Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

InDesign CS za Windows i Macintosh (266)

Treba brzo da naučite InDesign? Probajte Vizuelni Brzi Vodič!

Ocena Posetilaca Broj ocena: 99
Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 1616

Poslednja cena bila je: 999 din

Karakteristike proizvoda: InDesign CS za Windows i Macintosh (266)

InDesign CS za Windows i Macintosh (266)

Autor: Sandee Cohen

Korisnički Nivo: Srednji – Napredni

Broj strana: 586

ISBN broj: 86-7310-286-3

Serija izd. orig: Peachpit Press

Opis proizvoda: InDesign CS za Windows i Macintosh (266)

Treba brzo da naučite InDesign? Probajte Vizuelni Brzi Vodič! Sada kada ste konačno shvatili da će vam InDesign-ova sve veća integracija sa ostalim Adobe-ovim kreativnim programima omogućiti kreativniji i efikasniji rad, sve što želite jeste da počnete da ga koristite – od juče, kada bi to bilo moguće! Uđite u svet knjige InDesign CS za Macintosh i Windows: Vizuelni vodič za brz početak. Koristeći vizuelni prilaz sa puno praktičnih zadataka koji je postao glavno obeležje ove Peachpit-ove popularne serije, ovo izdanje nudi brzo, jednostavno, razumljivo upoznavanje sa svim aspektima InDesign-a. Upoznaćete sve elemente InDesign-ovog interfejsa, uključujući alatke i palete, kao i kako da kreirate i krećete se unutar dokumenata, importujete i stilizujete tekstove i objekte, automatizujete rad, rukujete sa dugačkim dokumentima, koristite Bezier-ove Pen alatka i radite sa bojama. Takođe su u potpunosti pokrivene napredne teme (kao što su preflight i napredne tekstualne kontrole) i detaljan uvod u sve nove InDesign-ove funkcije: nadograđen Story Editor, ugneždene stilove, prikaz separacija i komandu Package for Go Live.


Koristite lak, vizuelni pristup u učenju InDesign-a, uz pomoć slika koje će vas voditi kroz program i pokazati vam šta da radite. Služi kao knjiga referenci – potražite ono što vam treba i odmah pređite na posao. Nema beskrajnih pasusa – precizni, direktni komentari objašnjavaju ono što treba da znate. Po pristupačnoj ceni, pošto kupovina kompjuterske knjige ne bi trebala da bude investicija sama po sebi.

O Sandee Cohen-u

Sandee Cohen je koordinator kurseva u New School Computer Instruction Center u New York-u. Pored toga, on je čest predavač na Seybold, Thunder Lizard i Macworld Expo konferencijama.

Sandee Cohen predaje kompjutersku grafiku preko 15 godina. Ona je trenutno koordinator računarskih kurseva za New school Instruction Center u New York City-ju, kao i čest predavač na Seybold seminarima, Thunder Lizard konferencijama i Macworld Expo. Ona je autor knjiga Visual QuickStart Guide for Macromedia Fireworks and FreeHand i koautor knjige Adobe Acrobat 5 Master Class.

Vizuelni Brzi Vodič InDesign za Macintosh i Windows

Naučite InDesign na brži i lakši način! Ovaj Vizuelni Brzi Vodič koristi slike umesto opširnih objašnjenja. Naučićete da radite u programu za tren oka!

Kratak sadržaj:

Poglavlje 1 Početak
Poglavlje 2 Podešavanje dokumenta
Poglavlje 3 Osnovni tekst
Poglavlje 4 Rad sa objektima
Poglavlje 5 Rad u boji
Poglavlje 6 Stilizovanje objekata
Poglavlje 7 Alatke Pen i Bezier
Poglavlje 8 Importovane grafike
Poglavlje 9 Tekstualni efekti
Poglavlje 10 Stranice i knjige
Poglavlje 11 Slojevi
Poglavlje 12 Biblioteke
Poglavlje 13 Tabulatori i tabele
Poglavlje 14 Automatizacija teksta
Poglavlje 15 Tipografske kontrole
Poglavlje 16 Upravljanje sa bojama
Poglavlje 17 Interaktivni PDF elementi
Poglavlje 18 Finalni proizvod
Poglavlje 19 Eksportovanje
Poglavlje 20 Podešavanje In-Design-a
Dodatak Prečice sa tastature

Indeks

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.