Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Apsolutna zaštita PC-ja i privatnosti (187)

Naučite kako da sprečite krađu ličnih informacija, kako da osigurate broadband (širokopojasne) i P2P konekcije, kako da se zaštitite od online predatora i još mnogo toga!

Ocena Posetilaca Broj ocena: 94
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Računarske Knjige - Zaštita i Sigurnost

Šifra Proizvoda: 1819

Poslednja cena bila je: 605 din

Karakteristike proizvoda: Apsolutna zaštita PC-ja i privatnosti (187)

Apsolutna zaštita PC-ja i privatnosti (187)

Autor: Michael Miller

Korisnički Nivo: Svi nivoi

CD uz knjigu: NE

Broj strana: 550

ISBN broj: 86-7310-200-6

Izdavač originala: SYBEX

Opis proizvoda: Apsolutna zaštita PC-ja i privatnosti (187)

Da li izvodite visoko rizične aktivnosti na Internetu? Da li ste ikada kupovali, ćaskali sa prijateljem, igrali igre ili prebacivali MP3 fajl dok ste online. Bićete šokirani kad otkrijete koliko je Vaš PC bio ranjiv ako vezu uspostavljate preko kabla/DSL-a. U narednim godinama će se povećavati rizik za napade sa Interneta — i po učestalosti i po destruktivnosti. Kompjuterskim kriminalcima postaje sve lakše da upadaju i vrše sabotaže Vašeg PC-ja, pa čak ukradu i Vaše lične informacije. Naučite kako da PC zaštitite od virusa koji se brzo šire, otimanja Internet konekcije, zamki u kojima ste navedeni da otkrijete svoje lične informacije, dosadnih e-mail poruka i pop-up oglasa. Apsolutna zaštita PC-ja i privatnosti pokazuje kako da otkrijete sigurnosne propuste, redukujete šanse za napad, prepoznate kada ste napadnuti i zaustavite napade u toku.


Odbranite svoj računar od spoljašnjih upada. Naučite kako da zaštitite svoj računar od virusa, napada sa Interneta, kradljivaca privatnih podataka i neželjenih e-mail poruka. Stvarna, praktična rešenja za sprečavanje najčešćih oblika upada. Zaustavite hakere, krekere, kradljivce i upravljajte situacijom na svim poljima.

Ako mislite da je antivirusni softver dovoljna zaštita od hakera, razmislite još jednom! Korak po korak instrukcije i saveti stručnjaka olakšavaju kreiranje sveobuhvatnog, nepropustljivog plana zaštite.

Naučite kako da sprečite krađu ličnih informacija, kako da osigurate broadband (širokopojasne) i P2P konekcije, kako da se zaštitite od online predatora i još mnogo toga!

Ovo izdanje uključuje:

Zaštitu PC-ja od infekcija virusima
Oporavljanje od napada virusa i dezinfikovanje sistema
Razumevanje različitih vrsta napada sa Interneta
Zaštitu sistema od napada sa Interneta
Zaštitu sistema u P2P okruženju
Odbranu Vaše kućne ili manje poslovne mreže
Zaštitu bežične mreže
Razumevanje hardverskih i softverskih firewalla i vrste koje treba koristiti
Prepoznavanje znakova napada sa Interneta
Isključivanje i oporavljanje od napada sa Interneta
Savete i trikove za odbranu ličnih informacija
Zaštitu Vas i Vaše dece od online predatora
Razumevanje načina na koji funckioniše spyware i kako da ga pobedite
Korišćenje lozinki, digitalne identifikacije i šifrovanja
Anonimno surfovanje Webom i slanje e-maila
Čuvanje informacija o kontaktima daleko od kreatora neželjenih e-mail poruka
Eliminisanje neželjenih e-mail poruka i pop-up oglasa
Kako zaustaviti kradljivce ličnih informacija

(dragoceni načini za zaštitu Vaše privatnosti i osiguravanje PC-ja od upada)

Da li je crv uništio Vaše podatke? Virusi poznati kao crvi veoma su teški za detektovanje — oni ne nanose primetnu štetu Vašem sistemu. Apsolutna zaštita PC-ja i privatnosti pokazuje kako da detektujete i uklonite viruse koji se ubrajaju u kategoriju crva. Vidite poglavlje 6
Smanjite rizik za infekciju virusima onesposobljavanjem automatskog pokretanja makroa u Vašim aplikacijama — posebno u Wordu i Excelu. Takođe, dobro je isključiti skriptove u Internet Exploreru i Outlook/Outlook Expressu. Videti poglavlje 11
Da li Vas spyware prati dok surfujete Internetom? Mnogi "besplatni" P2P servisi za deljenje fajlova krišom instaliraju adware ili spyware programe na Vaš PC; pažljivo pratite instalacionu proceduru tako da se instalira samo softver za deljenje fajlova. Videti poglavlje 16.
Firewalli su naši prijatelji. Ako imate kablovski modem ili DSL konekciju sa Internetom, obavezno instalirajte firewall softver za sprečavanje potencijalnih napada na Vaš PC. Videti poglavlje 18
Izbegnite sindrom "lošeg brata blizanca". Spečite kradljivce ličnih informacija tako što nikada nećete navoditi lične informacije strancima preko e-maila, razmene instant poruka ili telefona — čak i kada sve to zvuči krajnje oficijelno. Videti poglavlje 20.
Zaštitite se od neželjenih e-mail poruka instaliranjem dve zasebne e-mail adrese. Jednu koristite za javnost i registracije na Webu; a drugu koristite u privatne svrhe — i zaštitite je od neželjenih e-mail poruka. Vidite poglavlje 28
Dosađuju Vam pop-up oglasi? Softver za ubijanje pop-up oglasa može da spreči prikazivanje većine pop-up prozora — i tako sačuva PC desktop. Videti poglavlje 30.
O autoru

Michael Miller (iz Molehill Group) je izdao više od trideset knjiga, uključujući Mastering Word 2000 Premium Edition i Discovering P2P (obe su Sybex-ova izdanja). Miller je poznat u izdavačkoj industriji po svojoj sposobnosti da čitaocima obezbedi praktično razumevanje složenih tehnologija.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.