Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Presa za citruse Black+Decker BXCJ25E

Zamislite savršeno osveženje u vidu sveže cedjenog soka od limuna ili drugih citrusa, jednostavno pripremljenog kod kuće. Inovativna cediljka za citruse Black+Decker BXCJ25E kombinuje praktičnost, efikasnost i kompaktnost.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 2

Cena sa PDV: 2599 dinara

Na Stanju

Šifra Proizvoda: 10221

Vreme slanja:  2 - 3 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 2.50 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Black+Decker

Karakteristike proizvoda: Presa za citruse Black+Decker BXCJ25E

Cediljka Presa za citruse

Prozirni bokal kapaciteta 350 ml

Snaga: 25 W

Regulator pulpe koji se lako koristi, izaberite jednostavnim obrtom

Može se prati u mašini za sudove sa odvojivim delovima za lako čišćenje i zamenu

Dvosmerna rotacija konusa

Ugrađeno skladište kablova za napajanje koje štedi prostor

Opis proizvoda: Presa za citruse Black+Decker BXCJ25E

Zamislite savršeno osveženje u vidu sveže cedjenog soka od limuna ili drugih citrusa, jednostavno pripremljenog kod kuće. Inovativna cediljka za citruse Black+Decker BXCJ25E kombinuje praktičnost, efikasnost i kompaktnost.

Prozirni Bokal Kapaciteta 350 ml: Prostran bokal od 350 ml omogućava vam da cedite dovoljno soka za sveže napitke bez nepotrebnog prekida. Prozirni dizajn omogućava vam da lako pratite količinu soka koju pripremate.

Regulator Pulpe sa Jednostavnim Obrtom: Da li više volite bistar sok ili sok sa pulpom? Sa jednostavnim regulatorom pulpe, možete brzo prilagoditi nivo pulpe po vašem ukusu jednostavnim obrtom.

Dvosmerna Rotacija Konusa: Efikasnost je ključna karakteristika Black+Decker cediljke za citruse. Dvosmerna rotacija konusa omogućava vam da izvučete poslednju kap sok iz citrusa, bez nepotrebnog gubljenja dragocenih sastojaka.

Lako Održavanje i Zamena: Održavanje je brzo i jednostavno, zahvaljujući odvojivim delovima koji se lako peru u mašini za sudove. To znači manje vremena za čišćenje i više vremena za uživanje u soku.

Ugrađeno Skladište Kablova za Napajanje: Da biste uštedeli prostor i sačuvali urednost u vašoj kuhinji, naša cediljka dolazi sa ugrađenim skladištem za kablove za napajanje. To znači da možete lako sakriti kabl kada ne koristite cediljku, čime se eliminiše nered.

Uz 25 W snage, ova cediljka je idealna za brzo cedjenje soka, bilo da pripremate doručak za porodicu ili se želite osvežiti tokom vrućeg letnjeg dana. Jednostavno izaberite iznos soka koji želite i pustite da cediljka uradi ostalo.

Ova cediljka za citruse je savršena kombinacija stila i funkcionalnosti, nudeći vam sve što vam je potrebno za pripremu svežih napitaka kod kuće. Bez obzira da li ste profesionalni kuvar ili ljubitelj domaće kuhinje, ovaj uređaj će vam omogućiti da uživate u ukusu svežeg soka od limuna, ili sveže ceđene narandže, bez napora.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.