Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Jorgan Hit 800g 135x200

Jorgan punjen silikonizovanim poliesterskim vlaknom. Dimenzije jorgana su 135x200cm.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 93
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Jastuci Za Stolice i Prekrivači

Šifra Proizvoda: 25452

Poslednja cena bila je: 2699 din

Karakteristike proizvoda: Jorgan Hit 800g 135x200

Tip: jorgan sa vlaknom

Veličina: Širina: 135 cm, Dužina: 200 cm, Visina: cm

Težina punjenja: 800 g

Punilo: 100% silikonizirano poliestersko vlakno

Ukupna težina: 1230

Sastav materijala: 100% poliestersko mikrovlakno

Sastav: kanalni štep

Boja: bela

Pranje: 60°C nežno

Porub: oblik: overlock

Sertifikati o zaštiti životne sredine i zdravstveni sertifikati: Oeko-Tex

Pakovanje: pakovano u rolni

Stepen izolacije: TOPLO

Napomena: Artikle koji se isporučuju u rasklopljenom stanju, potrebno je montirati u skladu sa uputstvom koje dobijate uz kupljeni proizvod. Sve Za Kuću d.o.o. ne obezbeđuje uslugu montaže. Montaža nije uračunata u cenu.

Opis proizvoda: Jorgan Hit 800g 135x200

Jorgan punjen silikonizovanim poliesterskim vlaknom. Dimenzije jorgana su 135x200cm.

Jorgani i jastuci bi trebalo svakodnevno da se protresaju kako bi zadržali oblik punila i elastičnost paperja ili perja.
Izbegavajte usisavanje ili isprašivanje jorgana lupanjem, jer bi to moglo da ošteti paperje ili perje. Ukoliko je jorgan periv u mašini za pranje veša, pažljivo pratite uputstva i uverite se da je jorgan u potpunosti suv pre nego ga ponovo upotrebite.
Spavaću sobu bi trebalo provetravati svakoga dana, a jorgan ne bi trebalo pokrivati prekrivačem dok ne prođe nekoliko sati. Time omogućavate isparavanje vlage i održavate jorgan prozračnim i svežim.
Ukoliko postavljate prekrivač na krevet, moguće je da se jorgan ili jastuk blago skupi usled vlage koja ulazi u mehuriće vazduha. Kako bi omogućili vraćanje paperja ili perja u prvobitan oblik, možete jorgan ili jastuk nekoliko sati da sušite u mašini za sušenje veša, po mogućstvu sa 3 teniske loptice koje pomažu ravnomerno raspoređivanje punila. Takođe bi bilo dobro da jorgan ili jastuk izvadite iz mašine za sušenje svakih 15 min. i protresete.
Razlika između paperja i perja:
- Paperje dolazi od vodenih ptica kao što su patke ili guske. Primarna funkcija paperja je izolacija, pa je upravo iz tog razloga telo ptice prekriveno paperjem. Paperje je skoro trodimenzionalno i prepuno je zakrivljenih i vazdušastih čestica koje upijaju vlagu i održavaju toplotu tela.
- Perje je dvodimenzionalno i nalazi se sa gornje strane kako bi zaštitilo paperje od spoljašnjih uticaja. Perje je zakrivljeno i upravo je iz tog razloga idealno za jastuke - pruža odličan oslonac za vrat, jer pod pritiskom perje teži da se vrati u svoj prirodni oblik.
Sintetičko vlakno - punilo u jorganima od vlakna može da bude od različitih materijala, kao što je npr. poliester, od kojih svaki ima mnogo specifičnih osobina i prednosti. Izolaciona sposobnost vlakna zavisi od sposobnosti da zaustavi vazduh koji se zagrejava telom.


Napomena: Artikle koji se isporučuju u rasklopljenom stanju, potrebno je montirati u skladu sa uputstvom koje dobijate uz kupljeni proizvod. Sve Za Kuću d.o.o. ne obezbeđuje uslugu montaže. Montaža nije uračunata u cenu.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.