Registruj se ili Uloguj ovde.     Pomoć     069609149     069609150     0113047098

Hudora set štitnika M 83030

Biomehanički zaštitni set za kolena, laktove, šake, anatomskog oblika, otporni na udarce, obloženi sunđerom, veličine M.

Ocena Posetilaca Broj ocena: 96
Artikal je RASPRODAT !

Pogledaj Aktuelnu Ponudu: Roleri i Skejtbordovi

Šifra Proizvoda: 4161

Poslednja cena bila je: 1469 din

Karakteristike proizvoda: Hudora set štitnika M 83030

Hudora set štitnika M 83030

Biomehanički zaštitni set za kolena, laktove i šake

Anatomskog oblika

Otporni na udarce

Obloženi sunđerom

Veličina M

Opis proizvoda: Hudora set štitnika M 83030

Iako pojedini stručnjaci smatraju da rizik od povreda nije ništa veći nego kod drugih sportova, vožnja rolera, posebno u početnoj fazi učenja, nosi veliki rizik od različitih padova, koji za posledicu mogu da imaju ogrebotine, ranjavanje, modrice, krvarenja, prelome, iščašenja i uganuća.

Da bi izbegli istegnuće mišića, pre vožnje obavezno se zgrejte u trajanju od petnaestak minuta vežbama oblikovanja ili trčanjem u mestu. Naravno, kada je reč o sigurnosti, nemojte da preterujete ni u brzini, bolje vozite sporije, ali duže.

Zbog eventualnih padova koji mogu da rezultiraju lakšim, težim, ali i vrlo ozbiljnim posledicama, štitnici za ruke, laktove, ručne zglobove i kolena, uz kacigu predstavljaju obvezan deo opreme svakog početnika.

Da bi izbegli padove, posebno one teže i ozbiljnije, i naučili ne samo ispravnu tehniku vožnje i kočenja, nego i tehnike pravilnog padanja, najbolje je da osnovnu tehniku savladavate uz pomoć stručnjaka. Ako već padate, trudite se da padate u napred! Dakle, iako se rolanje može vrlo brzo i lako naučiti, ako za to imate priliku, potražite pomoć iskusne osobe zbog lične sigurnosti.

* Sve Za Kucu doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda. Pored toga, ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene, prikazane na sajtu svezakucu.rs su sa uracunatim popustima i PDV-om.

Reklamacije, Zamena Proizvoda, Deklaracija...

© SVE ZA KUĆU DOO BEOGRAD 2003. - 2024.