Kolica za bebe

Kupovina opreme za bebe zaista je težak poduhvat i zbog činjenice da kupljeno koristimo svega par godina. Proizvođači bebi opreme sve više imaju u vidu ovu bitnu stavku, pa se trude da mobilijar i druge krupnije delove prilagode dužem vremenskom periodu i što različitijim uslovima. Pokušaćemo da vam u ovom svetlu iznesemo prednosti kolica za decu koja imamo u našoj ponudi.
Kolica od rođenja imaju sedište koje može da se spusti do ležećeg položaja. Tako napravljena korpa bezbedna je za bebe u prvim mesecima života. Kako su kao dodatak u paketu gotovo uvek zimska navlaka, mreža za komarce i torba za mame, kupovina kolica od rođenja je ekonomično ulaganje. Njima pokrivate period od prvih bebinih dana do okvirno četvrte godine života.
Setovi 2u1 i 3u1 u različitim kombinacijama mogu, osim sportskog sedišta, da sadrže nosiljku za novorođenče i autosedište. I jedan i drugi dodatak se jednostavnim mehanizmima montiraju na ram kolica. Ovo je vrlo praktično rešenje u situacijama u kojima štedite prostor u automobilu, pa nije potrebno da pored autosedišta u gepek pakujete i sedište kolica. Iako nešto značajnije cene, ovakvi kompleti pružaju bebi potpunu sigurnost u svim uslovima.
Kišobran kolica i letnja kolica su omiljena zbog svoje jednostavnosti, bez puno delova sa kojima ponekad ne znate šta ćete kad krenete u šetnju sa bebom. Kompaktno se sklapaju, pa su zato vrlo zgodna za transport, ali i kada treba da se sklone u kraj da ne bi smetala. Njihova prednost su i njihove povoljne cene.
U našoj ponudi pronaćićete proizvode Peg Perego, Lorelli Bertoni, Kikka Boo, Foppapedretti, Hot Mom, i druge.