Odeća i Obuća Za Pse

Psi su nekada, kao i ljudi, mnogo više bili izloženi klimatskim uslovima. Danas naši kućni ljubimci vreme provode sa nama, u kući. Dodatno, s obzirom na to da različite rase pasa potiču iz različitih sredina i genetski su predisponirane da bolje podnesu klimatske uslove podneblja sa kojih potiču, onima koji ne žive na tim podnebljima potrebno je olakšati podnošenje drugačije klime. Zbog toga postoji odeća i obuća za pse: jakne, džemperi, kabanice, kaputi, kišni mantili, rashladni prsluci, čizme za pse.

U ovoj kategoriji ćete pronaći sve što je potrebno vašem ljubimcu da se ugodno oseća i leti i zimi, bilo da nosi džemper dok je kod kuće ili izlazite u šetnju po kišnom i hladnom vremenu i potrebna mu je jakna da ga zaštiti od hladnoće i vlage, ali i da spreči da se dodatno isprlja. Tu se posebno ističu čizme za pse koje, osim što štite, ponekad služe da u šetnju možete da izvedete psa koji zbog povrede ima zavoj na šapi.

Odeća i obuća za pse koju imamo u ponudi izrađena je u skladu sa potrebama psa, od kvalitetnih materijala, lako se oblači, funkcionalna je, izdržljiva i lako se održava. Za ove karakteristike su se potrudili nemački proizvođači Trixie i Nobby.