | 3 | 4  Sledeća  

© SveZaKucu.rs 2003. - 2022.