Uljane Boje i Aditivi

Bilo da se slikarstvom bavite profesionalno ili amaterski, uljane boje i aditivi biće vam od velike koristi. U našoj ponudi ćete pronaći uljane boje koje se prodaju na komad, komplete uljanih boja i aditive neophodne za uljano slikarstvo.
Uljane boje na komad razlikuju se po kvalitetu, količini u tubi, proizvođaču i posledično po cenama. Zahvaljujući tome, kao i velikom izboru nijansi, u mogućnosti ste da sami napravite svoju paletu. Takođe, možete da ekonomišete kombinujući tube uljanih boja od različitih proizvođača.
Ako ste početnik u uljanom slikarstvu ili radite slike manjih formata dobar izbor za vas su Setovi uljanih boja. Izaberite onaj koji vam se čini najboljim za početak, a kasnije po potrebi možete dokupiti željene boje na komad.
Među aditivima za uljano slikarstvo nudimo vam različite vrste lanenog ulja i druge medijume za lazurnije premaze, brže sušenje boja i druge efekte; terpentine i špiritus za razređivanje uljanih boja i pranje alata; akrilne i damar lakove, sjajne ili mat, za zaštitu i dugotrajnost uljanih slika.
Dostupne su boje za uljano slikarstvo čuvenog holandskog proizvođača slikarskog materijala Royal Talens u tri linije: Art Creation za hobi slikarstvo, Van Gogh i Rembrandt za profesionalno bavljenje umetnošću. U ponudi su brendovi Professional i StandArt domaćeg proizvođača, kao i drugi.