Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

AB Slider - trenažer za celo telo - 291038

Steknite zadivljujuće telo sa ovim malim, jednostavnim i ekonomičnim trenažerom. Tri minuta dnevno za vidljive rezultate.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 205
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Roleri za trbušnjake

Šifra Proizvoda: 2134

Poslednja cena bila je: 1530 din

Karakteristike proizvoda: AB Slider - trenažer za celo telo - 291038

AB Slider trenažer

Kompaktan i efikasan trenažer za učvršćivanje mišića ruku, grudi, ramena, leđa, zadnjice i trbušnih mišića

Za one koji žele da skinu višak kilograma ili da svoje telo tokom cele godine održavaju u formi

Tri minuta dnevno za prve vidljive rezultate

Malih dimenzija tako da ga možete nositi svuda sa sobom

Mini strunjača za kolena

Uputstvo za upotrebu sa programom vežbi

Opis proizvoda: AB Slider - trenažer za celo telo - 291038

AB Slider sprava za vežbanje je jedan od najomiljenih trenažera za svakodnevnu upotrebu. Svoju popularnost je stekao zahvaljujući visokoj efikasnosti u pogledu istovremenog angažovanja velikog broja mišića, brzim i vidljivim rezultatima, jednostavnoj upotrebi i vrlo prihvatljivoj ceni.

AB Slider je jednostavnog oblika i izuzetno otporne konstrukcije. Sastoji se od dva para točkića obloženih gumom koji su preko kućišta trenažera povezani sa rukohvatima. Vežbe se izvode tako što se iz klečećeg položaja AB Slider gura napred-nazad (vidi slike). Što se više ispravite (gurnete napred), to je opterećenje veće pa samim tim i rezultati su bolji. Da bi videli značajne promene potrebno je da svakog dana odvojite 3 minuta za vežbanje.

AB Slider istovremeno angažuje veliku grupu mišića na vašem telu. Posle svega par nedelja imaćete znatno snažnije i lepše oblikovane ruke, ramena, grudi, leđne mišiće, mišiće zadnjice, trbušne mišiće i mišiće butina. Roller slide eliminiše mogućnost povreda zahvaljujući opruzi koja vam pomaže da se vratite iz ispravljenog položaja.

U kompletu se dobija i mini strunjača koja se postavlja ispod kolena.

Sa AB Slider-om nikada nećete propustiti trening. Dovoljno je mali i lagan da ga svuda možete poneti sa sobom. Jednako dobro radi na parketu i tepihu tako da ga možete bukvalno svuda koristiti. Ukoliko ste spremni da se fizički angažujete, pokušajte sa AB Slider-om i uskoro ćete sa zadovoljstvom drugima pokazivati ostvarene rezultate.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.