Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Illustrator CS5 brzo i lako

Knjiga je osmišljena kao priručnik početnicima da upoznaju program Illustrator CS5. Složeni koncepti kreiranja ilustracija i karakteristike aplikacije objašnjeni su rečima iz svakodnevnog jezika.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 96
Artikal je RASPRODAT !

Šifra Proizvoda: 27509

Poslednja cena bila je: 440 din

Karakteristike proizvoda: Illustrator CS5 brzo i lako

Autor: Zvonko Aleksić

Broj strana: 123

ISBN broj: 978-86-7310-476-8

Naučićete kako da:

Startujete Illustrator

Kreirate novi i otvorite novi dokument

Nacrtate osnovne oblike i linije

Preoblikujete objekte

Primenite komande za transformisanje

Primenite grafičke stilove

Radite sa tekstom

Štampate

Opis proizvoda: Illustrator CS5 brzo i lako

Illustrator je vektorski program koji služi za dizajn i izradu pripreme za štampu. Pomoću seta alata koje on poseduje možete da, kombinujući tekst, slike i grafiku, kreirate od logotipa, znaka, vizit karte, plakata do brošura i složenih ilustracija. Pored radova namenjenih štampanju, možete kreirati i za Web.

Knjiga je osmišljena kao priručnik početnicima da upoznaju program Illustrator CS5. Složeni koncepti kreiranja ilustracija i karakteristike aplikacije objašnjeni su rečima iz svakodnevnog jezika, pa su koraci u vežbama jednostavni za praćenje i izvo|enje. Osim toga, knjiga može poslužiti i onima koji već rade u programu Illustrator CS5, kao podsetnik na neke funkcije programa koje se, inače, ne koriste često, pa se zaborave.

Jedan od najboljih načina da upoznate Illustrator CS5 jeste da pokrenete program, otvorite knjigu i započnete koriščenje. Veoma brzo ćete proći kroz zadatke u knjizi i na samom kraju odštampaćete svoju kreaciju.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.