Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Rowenta epilator EP 7970DO

Rownta epilator koji je opremljen integrisanom turbinom sa dve brzine, čime se smanjuje bol na svim delovima tela!!!

Ocena Posetilaca Broj ocena: 119
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Epilatori, Depilatori i Ženski Brijači

Šifra Proizvoda: 3247

Poslednja cena bila je: 6200 din

Karakteristike proizvoda: Rowenta epilator EP 7970DO

Rowenta epilator EP 7970DO

FRESH AIR 2 in 1

Dodatak za osetljive zone

Dodatak za Bikini zonu

Glava koja se pomera

Opis proizvoda: Rowenta epilator EP 7970DO

Uz Rowenta epilator EP 7970DO, depilacija je brza i laka. Dlake se uklanjaju iz korena, a koža ostaje glatka i do 4 nedelje. Nove dlačice koje ponovo izrastu će biti mekše i tanje, a svaka nova depilacija sve prijatnija i uz manje bola.

Svaka depilacija boli i to dame najbolje znaju. Ipak, Rowenta se potrudio da napravi depilatore koji će taj bol umanjiti. Na glavi depilatora se nalazi rotirajući sistem za masažu koji tokom depilacije masira deo kože neposredno ispred pinceta koje uklanjaju dlačice i umanjuje bol. Praktično više imate utisak masaže nego čupkanja dlačica. Koža ostaje glatka i mekana bez jake iritacije i crvenila.

Pored glave za depilaciju uz ovaj depilator se isporučuje i glava za brijanje te se ovaj uređaj može koristiti i kao električni brijač. Najosetljivije delove tela nije preporučljivo depilirati zbog mogućnosti iritacije tako osetljive kože. Tu se pre svega misli na predeo ispod pazuha i deo u predelu prepona. Iz tog razloga glava za brijanje će vam omogućiti tretiranje i ovih predela. Rowenta epilator EP 7970DO je kompletno rešenje za odstranjivanje dlačica sa vašeg tela.

Rowenta epilator EP 7970DO je praktičan i ekonomičan uređaj koji će vam pomoći da se u svakom trenutku osećate prijatno i rešite neprijatnih dlačica. Uz uređaj se dobija i odgovarajući poklopac, kao i četkica kojim ćete odstraniti počupane ili obrijane dlačice nakon upotrebe.

Garancija 2 godine.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.