Pripovedač iz Marakeša - Džojdip Roj Batačarja

Kliknite na sliku da je uvelicate! Pripovedač iz Marakeša - Džojdip Roj Batačarja
kliknite na slike za uvećani prikaz
Akcija, Sniženje, Novo ili Popust Kupon
Proizvođač: Dereta
Postavi Na:
Pitanja Štampaj
Ocena:
Ocena Posetilacca Broj ocena: 71
Proizvod nemamo na lageru.

Šifra proizvoda: 36597. Poslednja cena bila je: 748 din

Trenutno nemamo informaciju kada će i da li će ponovo biti dostupan. Aktuelnu ponudu iz ove kategorije pogledajte na:

Trileri - avantura, akcija, psiho...
Obavesti meObavesti me kad stigne

Karakteristike proizvoda: Pripovedač iz Marakeša - Džojdip Roj Batačarja

 • Pripovedač iz Marakeša - Džojdip Roj Batačarja
 • br. str.: 277
 • povez: broširan
 • Format: 14x21cm
 • Pismo: latinica

Opis proizvoda: Pripovedač iz Marakeša - Džojdip Roj Batačarja

PRVI DEO MOĆNE TRILOGIJE , KOJA VODI ČITAOCE NA MISTERIOZNO PUTOVANJE KROZ ZEMLJE MAGREBA...

Sva­ke go­di­ne pri­po­ve­dač Ha­san oku­plja slu­ša­o­ce na ču­ve­nom grad­skom tr­gu u Ma­ra­ke­šu ka­ko bi po­de­li­li se­ća­nja na jed­nu noć, po­ku­ša­va­ju­ći da shva­ti šta se ta­da de­si­lo - i da oprav­da svog mla­đeg bra­ta Mu­sta­fu, ko­ji je u za­tvo­ru zbog na­vod­no po­či­nje­nog zlo­či­na. Ube­đen u bra­to­vlje­vu ne­vi­nost upr­kos to­me što ne odo­bra­va nje­go­ve sta­vo­ve, Ha­san upor­no tra­ga za isti­nom. Ali, dok nje­go­vi slu­ša­o­ci nu­de su­prot­sta­vlje­na sve­do­če­nja, a de­ta­lji se pre­o­bli­ku­ju ili ras­pli­nja­va­ju u obla­ku se­ća­nja, pri­ča o jed­nom neo­bič­nom mu­škar­cu i nje­go­voj pre­le­poj pra­ti­lji leb­di u va­zdu­hu jed­na­ko za­go­net­na kao i nji­ho­va sud­bi­na, osta­vlja­ju­ći nas da se pi­ta­mo da li Ha­san uspe­va u svo­joj na­me­ri, ili je, na sop­stve­nu ža­lost, i on sam deo te mi­ste­ri­je. On ni­je sa­mo pri­po­ve­dač, već i vo­dič, sve­dok, za­ba­vljač i hro­ni­čar, ču­var le­gen­di i zna­nja sa­kri­ve­nih u bes­kraj­nim la­vi­rin­ti­ma ras­ko­šnog Ma­ra­ke­ša.

Od taj­no­vi­tih uli­či­ca drev­ne Me­di­ne do ne­pre­gled­ne pu­sti­nje lju­ba­vi u ko­joj su se ve­tar i pe­sak za­ve­ri­li da pro­gu­ta­ju za­lu­ta­le stran­ce, Pri­po­ve­dač iz Ma­ra­ke­ša po­me­ra gra­ni­ce mi­ste­ri­je, isto­vre­me­no da­ru­ju­ći na­dah­nu­to is­tra­ži­va­nje pri­ro­de lju­ba­vi i na­šeg pro­men­lji­vog po­i­ma­nja stvar­no­sti.Ovo je pej­zaž is­pu­njen ale­go­ri­ja­ma, u ko­me je ma­što­vi­tost za­kon, a pri­po­ve­da­či pro­vo­de vre­me raz­re­ša­va­ju­ći mi­ste­ri­je.Pr­vi deo tri­lo­gi­je, ko­ji nas pod­se­ća na dar pri­ča­nja pri­ča, naj­sta­ri­je i naj­va­žni­je ljud­sko zna­nje, jer sva­ki je ži­vot pri­ča pre­pu­na mi­ste­ri­ja, raz­li­či­ta od dru­gih, je­din­stve­na i ne­po­no­vlji­va...

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije: Trileri - avantura, akcija, psiho...

