Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Aparat za brijanje Enchen by Xiaomi Boost beli

Jedan uređaj za sve prilike – Nema više dodataka! Trimer Enchen Boost je opremljen kliznim regulatorom radne površine koji vam omogućava da podesite dužinu kose u rasponu od 0,7 do 21 mm.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 2

stara cena: 3499 din. sniženo -31%

Cena sa PDV: 2399 dinara

važi od 06.03.2024. do 29.03.2024.

Na Stanju

Akcija, Sniženje, Novo ili Popust Kupon

Šifra Proizvoda: 37417

Vreme slanja:  2 - 3 radna dana

Isporuka: Teritorija Cele Srbije

Dostava: Kurirska služba

Masa za dostavu: 0.90 kg (cena dostave)

Plaćanje: Pouzećem, na Račun, onLine: Visa, Master, Dina

Mozete platiti online karticama banke Intesa na 6 rata bez kamata

Proizvođač: Enchen

Brend: Enchen

Karakteristike proizvoda: Aparat za brijanje Enchen by Xiaomi Boost beli

Aparat za brijanje Enchen Boost

Model: Boost

Oštrice: Keramičke oštrice visoke tvrdoće koje mogu da se skidaju

Širina noža: 40 mm

Korak noža: 0,7 do 21 mm

Podešavanje dužine: klizač

Metoda brijanja - suvo

Zaštita od vlage: Ne

Nivo buke: 55 dB

Snaga: 5W

Napon: 5V

Brzina rotacije motora: 5800 o/min (2 režima)

Tip baterije - Li-ion

Trajanje baterije - do 90 min (do 3 meseca)

Vreme punjenja baterije - 120 min

Efikasno upravljanje baterijom sa ESM tehnologijom

Baterije - sopstvena baterija

Indikacija - punjenje, pražnjenje, stepen napunjenosti

Punjenje: USB kabl tip-C

Dimenzije: Dužina - 164 mm, Širina - 43 mm

Boja: bela

Opis proizvoda: Aparat za brijanje Enchen by Xiaomi Boost beli

Nega kose je prava umetnost koja zahteva posebnu pažnju i umešnost, posebno kada radite sa električnim trimerom.

Dečija kosa je tanja od kose odraslih, a mališani uglavnom nemaju strpljenja da dugo sede na jednom mestu. Kod tinejdžera kosa raste brže, pa često nemaju vremena za frizera. Starijim ljudima može biti veoma teško ugoditi. Samo jedan kompaktni trimer pomaže u svim situacijama i može biti rešenje za sve.

Jedan uređaj za sve prilike – Nema više dodataka! Trimer Enchen Boost je opremljen kliznim regulatorom radne površine koji vam omogućava da podesite dužinu kose u rasponu od 0,7 do 21 mm.

Jednostavno podešavanje ne zahteva posebne veštine ili alate, čak i manje iskusan korisnik može da se uspešno služi njime. Nakon podešavanja radne dužine, možete odmah početi sa radom.

Keramičko sečivo obloženo nano premazom je 1,6 puta tvrđe od običnog sečiva od nerđajućeg čelika, a njegova površina je mnogo manje podložna trenju, tako da se skoro ne zagreva tokom rada velikom brzinom i mnogo je tiša - nivo buke mu je samo 55 dB, što je mnogo niže od granice državnog standarda od 70 dB.

Trimer Enchen by Xiaomi Boost koristi pouzdanu tehnologiju konverzije frekvencije koja u potpunosti ostvaruje potencijal snažnog električnog motora. Da bi savladao različite tipove kose, trimer ima dve brzine: normalna brzina od 4500 o/min je pogodna za normalnu kosu, a povećana brzina od 5800 o/min, koja se aktivira dugim pritiskom, pogodna je za grubu i gustu kosu.

ESM (Energy Smart Manager) sistem pametnog upravljanja energijom je mozak trimera. Sastoji se od modula za kontrolu snage i kontrolnog modula elektromotora, koji zajedno održavaju motor da radi velikom brzinom čak i kada je baterija prazna.

Tokom punjenja, ESM sistem pruža neophodnu zaštitu kako bi se osigurao duži vek baterije. LED indikator pokazuje korisniku status trimera - nizak nivo punjenja, punjenje u toku i potpuno punjenje.

Vođica i oštrica trimera Enchen Boost imaju posebno zaobljene uglove kako bi osigurali sigurnost i udobnost tokom brijanja. Radni deo trimera sastoji se od pokretnog i fiksnog noža, koji su prošli najstrože provere kvaliteta i preciznosti tako da su bezbedni za korišćenje pod bilo kojim uglom.

Trimer Enchen Boost podržava tehnologiju brzog punjenja, što vam omogućava da napunite bateriju do 90% za samo sat vremena. Zahvaljujući pametnom sistemu upravljanja napajanjem, baterija se potpuno napuni za 1,5 sata, što je dovoljno za 90 minuta rada. Čak i ako šišate kosu jednom mesečno na pola sata, trimer treba puniti jednom u tri meseca.

Čak i ako je trimer Enchen Boost prazan, može se koristiti direktnim povezivanjem na napajanje. USB-C port vam omogućava da punite trimer iz spoljne baterije, računara, USB utičnice ili drugog uređaja.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.