Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Windows ME (120)

Korišćenjem svih zabavnih napomena i trikova koje možete naći u ovoj knjizi, poslednja revizija Windows 98 platforme, Windows Me, će Vam postati prost kao pasulj.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 103
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Računarske Knjige - Operativni Sistemi

Šifra Proizvoda: 1804

Poslednja cena bila je: 499 din

Karakteristike proizvoda: Windows ME (120)

Windows ME (120)

Autor: John Ross

Korisnički Nivo: Osnovni

CD uz knjigu: Da

Broj strana: 250

ISBN broj: 86-7310-072-0

Izdavač originala: SYBEX

Opis proizvoda: Windows ME (120)

Otkrijte sve sjajne stvari koje možete uraditi sa Windows-om Me. Korišćenjem svih zabavnih napomena i trikova koje možete naći u ovoj knjizi, poslednja revizija Windows 98 platforme, Windows Me, će Vam postati prost kao pasulj. Naučićete kako da uštedite vreme i koristite prečice, maksimalno unapredite Vaš sistem, personalizujete Vaš desktop i druge stvari koje će Vam pomoći da budete sigurni da Vaš sistem radi u vrhunskoj formi.


Prestanite da istražujete unaokolo… Maksimizirajte Windows Me!

Od povezivanja na Internet uživo i kreiranja višestrukih korisnika, do zaštite Vaših podataka od virusa i pravljenja desktopa sličnog Mac-ovom, ova knjiga će Vam pokazati kako da pametnije radite i više se zabavite sa Vašim PC-jem. Iz nje će te naučiti kako da:

Unapredite podizanje Windows-a
Prilagodite taskbar
Organizujete i poboljšate Vaš Start Menu
Probudite Vašeg miša
Upravljate Vašim fajlovima
Delite Vaš kompjuter sa drugim korisnicima
Saznate šta radi Vaš kompjuter
… i još mnogo, mnogo toga!
Takođe ćete naći detaljne opise vrednih programa koji su sadržani na CD-u koji ide uz ovu knjigu. Otkrijte alate koji će Vam uštedeti vreme i poboljšati performanse Vašeg sistema, kao i korisne uslužne programe i aplikacije.

O autoru

John Ross piše o kompjuterima i komunikaciji sa podacima, više od 20 godina. On je glavni autor desetina kompjuterskih knjiga i koautor i pomagač kod mnogo drugih, uključujući Sybex-ovu knjigu ABCs of Internet Explorer.

O CD-u

Propratni CD je pun vrednih alata i uslužnih programa: Printer’s Apprentice, Dr. Hardware, CPUidle, CacheMan, Avalon Icon Library Viewer, Mike Mee’s Cursors, Window Blinds, Desks-At-Will, MoonPhase, Hook99, Mouse-O-Meter, Tweak Revisited i mnogi drugi!


* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.