Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

IP Baza Gigaset N300

Pametna DECT IP bazna stanica koja paralelnim pozivima, izuzetnim kvalitetom zvuka i mrežnim funkcijama dovodi komunikaciju na najviši nivo.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 106
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: VoIP telefoni

Šifra Proizvoda: 15246

Poslednja cena bila je: 5590 din

Karakteristike proizvoda: IP Baza Gigaset N300

Gigaset N300 IP Baza

Hibridna DECT IP bazna stanica za pozive na fiksnoj mreži i VoIP pozive

Više linija za do 6 telefona i 3 paralelna poziva

Zvuk visoke definicije u VoIP pozivima - U zavisnosti od zemlje, mreže, operatera

ECO DECT sistem za uštedu energije

Kompatibilna sa više Gigaset telefona

Kompatibilna sa standardima: TR069, MAC adresa, automatska konfiguracija bazirana na kodu

Mogućnost proširivanja na najviše 6 VoIP naloga / brojeva

Besplatni pozivi između Gigaset VoIP telefona preko Gigaset.net

Čitač e-pošte

Pretraživanje imenika na mreži i Žutih strana - U zavisnosti od zemlje, mreže, operatera

Opis proizvoda: IP Baza Gigaset N300

DECT IP bazna stanica koja paralelnim pozivima, izuzetnim kvalitetom zvuka i mrežnim funkcijama dovodi komunikaciju na najviši nivo.

Gigaset N300 IP hibridna DECT IP bazna stanica koja se lako konfiguriše i omogućava korisnicima da koriste prednosti poziva kako putem fiksne mreže, tako i putem Interneta. Podrška za više linija omogućava da se u baznoj stanici registruje do 6 različitih kompatibilnih Gigaset slušalica i da se istovremeno upućuju do 3 paralelna poziva (1 na fiksnoj mreži + 2 VoIP). Svi VoIP pozivi imaju kvalitet zvuka visoke definicije zahvaljujući izuzetnoj tehnologiji HDSP™ą. Sistem ECO DECT koji štedi energiju2 znači da je Gigaset N300 IP ekološki osvešćeno koliko i rešenje visoke tehnologije.

Ako vam je potrebna DECT IP bazna stanica visokog kvaliteta, otkrijte Gigaset N300 IP.

Paralelni pozivi i više linija
Upućujte paralelne pozive, uspostavite više linija, podesite više VoIP naloga i brojeva telefona na baznoj stanici Gigaset N300 IP. Ova hibridna DECT IP bazna stanica omogućava do 3 paralelna poziva u kombinaciji poziva putem fiksne mreže i VoIP poziva. Korisnici biraju do šest kompatibilnih Gigaset slušalica i jednostavno ih registruju u baznoj stanici Gigaset N300 IP. Bazna stanica takođe podržava do 6 različitih VoIP naloga i brojeva telefona – savršeno za više korisnika ili više linija. Sa svim ovim fleksibilnim karakteristikama, Gigaset N300 IP se može konfigurisati tačno prema individualnim potrebama.

Prednosti VoIP
Brojne su prednosti VoIP telefoniranja na baznoj stanici Gigaset N300 IP. Svi pozivi putem Interneta imaju kvalitet zvuka visoke definicije zahvaljujući izuzetnoj tehnologiji HDSP™ą. Dodatna prednost: povezivanje s drugim Gigaset VoIP telefonom preko Gigaset.net2 za besplatne pozive – bez obzira na to gde se u svetu nalaze partneri koji zovu.

Podržava funkcije telefonije putem Interneta
Kad se koristi s kompatibilnim Gigaset slušalicama - Kompatibilne slušalice u portfoliju za 2010. godinu: SL400H, SL780H, S790H, C590H, Gigaset N300 IP vam nudi niz zgodnih funkcija za pozivanje putem Interneta nadomak prstiju. Pregledač e-pošte automatski šalje obaveštenje i svakoj novoj e-poruci koja stigne na nalog korisnika, uključujući ime pošiljaoca, vreme/datum, temu i tekst. Imenik na mreži je odličan način za traženje ljudi i firmi u imenicima na mreži brojnih izdavača telefonskih imenika1.

ECO DECT: Istinska ušteda energije i tehnologija bez zračenja4
Napajanje telefona Gigaset N300 IP troši manje električne energije3, a time ne samo što čuva životnu sredinu, već štedi i novac korisnika. Kao i sve druge Gigaset bazne stanice, i ova srazmerno smanjuje snagu odašiljanja od telefona do bazne stanice u zavisnosti od njihove međusobne razdaljine. Korisnici mogu da smanje snagu odašiljanja bazne stanice Gigaset N300 IP za 80%5 ako izaberu ECO režim. Sem toga, režim bez zračenja4 ECO Plus isključuje snagu odašiljanja kada se bazna stanica nalazi u stanju čekanja.

Da biste uživali u prednostima lakog upućivanja poziva na fiksnoj mreži i VoIP poziva, izaberite hibridnu DECT IP baznu stanicu koja pruža sjajne opcije zvanja i pogodnosti na Internetu: Gigaset N300 IP.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.