Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Stanley Fat Max Pro 0-10-799 skalpel

Točkić za jednostavnu zamenu sečiva...tri sečiva...patentirani sistem dynagrip (rukohvat)...

Ocena Posetilaca Broj ocena: 220
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Skalpeli

Šifra Proizvoda: 1180

Poslednja cena bila je: 1690 din

Karakteristike proizvoda: Stanley Fat Max Pro 0-10-799 skalpel

Stanley Fat Max Pro 0-10-799 skalpel

Fiksno sečivo

Točkić za jednostavnu zamenu sečiva

Tri sečiva

Patentirani sistem dynagrip (rukohvat) (vidi slike)

Opis proizvoda: Stanley Fat Max Pro 0-10-799 skalpel

Stanley 0-10-799 kvalitetno izrađen i ergonomski dizajniran skalpel namenjen profesionalcima koji skalpel svakodnevno koriste ali i onima koji ne žele da menjaju skalpel iz dana u dan. Sečivo je fiksno, ne izvlači se kao kod standardnih skalpela ali se isto tako i ne uvlači prilikom sečenja. Točkić koji se nalazi na skalpelu obezbeđuje jednostavnu zamenu istupelog dela sečiva. Rukohvat je izrađen po specijalnom, patentiranom Stanley sistemu "Dynagrip" (vidi slike).

Frederick Trent Stanley je 1843. godine osnovao malu radionicu za proizvodnju metalnih delova za vrata i gotovo je sigurno da tada nije ni sanjao da će iz te radionice nastati najpoznatija kompanija, za proizvodnju kvalitetnog ručnog alata, na svetu. U vreme kada je osnovana, ˝The Stanley Works˝, je bila samo jedna od mnogo radionica koje su se bavile istom delatnošću, međutim samo je Stanley, zahvaljujući inovacijama i kvalitetu opstao i narastao do svetskih razmera. Bez obzira da li želite da obradujete mušterije Vaše prodavnice ili želite da sačuvate živce korišćenjem kvalitetnog i lepo dizajniranog alata za svakodnevne popravke Stanley će Vam izaći u susret. Stanley je ponosan na svoju reputaciju, moć i nikada neće zanemariti ime koje je stekao kroz vekove. Svi proizvodi ove kompanije su ergonomski dizajnirani, izrađeni od izuzetno izdržljivih materijala, a asortiman je toliko širok da je teško naći neki posao u kome Vam Stanley neće pomoći.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.