Reklamacije, Zamena Proizvoda i Povraćaj Novca, Saobraznost (Garancija)

Reklamacije: U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara karakteristikama i opisu proizvoda sa ove stranice, smatrate da je proizvod neispravan ili da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo na reklamaciju kupljenog proizvoda u roku od 14 dana od dana isporuke proizvoda. Proizvod koji reklamirate mora sadržati sve pripadajuće elemente: proizvod, kompletnu dokumentaciju, originalno pakovanje, zaštitne elemente...Proizvod mora biti očišćen od tragova korišćenja i bez fizičkih oštećenja. Sve Za Kuću d.o.o. ne preuzima odgovornost za fizički oštećene proizvode ili proizvode koji su oštećeni nenamenskim korišćenjem. Detalje o načinu vraćanja proizvoda i ostalim pravima i obavezama možete pronaći na poleđini računa. Budite sigurni da ćemo sve opravdane reklamacije prihvatiti i u zavisnosti od Vaših zahteva vratiti novac, zameniti ili popraviti proizvod. Prijave reklamacija kao i detaljne informacije o pravima i obavezama kupca ili prodavca možete pronaći na: Prijava Reklamacija | Zakon O Zaštiti Potrošača | Prava i Obaveze |

Saobraznost (Garancija): Ukoliko u karakteristikama ili opisu proizvoda nije drugačije navedeno garancija (saobraznost) važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava Prodavca

Naručivanje telefonom

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naparvite narudžbenicu na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:
 1. Pozovite broj 011/30-47-098, 011/30-47-821 ili 062/217-224 (radnim danima od 09 do 17 i subotom od 09-15 časova)
 2. Poželjno je da imate email adresu! Na e-mail adresu šaljemo poruke o promenama statusa narudžbenice.
 3. Izdiktirajte operateru šifru proizvoda - šifra ovog proizvoda je: 36597
 4. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti narudžbenicu.
 5. Nije moguće napraviti narudžbenicu ukoliko na ovoj stranici piše da je ARTIKAL RASPRODAT!
 6. Ukoliko naručujete na firmu potrebno je da izdiktirate i PIB broj firme
Kada operater napravi narudžbenicu informacije će biti poslate na Vašu email adresu. U poruci su navedeni svi detalji i informacije vezane za vašu narudžbenicu. U zavisnosti od izabranog načina plaćanja (pouzećem, uplatnicom, e-bankingom, karticom...) kreće proces pripreme i slanja pošiljke. Kada predamo pošiljku kurirskoj službi, šaljemo Vam obaveštenje na e-mail adresu sa informacijom da je pošiljka poslata i da je možete sutradan očekivati na adresi isporuke. Uz pošiljku dobijate račun i garantni list / izjavu o saobraznosti.

Molimo vas da ovaj telefon koristite za pravljenje telefonske narudžbenice, a ne za postavljanje tehničkih pitanja u vezi sa proizvodom. Operateri, zbog velikog broja artikala, nisu osposobljeni da vam daju tehničke informacije o proizvodima. Za tu svrhu molimo vas da nam pošaljete email poruku sa dodatnim pitanjima čiji link se nalazi ispod slike proizvoda na ovoj stranici. Email će biti prosleđen editoru ili autoru kategorije iz koje je proizvod, koji će Vam dati precizne podatke o proizvodu.

SMS Naručivanje

Da biste napravili narudžbenicu SMS porukom potrebno je da na broj 062 217 224 pošaljete:
 • Sifra 36597, kolicina (za 1 komad kucate 1, za 3 komada 3), Ime i prezime, Adresu isporuke, Poštanski broj, Grad, Kontakt telefon, e-mail adresu (e-mail adresa nije obavezna)
 • Primer: Sifra 36597, 2, Pavle Milosevic, Obalska 18, 11000, Beograd, 063123123, pavmi@szk.com
 • Broj 062 217 224 koristite isključivo za pravljenje SMS narudžbenica. Na pozive ili pitanja poslata na ovaj broj telefona niko neće odgovarati.
 • Za uspešno kreiranje narudžbenice, neophodno je da pošaljete sve tražene podatke.
 • Potvrdu sa brojem narudžbenice dobićete SMS porukom, radnim danom od 09 do 17 h.
 • Narudžbenice kreirane SMS porukom plaćate kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Ukoliko naručujete na firmu ili želite drugi način plaćanje koristite klasične načine naručivanja.
Intex Vodena Igraonica sa 2 bazena Akcija
Party Paviljon 3 x 9 m Akcija
Preciscivac Vazduha Akcija
Leifheit Rolly Mobil 25795 Akcija
Rasprodaja Poslednji Komadi
Kućni, hotelski, kancelarijski sefovi