Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Hodalice, Guralice, Klackalice

Sortiraj Proizvode:
Prikazano 0 do 0 od 0  

Guralice i hodalice godinama su već kultna igračka za prohodavanje i igru mališana. Funkcionalne, ali i zabavne, guralice su način da dete poboljša krupnu motoriku i koordinaciju pokreta. Krupna motorika podrazumeva krupnije pokrete tela, kao što su okretanje i sedenje. Kod ovih pokreta koriste se krupniji mišići - mišići ruku, nogu, leđa i stopala.
Deca vole da upravljaju autićima, i da se odguruju nogama. Modeli za mlađe mališane poseduju gazište koje štiti stopala vozačima-početnicima, koji nisu sasvim spremni da sami guraju automobil. Gazište se po potrebi može ukloniti kada dete počne samostalno da upravlja guralicom.
Nemate ideju za poklon?
Hodalice i guralice su čest poklon za prvi dečiji rođendan. Ako se pitate da li je ova ideja kliše ili neophodnost, ovo je igračka koja će dete zabavljati godinama, a njena funkcionalnost može okupirati dečiju pažnju satima, od vožnje, guranja, odgurivanja, do puštanja melodija, okretanja naopačke, istraživanja i igre "popravljanja". Modeli koji prate rast i razvoj deteta imaju mogućnost skidanja sigurnosnih elemenata, kako dete postaje stabilnije i samostalnije u svom kretanju. Čak i kada je dete preraste, guralica će dugo ostati najvažnija i omiljena igračka.

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.